Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:03 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1574 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 79  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie @ się nie pojawiła i dziś na pewno się nie pojawi bo temp z 36,8 znowu skoczyła mi na 37,0 jakieś dziwne to wszystko,więc dziś robię betę.Zgaga lekka jest,troszkę brzuch boli,piersi większe ale nie bolą.Jutro już będę wiedzieć

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Trzymam mocno kciuki w takim razie zeby wszystko poszło po Twojej mysli :ok: Jak by nie bylo napewno bedzie dobrze :!: I oczywiscie daj znac jak bedziesz juz wiedziec co i jak :D

Aniołek (10 tydz) 15.09.2009r.[*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej
Ja podczytuje Was nie piszę bo w nas nuda
Monique79 podgrzewasz atmosfere Oby wyszło tak jak sobie zyczysz :ok:
Pozdrawiam Was kobietki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ZMORRA prosze pisac wiecej :!: To rozkaz :D U mnie tez sie nic nie dzieje ciekawego a zawsze cos tam naskrobie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 atmosfera podgrzana :wink:
U nas nic nowego. Mała już chyba zdrowa :roll: Pisze chyba, bo rano dostała kaszlu :roll: Podejrzewam, że to przez suche powietrze. Mamy ogrzewanie kominkowe, przy którym powietrze strasznie się wysusza. Dlatego kupiłam na allegro nawilżacz (z poprzedniego roku zepsuł się niedawno :roll: )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny zrobiłam bete,w sumie wynik będzie po 15 i mogłabym zadzwonić do labolatorium ale wolę odebrać jutro rano osobiście.
Najgorsze jest to że ja sama nie wiem jakby było po mojej myśli,jakikolwiek będzie wynik będzie ok.Wolałam zrobić betę niż bez sensu wydawać pieniądze na testy,tak będzie 100 % pewności a nie gdybanie,że może za wcześnie zrobiłam test.
Kurczę gdzie się nie ruszę to prawie codziennie widzę kobiety w ciąży i przypominam sobie jak ja chodziłam z brzuszkiem z moją pierworodną,to było wspaniałe uczucie i wtedy nie miałam pojęcia o różnych problemach w ciąży,byłam taka beztroska, a teraz każda ciąża będzie mi się kojarzyła ze strachem na jakimkolwiek byłaby etapie.Bo drugie dziecko straciłam w 26 tc a trzecie w 10 tc.Moja mama straciła 2 dzieci,kuzynka też 2 no i ja 2,mam nadzieję że to już koniec strat w naszej rodzinie i już nie przekroczę tej liczby.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 ja bym do jutra nie wytrzymala kurcze denerwuje sie wynikiem tej Twojej bety....A jakie masz przeczucie :?:
Ja tez czesto sobie przypominam jak to super nosic pod sercem swoje dziecko i te kopniaczki cos pieknego...I napewno bedzie tylko lepiej bez strat :!: :!: :!:
MonikaS to dobrze ze juz jestescie zdrowe a powietrze przy nawilzaczu jest naprawde super :) Aha dostałas juz@ :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja to nie mam żadnej intuicji ani przeczuć,już kilka razy wydawało mi się że mam przeczucie a tu guzik i na odwrót.Ale ja już bardziej myślę przynajmniej w tej chwili że nie jestem w ciąży.Bo w piątek robiłam test Quik View czy jak to się pisze i wyszedł negatywnie, a to mój sprawdzony test,który nigdy mnie nie zawiódł.Myślę że 3 tygodnie po stosunku na pewno pokazałby stan faktyczny.Ja to bardziej zrobiłam tą betę żeby wykluczyć ciążę na 100% i jeśli nadal @ nie przylezie to do lekarza,bo może coś jest nie tak.
Właśnie MonikaS przyszła ta twoja @?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No @ nie przylazła. Przy moim "szczęściu" będzie czekac do dotatniego dnia maksymalnych 8 tygodni od zabiegu :loo: Ciekawe tylko jakie potem będe miec cykle. Po porodzie pierwszy okres dostałam miesiąc po zaprzestaniu karmienia piersią i cykle miałam nawet niezłe bo 34 dniowe :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry :)
Jak dzisiaj Wasze sampoczucie :?: U mnie nie najgorsze tylko jakos dziwnie sie czuje po nocy bo snił mi sie swoj własny pogrzeb...buuu...
Monique79 czekamy z niecierpliwoscia na wiesci z bety :D
MonikaS to do 8 tygodni od zabiegu mozna czekac na @ tak?Czyli w sumie jeszcze masz tydzien czekania.Oby sie pojawiła jak najszybciej :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kuciubek 8 tygodni to maksymany czas jaki można czekać na @. Jak nie przyjdzie to za tydzien idę do gina :roll: Takie to moje "szczęście" :roll: Ale cóż przyzwyczaiłam się, że u mnie musi być inaczej niż zwykle :roll:
A mnie boli brzuch i obszar pod biustem po wczorajszym aerobiku :roll: Ne byłam na dwóch zajęciach i to jest efekt :wink:
Monique79 i gdzie Ty jesteś?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No jestem właśnie wróciłam do domu.
I trochę mi ulżyło,beta nieciążowa.Może tylko chwilkę było mi smutno ale to lepiej że teraz nie jestem w ciąży.Lekarz na razie daje czerwone światło.
I cóż niepotrzebnie panikowałam no ale w moim przypadku to jeśli byłabym w ciąży to lepiej wiedzieć wcześniej niż później.
A i czuję się jakbym zaraz miała dostać @.
MonikaS widzisz ja z pierwszą @ po poronieniu nie miałam problemu bo przyszła bardzo szybko(po 25 dniach) za to teraz drugą ciotkę gdzieś zatrzymali na granicy :hm:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

