Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 5:12 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

No dobra doczytam za chwilę
juz jestem w domu, cały dzien poza, zaraz wkleje jakąś fotkę, w pracy nawet chciałam cos naskrobac ale cały czas d...e zawracaja i nie było jak, a potem spotkanko i dopiero teraz dotarłam
Ewek ja miałam sie obrazić :heh: :yea: :kro:

kurcze nie mogę wkleić zdjęć , moze jutro :ysz:

a co Was tak szybko spac wygnało :cmo: :lol2:
ja jestem kobieta pracująca i dopiero wieczorkiem mam chwilke spokoju sama nie wiem ile juz razy zmieniałam tego posta :oops:

to jeszcze jedna próba :pyk:

to ja
Obrazek

i też ja :D
Obrazek

moje dzieciątko :D troszke wyrosnięte :heh: :fkf:

Obrazek

Obrazek

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzisiaj Kawa czy herbata w Ełku i nie śpię od 4.30 i uwaga tempka nie spadła :lol: , póki co-- tfu tfu

Wiosenka miło Ciebie widzieć :D taki trochę egzotyczny typ urody masz-- przynajmniej na ślubnych zdjęciach na to wygląda

ja wczoraj poszłam spać, bo mąż mi poszedł, a komp jest w jego pokoju-- tak tak mamy oddzielne pokoje i oddzielne łóżka :lol:

miłego dnia póki co :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej hej a co tu taka cisza ??

Widze że sie wiosenka nasza znalazła :) fajne foteczki kochana ;)

Kika trzymam kciuki żeby @ nie przyszła a zamiast niej przyszło nowe życie ;)

Ewek
melduj sie kochana ;)

Ja dzisiaj tak z doskoku bede, bo nie mam za wiele czasu wolnego, ciagle coś i coś...
Troche sie rozpogodzioło to moze wieczorem jak mój piłkarz wróci, to pojdziemy na działeczke jakiegos grilla sie zrobi... Mniam ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

na 2 stronie pisałam wam o prezencie dla ciotki, filmik z historyjką ze zdjęciami z różnych okresów jej życia, słuchajcie, do dzisiaj płacze na samą myśl ze wzruszenia, właśnie się z nią widziałam i popłakała się jak tylko się uśmiechnęłam :lol: ale jestem z siebie dumna

jutro ważny dzień, jak tempka nie spadnie, to wiadomo, duża szansa, a to kłucie co je miałam niedawno to może zagnieżdzenie, ależ bym chciała, a jeśli to to, to dowiem się za parę dni, oby @ nie przyszła i będzie mi wystarczyło, będę traktowała to jakby było, nie mogę o niczym innym myśleć :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wieczorkiem,
chciałam tylko dać znac że słownik mam :bbb: ,
ale jest u mnie mama i nie mogę tu z Wami sobie poklikać :(

Kika jak to osobne sypialnie :shock: to ty musisz sie teraz przeprowadzić do męża i to :siu: no chyba że już zrobiliście co trzeba :smo: :smo: :smo: :smo: :hm:
trzymam kciuki :D

malgora a Ty pewnie grilujesz, :pw: :llu: ci nie wolno :pyk: :yhy: :$%^: a ja mogę :hil:

Ewek a właściwie to gdzie się podziewasz ... tez slownika szukasz :heh: :yhy:

a jeszcze ale z was laseczki, ja przy was wyglądam jak ... dużo wieksza :wink: :pipi:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

spadła mi temperatura :cry: :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika :-{:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale.......... nic jeszcze nie przyszło, czekamy do jutra :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a dlaczego dziś testu nie robisz, ja bym nie wytrzymała :wink:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zrobiłam i nic, ale ja miałam przesuniętą owulkę i z moich wyliczeń najwcześniej w poniedziałek wyjdzie, jeśli uznajemy, że test wykrywa na pewno 7 dniową ciążę, bo owulkę miałam 24 dc, a 28 coś co można by było podciągnąć pod zagnieżdżenie, tylko jakieś takie dziwne, bo mnie kuło itd. więc 7 dni do 28 dc to w 35 dc powinno wyjść, a ja jestem w 33 dc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dobry wieczorek laseczki :D
odmeldowuję się....w koncu słownika dorwałam...ufff... :loo: :okk:
wczoraj niespodziewanie do znajomych wyruszyłam z młodą...a do domciu zlądowałam dzis dopiero...było trochu wódeczki i troche sie powydzierałysmy przy karaoke...hehe...teraz odpoczywam... :ddd: ....wogóle zdechła jestem...dostałam okres dzis...
o dobry tydzien za szybko :shock: ...to mi się nigdy nie zdarzyło!...nie wiem dlaczego.
Kikulka mam nadzieję ze do ciebie jednak ta wredota nie przyjdzie
A KYSZ!!! :zł:
Wiosna śliczna z Ciebie kobitka! :fkf: ...i faktycznie urodę masz nietypową dla naszego kraju...przypominasz mi aktorkę jakąs ale zapomniałam jak się nazywa... :oops:
Malgorko :cmo: jak się czujesz? pojechałas na grilla?...
Idę pizze jesc :je: :bbb:
Obrazek
a to moja kochana suczka na grillu ostatnio :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek wszystko wskazuje na to, że ktoś ma w planach przyspieszyć kolejny cykl :lol: może coś z tego jakoś nie chcący :oops: by wyjszło :yhy:

sunia przecudna i ten uśmiech nic dodać nic ująć

a u mnie dzisiaj na pewno @ nie przyjdzie, tempka wróciła do normy sprzed spadku :$%^: :$%^: :$%^: :yea: już zaczynam przyzwyczajać się do tego, że nie przyjdzie, oby tak było oby :aa:

jutro wielkie testowanie, więc dzisiaj posiedzę sobie na świeżym powietrzu, a co, niech mi się wszystko dotleni w środku :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wieczorkiem
widzę ze wszystkie zrobiły sobie wakacje od forum ...taka cisza, ale to nic przyjdzie zima i bedzie tu gorąco :P:

