Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:03 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1574 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 79  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

To jestem chyba najmłodsza z naszego grona bo mam 25 :)
Czyli jednak ''przepisy''z internetu zadziałały dobrze wiedziec pewnie bede miała tez spore opóznienie z druga @ a mam dostac chyba 15XI to wypróbuje :lol:

Aniołek (10 tydz) 15.09.2009r.[*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 gratuluję @ Przetrzymałaś ją :yea: wymiękła
To teraz kolej na MonikaS :brv: :kjk:
Co do naszej wiekowości to może trochę przesadziłam ja mam 31 mężuś 32 No ale trochę mnie te cyferki stresują
Ale ogólnie rzecz biorąc to wszystkie jesteśmy i będziemy piękne i młode do kończ życia :im:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No wymiękła :pho:
ZMORRA no faktycznie dowaliłaś z tym że jesteście wiekowi.Niektórzy w tym wieku to jeszcze nie myślą o założeniu rodziny.Moja znajoma to w wieku 38 lat wyszła zamąż a pierwsze dziecko urodziła jak miała 39 lat a dwa lata później urodziła drugie.Ale rozumiem cię że nie chcecie długo czekać ze staraniami bo ja sama gdyby nie przeszkody to też pewnie bym się starała o następne dzidzi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj dziewczyny co Wy z tym wiekiem. Wygląda na to, że jestem najstarsza :aa: Staruszka ze mnie :lol:
Ja mam znajomą, która wyszła późno za mąż a pierwsze dziecko urodziła w wieku 37 lat, potem następne. Za to moja koleżanka i rówiesnica ma męża o 15 lat starszego i on został ojcem w wieku 45 lat :lol:
A ja czekam i czekam na tą @, brzuch mnie często boi a tej tu ani widu ani słychu. Normalnie ze mna nieźle pogrywa :bum: :bum:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS stara ale jara :sza:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS za to pewnie jak w końcu przylezie ta twoja ciocia to pewnie nie będzie cię chciała opuścić i zaś będziesz szukać sposobów na pozbycie się małpy :sese: :sese:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 przez tą @ chodzę podminowana, lepiej mnie nie denerwować. :zł: Czuję się jakby miała już przyjść a jej nie ma:twisted: Zapewne przylezie teraz jak jestem chora, to wtedy będzie kumulacja :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rada dla twojego męża: pakuj się chłopie i :siu: na najbliższe dni bo biedny będziesz

Dobra już nie zaczynam bo i mnie się oberwie :P:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 nie będzie tak źle.
Dzisiaj dowiedziałam się, że moja koleżanka jest w ciąży i ma termin na 10 stycznia. Mamy dzieci z tego samego roku, jej Igorek jest 3 miesiące starszy. Gdyby moja druga ciąża nie obumarła, to różnica przy drugich dzieciach byłaby taka sama.
Teraz jest mi smutno i źle :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS nie łam się,tak to już jest.Jak ja byłam w 2 ciąży i jak straciłam córeczkę to dowiedziałam się że moja bliska koleżanka jest w ciąży.I teraz też jak straciłam tą ciążę to następna koleżanka i 2 znajome są w ciąży.Także cię rozumiem.Ale zobaczysz jeszcze będziemy dumnie chodzić z brzuszkiem i urodzimy zdrowe dzieciątka.Jeszcze wspomnisz moje słowa,wierze w to.A teraz jest czas na regenerację organizmu,oczywiście kwas foliowy łykamy cały czas.I niedługo będziemy się wszystkie dopingować w starankach.
Więc głowa do góry!!!
Zabraniam się smucić :zł:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 nie wiedziałam, że aż tak zareaguję, nie mogłam przestać płakać :( . Dobrze, że jestem sama w domu. Ja już nie wiem jak to będzie. Czuję się taka bezużyteczna, taka do nic, bo nie potrafiłam donosić tej ciąży :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przecież to nie jest nasza wina ze nie donosiłysmy ciazy...Robiłysmy wszystko zeby było dobrze...Ja sobie tłumacze ze tak poprostu musiało sie stac...Nie powinnas tak myslec ze jestes bezuzyteczna!!!Wrecz przeciwne!!!Jestes super KOBIETKĄ MATKĄ I ŻONKĄ :!: :!: :!: Zresztą jak my wszystkie :D I tak masz myslec!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS zobaczysz to uczucie minie,ale na to trzeba czasu.I nikogo nie można winić za to co się stało!
Takie już jest życie pełne wzlotów i upadków.Ja we wrześniu oprócz dziecka straciłam też 2 bliskie osoby z rodziny,ale muszę się trzymać dla dziecka,męża i dla siebie samej. Po pochmurnych dniach wyjdzie w końcu słońce :sw:
Ale czasem dobrze jest się wypłakać,jak ja cię rozumiem :-{:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :D
Jak tam po weekendzie dziewczynki :?: Mi jak zwykle zleciał szybko i rodzinnie :D
MonikaS jak Twoje samopoczucie lepsze troszkę :?: Przylazła w końcu ta@ :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

weekend jak to weekend minął szybko
a dziś odebrałam wynik na przeciwciała kardiolipidowe i jest ok czekamjeszcze na pozostałe wyniki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A tu nadal cisza?
Dziewuszki zapadłyście w sen zimowy czy co? :dada:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Faktycznie dawno nie było takiego ''tłoku'' :lol:
Monique to super ze wynik dobry :) Trzymam kciuki za kolejne dobre wyniki :okk: A ile jeszcze zrobilas tych badań?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

W sumie zrobiłam już 5 badań,zostały mi jeszcze 3,ale kurcze jeśli wszystkie będą w porządku to nie najlepiej bo nie będzie punktu zaczepienia.
Zastanawiam się nad badaniami hormonalnymi,lekarz nie kazał robić ale nie wiem czy sobie nie zrobić,zobaczę jeśli wszystkie wyniki będą ok to będę gdzie indziej szukać nieprawidłowości

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez sie zastanawiam nad badaniami hormonalnymi bo wydaje mi sie ze tabletki cos mi mogly namieszac...Zreszta sama juz nie wiem bo w sumie lekarz mi nic nie zlecił pewnie dlatego ze to było jedno poronienie a zdrowe dziecko przeciez mam i pierwsza ciaza byla idealna bez jakichkolwiek najmniejszych dolegliwosci...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kociubek u mnie też pierwsza ciąża przebiegała bez komplikacji.Więc z jednej strony wiadomo że zdrowe dzieci mogę mieć,ale dlaczego te dwie straty.Druga ciąża to już w ogóle zagadka,dziecko z sekcji wynika że było zdrowe a tu coś z łożyskiem nie tak i małowodzie.Dobrze że w końcu trafiłam na dobrego lekarza więc może dojdzie jaka jest przyczyna,przynajmniej bardzo liczę na to.
MonikaS co z tobą bo się już martwię?
Inne dziewczyny też nas trochę zaniedbują :(

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1574 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 79  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]