Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 6:02 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 395  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

kilka dni zajmie jej przeczytanie tego wszystkiego :lol: :lol:

mój Filip pracuje w straży miejskiej i również zdarzają mu sie nocki, popołudniówki i nienawidze tych dni kiedy on tak pracuje a ja jestem w domu:(

myślisz, że madzia zostawiła nas tak bez dobranoc?:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Myśle że tak sobie poszła.
Madzia jutro do teściówki idzie wiec pewnie zajrzy albo i nie, ale za to ja jutro napewno tu zajrze a w niedziele to tez wybywamy z mężem do moich rodziców na wieś na odpoczynek i wrócimy na noc w poniedziałek.
Ja tez chyba bede zmykać bo ziewanko mnie wzieło a mam zamiar sie wyspać po wsze czasy. Życze dobej nocki i papa!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to dobry pomysł:).............dobranoc

postaram sie zajrzeć tutaj jutro po południu:)

papapapapapa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć. Jestem chyba kolejną była sierpniówką. Ja straciłam moją fasolke w 11 tygodniu - 22.01.
Najgorsze jest to że mieszkam obecnie w Anglii i od usg po poronieniu nie byłam u żadnego lekarza bo oni ginekologów mają tylko do naglych przypadków (pierwszy raz zobaczylam ginekologa w ciazy dopiero po poronieniu). Jestem teraz troche nerwowa bo chcialabym miec pewnosc, ze jest wszystko ok i moge spokojnie czekac na 1 @

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześc kokoszko bardzo mi przykro, że i ty dołączyłaś do nas:(

ale my nie damy ci sie smutasować, zobaczysz bedzie dobrze chociaż są gorsze i lepsze dni.

a powiedz czy byłaś w szpitalu na zabiegu?
mimo wszystko myslę że powinnaś jakos skontrolować swój stan.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kokocha witaj :) przykro mi z powodu straty Twojej :(

Dziewczyny Witam wszystkie serdecznie.
Ja dzisiaj w pracy robie egzamin :twisted: :twisted: :twisted:

Moja pierwsza @ była 4 dniowa łącznie z plamieniem i takie prawie nic jak zwykle nic bolesnego a dostałam 39 dni po operacji. po samej operacji tez miałam parę dni plamienia.

Dzisiaj mam wyraźny ból owulacyjny ale śluz biały hm trochę mnie zmyliło i tempka coś do góry, to chyba jutro powinna spadać a potem wybić sie do góry. Przytulanki dzisiaj rano były hehe na wieczór już tez sie umówiłam z mężem na randkę:P

Trzymajcie kciuki:)

folik i jod papusiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dlatego jestes usprawiedliwiona, ze cię z nami wczoraj asiu nie było:)

niebawem znowu sie pojawię tylko ogarne trochę:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wczoraj byłam z Instruktorkami na piwku :oops: :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to ja cie pzred moim filipkiem asiu tak usprawiedliwiałam, że ciebie nie ma bo ty masz taka misję, a tu piffko wieczorkiem?:(

nieszkodzi, ja tez byłam z kumpelą w tygodniu ktorej nie widziałam ze cztery lata, a poznałysmy sie wiecie gdzie....???

w szpitalu:)
ona miała laparoskopie na ciaże pozamaciczną a ja leżałam sobie tak poprostu- okres mi się spóźniał i trzymali mnie miesiąc i nie potafili nic zaradzic, a jak usłyszłam od ordynatora ze za wczśnie przyszłam i nie potrafią postawić diagnozy to wyszłam na żądanie!
polazłam do gina prywatnie i okazało się że to związane ze stresem było i @ sie pjawiła a oni biedacy przez miesiąc nie wiedzieli:)))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

asiu a nie napisałaś mi co z tym twoim krwiakiem?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kokocha Oj jak mi przykro że trafiłaś tutaj. Niewiem jak to jest że w Angli tak kiepsko z opieka dla kobiet w ciazy. Nie można iść prayatnie do żadnego Gina?

asia79 Mam nadzieje że szybko pochwalisz się nam II kreseczkami.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pisałam o krwiaczku na innym wątku, wchłonął się na szczęście po 14 dniach nie było po nim śladu.
i własnie gin odkryl 15mm pęcherzyk dominujący:)
i nie wiem czy właśnie nie pękną :P
Boli mnie owulacyjnie jajnik lewy i mam przezroczysty lepki śluz :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie kochane! Dzisiaj przegladalam forum i dopiero zobaczylam ten wątek.Oczywiscie tez dolaczam sie jako pelna bolu i poczucia straty mama.
strasznie cięzko jest zyc z tym wszystkim, z poczuciem ogromnej pustki...
Czasem glaskam swoj brzuch i zaczynam strasznie plakac bo wiem ze mojej dzidzi juz nie ma,bardzo za nia tesknie....a wszyscy powtarzaja "mloda jestes" jakby to mialoby byc jakims pocieszeniem po stracie dziecka..???to tak jakby umarl wam ojciec a ktos powiedzial "nie martw sie mama znajdzie ci drugiego tatusia" Dlaczego ludzie nie potrafia uszanowac czyjegos bolu??
W sobote musialam jechac na kookwium,ledwo zywa na tabletkach i okazalo sie ze kolezanki nie moga mi darowac ze 5 dostalam, bo nie chodze na zajecia (zebym chciala to nie dalabym rady) a zawszd 5 dostaje i gdzie tu wspolczucie??