Ewek psiunia super, ja mam malamuta okrutna bestia :) i kopidół ale nawet go lubię, a i lubie jak obcy sie go boją :heh: , a to taki łagodny piesek :wink: , a zapomniałam kota też mam jak go kupowaliśmy to pan twierdził że to manekon pomieszany z persem , a wyszedł z niego biały dachowiec :fkf: . Ostatnio jak mąż jechał z nim do lekarza to śmiałam się że jak zobaczą jego książeczkę to pomyślą że ją komuś zwinęlismy :lol2: :heh: :,heh: :heh:

kika z niecierpliwością czekam na jutrzejsze testowanko i oczywiście trzymam kciuki, a dzisiejszy dzień faktycznie nadawał sie na dotlenienie :sw:

Malgorko a co tam u Ciebie , czyżby grila ciąg dalszy?

Kurcze moj mały synek zobaczył ze wkleiłam jego zdjecia i powiedział że mnie do sądu odda za ujawnienie jego zdjęć, taki to z niego mądrala. Aż trudno uwierzyć że na własnej piersi go chowałam :bum:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja jestem teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
ale czy dotleniona to nie wiem... :pyk: .bo dzis był dzien otwarty na naszym stadionie żużlowym i na spotkaniu ze znajomymi trochu fajek zjarałam... :?
Wiosenko oj ten Two synus....ale zaspomniałam dodac ze super (już) fact z niego...no no!.... a ta fura wypasiona na zdjęciu obok niego to wasza? :shock:
Kikula
:ok: ...trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek....naprawdę straaasznie Ci kibicuję! :wink:
ja dzis zmeczona jestem na maksa, zamierzam sie wczesniej połozyc....chociaz raczej mi sie nie zdarzyło żebym spac poszła przed północa... :(
buziole
a to moja sunieczka ze swoim lubym...hehe( tylko ciekawe jakie szczeniaki z tego wyjdą....)... :lol:
Obrazek

Ostatnio zmieniony ndz lip 12, 2009 10:10 pm przez ewek1507, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem Jestem :)

W sobiote byłam na rybkach i na dziłce :) Dzisiaj pojechalismy z moim zwiedzać zamek w Malborku i tak sie jakoś zeszło... Nachodziliśmy sie ze szok hehe ;) Aż mnie nogio bolą ;)

Kika nadal terzymam kciukaski ;)

Ewek psinka boska ;)

Wiosenka całuję cie gorąco ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejMalgorko .... i jak rybki brały? :lol:
ja tez myślę o Kice...tez bardzo bym chciała zeby jej się udało....fajnie by było co nie?... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek1507 pisze:
hej[b]fajnie by było co nie?... :D

fajnie :evil:

NEGATYWNY :!: :!: :!:

ale tempka stoi w miejscu, z tymże całą noc ledwo spałam tak macica dała mi się do wiwatu... do tej pory ją czuję wszędzie :x :evil: no i nie wiem co myśleć... zła jestem, muszę teraz gina namierzyć i się wybrać... buuuuuu

pozdrowionka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a tu co tak pusto :shock: ...nieładnie dziołchy :zł:
ja posprzątałam mieszkanko i teraz na znajomych czekam z dzieciakami maja zajrzec...ich Zuzka jest w wieku mojego aniołka przed Dominikiem co poroniłam :( ...termin miałysmy w tym samym miesiącu...a najgorsze jest to ,że ta ciąża od początku nie była jej na rękę...a mój aniołek był od początku kochany i planowany .... :cry:
czekam i czekam...mieli byc o 16-ej...ale zawsze biorę poprawkę na nich...hehe
Kika cóż mam powiedziec... :-{:
meldowac mi się tu!
a i napewno są inne dziewczyny, które nas podczytują....
PROSZĘ SIĘ ODEZWAC W KONCU! :D
W KUPIE RAZNIEJ :wink: :lol:
miłego wieczorka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ah czego ja dzisiaj nie robiłam-- byłam na cmentarzu i sprzątałam groby, a później na działkę do dziadka w odwiedziny na wioskę, obżarłam się warzywek i owoców na fest :oops: :lol:

ratujcie mnie, nie mogę wytrzymać już z moimi cyckami, bolą jak diabli, muszę nosić stanik non stop, a mam same bardotki i inne niewygodne badziestwo :evil: :x

co tam u was maleństwa??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja przyznam się, że rankiem zanim poszłam do pracy napisałam takiego posta że ... słownik był w ruchu :ddd: ale wszystko poszło w niwecz :(

Kika, a to że cycki bolą to dobry objaw , ja sama jestem naprawde ciekawa co to powoduje i też trzymam kciuki :okk:

Ewek wiem to boli jak widzimy dzieci i myslimy o naszych skarbach moja kuzynaka miała termin tak jak ja na maj, ale urodziła wczesniaka i jej Maciuś juz ma prawie 3 miesiące, a mój Sebastianek jutro miałby 2. Jak ten czas leci :cry:

malgora jeszcze troche i nie tylko nogi będą boleć :yhy: a juz nie wspomne o porodzie :loo: :pyk: ...
Jeszcze troszke czasu zostało wiec się nie boje że to piszę :yhy: :yhy:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]