Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:03 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1574 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 79  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ZMORRA mówisz na kolanach,dobre :sese: bo jak nie to :bum:
Może to przez te globulki co miałam na stan zapalny :idea:
Powiedziałam dziś mężowi że może trzeba rurę przepchać a on bardzo chętny :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To zapowiada sie gorący wieczór co :?: :lol: Tylko czegoś nie zmajstrujcie :lol:
A zapalenie to faktycznie moglo byc przez globulki.

Aniołek (10 tydz) 15.09.2009r.[*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kociubek nie strasz mnie z tym zmajstrowaniem,bo kurcze w drugą ciążę zaszłam tuż przed okresem,kiedy miały być dni niepłodne
I kurcze jakoś ostatnio to nie chce mi się przytulanek,wolę sobie pospać albo jakiś dobry film obejrzeć.Chyba się starzeję :ddd:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej
No moja @ regularna jak nie wiem co +- 1 dzień Chyba się mnie boi 8)
U nas dzisiaj śnieg :shock: Na drogach ślizgawica paraliż normalnie Ledwo do pracy dojechałam (rowerem)
Nasz dzieć umęczony po szaleństwie śniegowym zasnął Ciekawe co będzie robił w nocy Może profilaktycznie zdrzemnę się z nim :bbb: Oj tak chętnie bym pospała ale lajf is brutal :$%^: trzeba coś w domku porobić
Może zacznę od .... wiem zrobię sobie przekąske bo zgłodniałam a potem to się zastanowię :hm:
pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry :D
Monique jak po nocy?Było gorąco? :lol:
To faktycznie musieliscie poszalec wtedy ze przed samą@ zaszlas w ciaze :lol2: Zawsze mi sie wydawało ze prędzej zajdzie sie po @ niz przed :roll:
ZMORRA masz szczescie ze u Ciebie @ przychodzi reguralnie ja z tym do dzisiaj mam kłopot nigdy nie wiem kiedy mam sie jej spodziewac :roll:
Pogoda dzisiaj nie dopisuje wiec pewnie z dłuzszego spaceru nic nie bedzie pewnie tylko szybki wypad do sklepu i z powrotem do domciu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kociubek no było tak gorąco że się musiałam odkrywać :heh:
No nic nie było,ja to dużo mucze ale mało mleka daje.Jak mąż wrócił to ja już smacznie spałam,niech no by tylko mnie wtedy ruszył to :bum:
Zresztą on mnie już dobrze zna od tej strony.Musi być klimat i chęć.
I masz rację wtedy jak zaszłam w ciążę tuż przed@ to miałam straszną chętkę i nawet mąż mnie nie poznawał :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fakt klimat musi byc :) I obustronna chec tez :D Ja tez nie raz jak juz sobie leze w łóżeczku to bardziej mam ochote na spanie niz na przytulanki chociaz nie zawsze... :oops: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny wypróbowałam dziś sposób na wywołanie @ z 2 polopirynami i bardzo ciepłą kąpielą,kurde chyba jestem zdesperowana,że próbuję sposobów z internetu. Podobno niektóre dziewczyny na drugi dzień dostawały okres,no zobaczymy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sposoby chyba niezłe i nie szkodliwe wiec próbowac moza :D A czy skuteczne to sie okaze :lol: Jutro mówisz powinna sie pojawic @ tak?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pożyjemy zobaczymy,chociaż ja to sceptyk jestem, ale wolę wypróbować tą metodę niż bulić za lekarza w takiej sprawie.Chyba że jak się nie pojawi @ to pójdę do państwowego.Zostało mi też kilkanaście tabletek Duphastonu,ale boję się go brać bez konsultacji z lekarzem,bo to w końcu hormony.
Kociubek widzę że my dwie chyba mamy najwięcej czasu z naszego wątku bo piszemy kilka razy dziennie.Ja faktycznie mam dużo wolnego czasu,bo nie pracuję,dziecko chodzi do przedszkola,mąż całymi dniami w pracy.Ale prawdę mówiąc chciałabym pracować chociaż na pół etatu,bo czasem mam dość tego siedzenia w domu.