przepraszam że post pod postem
Miałam rację Quik View to mój sprawdzony test,nigdy się nie pomylił

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To chyba jednak dobrze ze to jeszcze nie dzidzi :D Ja tylko robie bobo testy takie zółte z dzidziusiem jakos najbardziej jestem do nich przekonana i tez mnie nigdy nie zawiodły :lol:
Ja tez czuje ze teraz z drugim okresem bedzie problem i sie wyczekam na niego :roll: Wogóle mój organizm jest calkiem rozregulowany tempka co dzien inna,sluz znikomy ciezko poznac kiedy sa dni plodne a jajniki to pobolewaja mnie praktycznie codziennie nic juz nie rozumiem :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kociubek to witaj w klubie,ja też śluz mam do dupy, tyle co kot napłakał.Jutro kupię ten wiesiołek to może się poprawi.A ty zaczęłaś go brać?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak zaczełam łykac wiesiołka chyba w 7 dc i przestałam w 15 dc tak na wszelki wypadek :wink: bo zdarzylo sie nam nie uważać... wiec lepiej odstawic.Za krótko biore zeby sie wypowiedziec zobaczymy w nastepnym cyklu czy działa wtedy juz zaczne go brac od @ a nie jak teraz dopiero tydzien po :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam się wieczorową porą
Monique79 ciekawe co tam dają Twojej @ na tej granicy Pewnie za kilka dni przylezie do Ciebie na kolanach :lol:
kuciubek jak śni się pogrzeb to na 100 będzie coś pozytywnego
MonikaS ale sie ta twoja @ zaparła :shock:
Mi właśnie kończy się 2 @ Coraz bliżej do starań ale coraz częściej zaczynam się zastanawiać czy próbować Kurcze mam przeczucie że będzie pod górkę Ale z drugiej strony mama nadzieję że jak nam się uda to wszystko się ułoży :okk:
:papa:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ZMORRA to faktycznie staranka juz tuż tuż fajnie :D Ja tez myśle ze bedzie juz tylko z górki bez zadnych problemów :D A druga@ dostałas reguralnie?
Kurcze znowu miałam sen okropny snilo mi sie ze jestem w ciazy i znów czeka mnie zabieg pisałam Wam o tym na forum i miało to byc przetrogą...
Mam nadzieje ze w rzeczywistosci bedzie na odwrót...Za duzo mysle o tym wszystkim i pewnie dlatego mam takie koszmary...buuu...
Zmykam na chwilke zrobic sobie śniadanko bo juz czuje ze mnie ssie po żołądku :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moja @ zaparła się i jej nie widać :roll: W takim tempie w moim przypadku po 2 @ będę dopiero pod koniec stycznia :twisted: Przez to coraz bardziej jestem przekonana, że będzie u mnie pod górkę ze starankami.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Faktycznie ta Twoja@ złośliwa :roll: To prawda staranka sie przedłużą ale mozę za to szybko i szczesliwie uda Ci się zafasolkować :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1574 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 79  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]