Cerazette SPAM
Chyba ten lek nie jest taki wspaniały skoro muszą reklamować go poprzez spamowanie forum.
Nie polecamy używania specyfików, które reklamowane są w ten sposób. Liczy się tylko nabijanie kasy producenta, jakimi metodami to juz nie ważne. Może ten specyfik nie wcale taki bezpieczny? Opinie w sieci są bardzo różne i może muszą uciekać się do wszelkich metod aby poprawić jego opinie?
poniżej fragmenty postów ze spamem, które znalazły się na naszym forum
ala100
Kod:
Ja je biorę od 11 miesięcy i jest wszystko ok. Słyszałam, że kobitki różnie na nie reagują ale dla mnie to rewelacja. Nie mam okresu i dobrze mi z tym. Czuję się tak jak przy dwuskładnikowych, które stosowałam przed ciążą.
Polecam
Kod:
Biorę Cerazette od 11 miesięcy i czuję się po nich dobrzee, nie mam żadnego z wymienionych w ulotce skutków ubocznych. Mleko "płynie" też w dużych ilościach a dzidzia właściwie przybiera na wadze. W moin przypadku sprawdzają się na 100%.
Polecam
Kod:
Ja je stosuję i nie mam miesiączki w ogóle. I nie przeszkadza mi to. Njważniejsze, że są bezpieczne dla dziecka a ja nie mam żadnych skutków ubocznych.
Polecam
karola011 Kod:
Stosuję cerazette już kolejny raz (2 ciąża) i czuję się ok. Tak sobie myślę, że kada z nas będzie czuć się inaczej i na każdą będą inaczej działały. Dla mnie są skuteczne, nie szkodzą mi bezpieczne.
gabrycha13 Kod:
Są dobre. Czuję się dobrze, nic złego się nie dzieje. Żadnych krwawień, karmię bez problemu. Skuteczne.
matyld.rKod:
JAkoś nie mogę narzekać. Stosuję cerazette od 9 mieisęcy i wszystko jest ok. Z karmieniem też nie mam problemów. Samopoczucie raczej normalnie. Nie mam @ i to też może być.
patti.wrKod:
Stosowałam cerazette po porodzie przez okres 14 miesięcy. I muszę powiedzieć, że nie miałam żadncy skutków ubocznych. Waga w normie, libido ok., dziecko rosło i rozwijąło się prawidłowo. TAk więc dla mnie były ok.
matyld.rKod:
JAkoś nie mogę narzekać. Stosuję cerazette od 9 mieisęcy i wszystko jest ok. Z karmieniem też nie mam problemów. Samopoczucie raczej normalnie. Nie mam @ i to też może być.