A ty czym się zajmujesz? też domem?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A zapomniałam wcześniej napisać:
ZMORRA to ty jesteś hardkor(nie wiem jak się pisze) do pracy na rowerze w taką pogodę?no nieźle :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 u mnie 2 aspiryny i ciepła kąpiel nie zadziałaly :wink: Za to dzisiaj kupiłam sobie kwiat czarnej malwy i dzisiaj wypiję, zobaczymy co zdziała :wink: A tak poza tym na regulację cyklu zakupiłam mieszankę nr 3 ojca Sroki i postanowiłam ją dzielnie pić :lol:
A tak w ogóle to u nas dzisiaj paskudna pogoda :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS widzę że my obie kombinujemy z tą @.Ja chociaż jedną już miałam a ty bidulko nie.Mogę sobie wyobrazić jaka jesteś wpieniona.Nie wyżywasz się przez to na chłopie?
Ja dalej mierze rano tempkę i wiedziałam że dziś jeszcze ciotka nie zawita bo mam nadal 36,8 ,gdyby nie beta to wskazywałoby to na ciążę,bo taką właśnie miałam temp. gdy byłam w ciąży.
Kurcze dziewczyny już nie chce mi się pisać o tej małpie,mam dość :loo:
Do jutra
:yea:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fakt mam dużo wolnego czasu bo równiez nie pracuje siedze z synkiem w domu do przedszkola dopiero od przyszlego roku pojdzie :) Wiec kompa mam praktycznie cały czas właczonego :D Ale mam nadzieje ze wkrótce sie to zmnieni chciałabym pojsc do pracy bo z kaska nie za ciekawie mamy...A teraz jeszcze rachunki za ogrzewanie zaczna przychodzic...ech zycie...
Monique to samej pewnie Ci sie nudzi w domku jak Twój smyk w przedszkolu :?: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique a z ktorej częsci Krakowa jesteś bo zapomniałam wczesniej zapytac :?: :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS, Monique79 kurde wy jakieś czary odczyniacie żeby przywołać @ :spi: SZAMANKI :lol:
Życzę Wam aby Wasze jakże upragnione @@ nawiedziły Was jak najprędzej :ok:
Ja wczoraj w końcu dotarłam na wizytę kontrolna do gina Lepiej późno niż później Wszystko ok ale kobieta powiedziała mi o kolejne starać się na wiosnę :wo: Ni hu hu najpóźniej mamy plan zacząć w styczniu Bo my już wiekowi ludzie jesteśmy a czas ucieka
No a rower to podstawa Do pracy mama 1,5 km więc wsiadam na mój prezencik od mężusia i śmigam jak błyskawica do pracy Wole rowerem niż samochodem Ale Rower + wiatr + śnieg + deszcz + grad to lekkie przegięcie Jak dojechałam do domu to zadyszka z palpitacjami :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ZMORRA wiekowi to jesteśmy chyba my z mężem, ja za miesiąc skończę 33, mąż skończył 36 :lol2:
Monique79 no właśnie chłop cierpi przez tą @ której jeszcze nie ma a powinna być :bum: Jak to przetrzyma to powinien dostać nagrodę za cierpliwość do mnie i moich humorków :lol:
A mnie rozłożyło choróbsko :twisted: Na grypę nie wygląda, to raczej zwykłe przeziębienie :roll: Walczę z tym paskudztwem wszelkimi sposobami. Właśnie piję theraflu. Mialam mieć dzisiaj perymetrię komputerową ale przełożyłam ją za tydzień.
Ja też nie pracuję, siedzę z małą w domu.
U nas dzisiaj piękna słoneczna pogoda, a ja chora. :roll: Może theraflu postawi mnie na nogi to po południu wyjdziemy się dotlenić.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS tak myślałam,że trochę wyżywasz się na małżu bo ja też.
Kociubek jestem z N-Huty.
ZMORRA no widzisz jakie jesteśmy zdesperowane.

Na koniec napisze że ciocia właśnie nadjechała :lala:
Nie wiem czy to ta polopiryna pomogła,ważne że jest :sese:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sorry że na raty odpisuję
kociubek czasem się mi nudzi ale my nie mieszkamy sami,mieszkam jeszcze u rodziców w domku jednorodzinnym.Teraz też ostro wzięłam się za siebie i jak tylko zaprowadzam Oleńke do przedszkola,to wsiadam na rower i ostro pedałuje bo mam co nieco nadwagi i źle się z nią czuję.Potem zakupki,obiadek,sprzątanie,pranie i tak czas mija.Oczywiście międzyczasie kawusia,internecik.Wiem trochę się byczę i czasem mam wyrzuty sumienia.
ZMORRA co znaczy wiekowi? Ja mam trzydziestkę a mój małż czterdziestkę ale czujemy się razem na 28 :hm:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:heh: ale ja mądra czyli wyszło że każde z nas czuje się na 14 lat :punk:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1574 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 79  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]