Nikodem 2.06.2009, 4000g, 56 cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fortunko witaj :)
Bardzo mi przykro, pamiętam Twoje obawy wcześniejsze:( Niestety sie potwierdziły :(
Kochana jeszcze słońce zaświeci. "Pan Bóg daje krzyż tym, którzy potrafią go unieść" Tak powiedział do mnie znajomy ksiądz po mojej stracie.

Fortunko ludzie są okropnie zazdrośni.
a nam po co kasa po co te 5 jak nie mamy pod sercem tego co najważniejsze.

Pamiętaj Dobro powraca, zło niestety tez

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie!
Fortunko Witaj bardzo mi przykro :( ale dobrze że do nas dołączyłaś bedzie nam raźniej w końcu każda z nas przeszła przez to samo. Ja po swojej stracie to na zaliczeniu semestru nie przejmowałam sie ocenami było mi wszystko jedno abym zaliczyła choć na 3 i do przodu-stwierdziłam że ważniejsze są w życiu inne sprawy niz szkoła i oceny a u mnie też niektóer osoby to za tą 5 to chyba by wszystko zrobiły.

Kochne ja dziś wyjeżdżam do rodziców na wieś a tam nie mam dostępu do netu wiec nie bedzie mnie przez pewien czas. Planujemy wrócić do domku w poniedziałaek wieczorem, wiec jak tylko wróce to od razu tu zajrze. miłej niedzieli Wam zycze i papap-całuski! :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

W odpowiedzi na pytanka. Anitus nie mialam zabiegu poniewaz nie bylo to konieczne, po poronieniu mialam usg i stwierdzili ze jestem juz prawie calkowicie wyczyszczona, ze zostaly niewielkie skrzepy ale one jeszcze same zejda. Mam nadzieje ze oni wiedza co mowia.
Domalka - z tego co mi wiadomo to nie ma tutaj prywatnych ginekologow. Ciaze tu prowadzi polożna. Na pierwsze usg biorą cie dopiero ok 3 miesiąca. Nie ma tu wcale badania ginekologicznego. Jak dla mnie to dziwne, ale tyle angielek przeciez rodzi. Nie wiem sama.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Domalka miłego wyjazdu:)

Kokocha, jest na forum Misiula też chyba w UK i ona właśnie tam miała iść do jakiegoś polskiego gina. Wejdź na starające sie po stracie :)

Ja zaliczyłam kijki , kupuje i będe chodzic po lesie :P (Nordic walking)
czekam na obiadek , mąż robi :P potem jade do kuzyna w odwiedzinki do szpitala a później może grota solna jak zdążę i urodziny szwagra jako ostatki :P
Pozdrowionka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kokoszko to ja niestety nie mam pocieszjących wiadomości dla ciebie:(

ponieważ ja również nie bylam czyszczona w szpitalu i ............miało być "pięknie i ładnie" i zrobił mi się torbiel na lewym jajniku i teraz zajadam luteinę żeby się wchłonął. wiec nie mogę ci dać pewności, że po takim samoistnym oczyszczeniu nie występują żadne powikłania:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dzieewczynki :)
dopiero wróciłam od tesciówki (spalismy u niej) i od razu do was zaglądaam :)
kokoszko przykro mi ze straciłas fasolkę :cry: szkoda ze tam w anglii jest tak ciężko z opieką dla kobiet w ciąży...... mam nadzieje ze mimo iz nie miałas zabiegu to wszystko sie ładnie samo oczysciło........
fortunko na pewno ci ciężko...... kazdej z nas tak samo ciężko i bardzo dobrze cie rozumiemy...... a ludzie faktycznie nie potrafią sie zachowac w niektórych sytuacjach..... ale nie martw się... wszystko sie na pewno jakos ułożyy i niedługo zostaniemy wspaniałymi mamusiami :):) ja w to wierzę...
domalko udanego wyjazdu życze :):) odezwij sie jak wrócisz :):)
asia 79 to mam nadzieje ze mężuś sie spisze i zafasolkujesz...... juz nie moge sie doczekac az któras z nas w koncu sie pochwali 2 kreseczkami :):):)
anitusiu ja mam nadzieje ze twoja torbiel to taka niegroźna jest ?? tez sie obawiałam ze po zabiegu bedą jakies zrosty albo cos ale na kontroli mi gin powiedział ze wszystko w porządku ......

Aniołek Michałek (*) 23.12.2007 (6tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj madziu jak po wizycie u teściowej?:)

moja gin " obiecała" mi, że torbiel sie wchłonie z pierwszą @, dlatego tak na nią czekam, a kokoszka powinna się skontrolowac po poronieniu, żeby miec spokojne sumienie i pewność, że moze zacząć starakna :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 395  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]