Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:03 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 173  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Karliczku, wiem o czym mówisz. Ja po prostu czasem nie potrafię sobie poradzić tym bardziej, że właśnie minął rok od straty naszego Aniołeczka. Ale Pan wie, jaka jestem, zna mnie na wylot. Wiem, że zawsze dam mi "cynk" co mam zrobić, palnie mnie w łepetynkę na oczepanie i już będzie ok. Po prostu Bóg wie, kiedy i w jaki sposób ma zareagować
Piszesz, że Bóg ma cel i masz Kochana 100% rację. Jest nawet taka pioseneczka:

Bóg wskazuje cel, nawet tam gdzie sensu brak
On kocha mnie i sprawia, że nigdy nie zagubię się
On prowadzi mnie, zawsze przy nim kroczyć chcę
Z miłością swą na każdy dzień
On wskazuje sens, On wskazuje cel...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Masz absolutną racę. Życzę ci żebyś jak najszybciej wyleczyła jajniki i żebyś jak najszybciej mogła się cieszyć swoim maleństwem.... Mnie tylko ta nadzieja trzyma.... Bedzie dobrze :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam po dłuuuugiej przerwie za która z góry bardzo przepraszam, ale jakoś był to trudny czas dla mnie i nie miałam głowy do komputera :oops: mam nadzieję i po cichutku liczę, że mi wybaczycie :) Działo się u mnie wiele od kryzysów, upadków po zwycięstwa i duże kroki na przód :)... nie należę do grona bezrobotnych co mnie ogromnie cieszy :D pracuję jako wychowawca i opiekun grupy dzieci z upośledzeniem umysłowym, ale nie tylko ponieważ mam w grupie dzieci z autyzmem, głuchonieme, z zespołem Downa, porażeniem mózgowym... praca daje mi dużo radości ale uczy też pokory..... spełniam się w 100% fakt, że jest ciężko ale powiem WARTO!! dla uśmiechu dziewczynek :) Praca mgr zaniedbana a czas pędzi nieubłaganie... przygotowania do ślubu kulają się :) już niedługo kupujemy obrączki, narzeczony przyleci na kilka dni co mnie ogromnie cieszy, bo bardzo za nim tęsknię :( No a tak poza tym to o smutkach pisać nie będę, ponieważ nie warto sobie nimi głowy zaprzątać :)

Widzę, że u niektórych kilka zmian :) przytulam mocno te wątpiące i raduję się z fasolowymi szczęściarami!!
Obiecuję zaglądać systematycznie :)

Tabelka zmieniona w razie zastrzeżeń piszcie na prv :lol:
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie Dziewczyny!

Niedawno się zarejestrowałam na forum, ale od dłuzszego czasu podczytuję różne tematy. Dopiero dziś zajrzałam na ten wątek i lepiej mu się przyjrzałam.

Wysłałam e-maila do Sióstr z prośbą o pasek, mam nadzieję, że doda mi wiary i chęci w modlitwy do św. Dominika.

D.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj donia!
piekne zdjatko :wink:

czuj sie jak u siebie. zapraszam w imieniu nas wszytskich :D

http://lb2m.lilypie.com/qGGwp1.png

Melania (*2.06.2007), Tymoteusz (*30.09.2007) i Liwia (*14.03.2009)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: witam
Awatar użytkownika

część dziewczyny ale dawno nie zaglądałam na forum, ja noszę pasek św. Dominika już miesiąc i wierze w to że poprzez modlitwy i wiarę zajdę w ciążę, chociaż ostanie badanie wyszły złe, wiem że będę musiała być silna i uzbroić się w cierpliwość. Staramy się już 1,5 roku i z miesiąca na miesiąc wyczekuję II kreseczek teraz wiem, że będzie i tak jedna kreseczka kilka dni była załamka rozpacz!! Chociaż staram się myśleć że Bóg obdarzy nas dzieckiem w odpowiednim momencie to i tak płacz i smutek jest silniejszy tak musi być . Pozdrawiam Was i życzę upragnionej fasolki :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Alla nie teraz to innym razem.... już szef u góry wie kiedy żeby było dobrze :) ściskam! :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć dziewczynki,aj tylkona chwile wpadłąm-niewim czy sie juz chwaliłam,ale od 4 kwietnia czuję ruchy maojego maluszka!!!!jestem uradowana,choć strasznie bolą mnie pachwiny-ostatnio pochorowałam się i strasznie kaszlałąm,nie wiem czy to czasem nie przyczyna tych bóli...ale własnei dzidiz asię poruszyła,więc i mama szczęsliwa:)ciesze się,ze ania znalazła czas i sie odezwała,posdrów od nas dzieciaczki-podziwiam Cię,bo zdaję sobei sprawę że bardzo przeżywasz każdy dzień z dziećmi!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gosia1975 dzieki za przywitanie. Będę Was częściej odwiedza na tym wątku.

D.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anca84 wiem wiem, biorę już 3 cykl clo i miałam nadzieje że zajdę w ciąże szybciutko a ty nic napewno zajdę w ciążę w najmniej spodziewanym czasie hehe pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Alla ja dopiero zaszłam w ciążę po odstawieniu Clo? Brałam przez trzy miechy i nic, a w czwartym cyklu- strzał.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nowika witaj :D Co tam u ciebie i u maluszka? Jak samopoczucie przed godziną zero?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Karlik- myślałam ostatnio o Tobie :lol: - trochę zaniedbałam ostatnio forum, zajrzę na majówki, ale nie mam siły już na inne wątki.
My się jakoś całkiem dobrze trzymamy, dziękuję. Oprócz tego, że robi się coraz ciężej, praktycznie nic mi nie dolega.
W poniedziałek mam wizytę u doktorka i ustalimy termin zdjęcia szwu- jeszcze trochę :wink:
A co tam u ciebie? Wiesz, że ja zaszłam w ciążę równo półroku po stracie bliźniaków (staranka zaczęłam może z miesiąc wcześniej, ale bez entuzjazmu)i to była ogromna niespodzianka.
Niedługo ty tez chyba weźmiesz się za robotkę :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak, czas wbrew pozorom leci strasznie szybko. W czerwcu wybieramy się do Egiptu i mam nadzieję że wrócimy w 3. Pasek już mam, do tego obejdę skarabeusza w Luxorze tyle razy ile będzie trzeba (na Melman podziałało :wink: ) Poza tym jestem na etapie zastanawiania się nad pomniczkiem dla Stasia. Do maja chcemy żeby był już postawiony.
Trzymam za was ogromne kciuki!!!! Trzymaj się kochana :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Karlik- jestem pewna, że u Ciebie wszystko się ułoży. Ty też się dzielnie trzymaj.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nowika1 dałaś mi otuchy :) ja się zastanawiam czy nie odstawić clo we wtorek idę do ginka i mu powiem ze muszę odpocząć przybyło mi pare kilogramów ale i psychicznie też muszę wrzucić na luz pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Widzę gaduły że sobie tutaj rozwijacie wątek :) Noviko bardzo się cieszę, że u Ciebie dobrze!! Już nie mogę się doczekać wiadomości typu : urodziłam o... maleństwo ma się dobrze.....waży...itd :D to będzie największa nasza radosc 1 maluszek św.Dominika :D....

Ja musiałam dziś ciutkę odespać po pracy, bo byłam zmęczona, ale ogólnie daję mi to zajęcie duuuużo radości, nie mogę narzekać...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

"Coś dla przemyślenia..."
Jest to przypowieść o człowieku, który za wszelką cenę chciał wejść na wysoką górę. Po latach przygotowań rozpoczął swą przygodę. Podróżował samotnie, gdyż chciał całą sławę zatrzymać dla siebie.
Rozpoczął wspinaczkę, a gdy światło dzienne zaczeło znikać, postanowił kontynuować wspinaczkę. Zapadła noc, by przykryć wszystko mrokiem. Księżyc i gwiazdy były zasłonięte przez chmury. Była zerowa widoczność.
Był zaledwie kilka metrów od szczytu, gdy się poślizgnął i spadł w dół, z przerażającą prędkością. Nie widział nawet swojego cienia w ciemnościach, za to czuł ogromną moc grawitacji, która pociągała go ku dołowi.
W tak przerażającym momencie przed oczami ukazało mu się całe jego życie. Myślał, że kres jego życia jest już bliski - aż nagle poczuł zaciskającą linę dokoła pasa. Zawisł teraz na linie, którą wcześniej przybił do skały.
Z depresji i przerażenia zaczął krzyczeć:
- Boże, pomóż mi!
Nieoczekiwany, głęboki głos z niebios odpowiedział:
- Co chciałbyś żebym zrobił?
- Uratuj mnie!
- Czy naprawdę myślisz, że mogę ci pomóc?
- Oczywiście, Panie!
- Więc przetnij linę.
Nastąpiła chwila milczenia, po czym mężczyzna jeszcze bardziej zacisnął węzeł liny.
Ratownicy górscy opowiadali później historię o zamarzniętym ciele człowieka, mocno trzymającego się liny, którą był przywiązany wokół pasa. Zwisał on pół metra nad ziemią...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Jestem tu nowa. Dzisiaj własnie dostałam Pasek św Dominika. O dziecko staramy sie prawie 3 lata i nic. Wszyscy na około zachodzą w ciąze a mi sie jakos nie udaje. Mam problemy z prolaktyna i ostatnio zrobiła mi się torbielka na lewym jajniku. Mam nadzieje i gorąco w to wierze ze św. Dominik obdarzy mnie darem macierzynstwa.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj Anecia
Cieszę się, że do nas dołączyłaś, witam Cię bardzo serdecznie w imieniu swoim i koleżanek. Mam nadzieję, że będziesz zaglądała do nas często.
Widzę, że jesteśmy z jednego rocznika i nawet nie tak daleko mieszkamy od siebie.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 173  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]