Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:07 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość

Jestem juz zmeczona

Ostatnio zmieniony ndz sty 07, 2007 1:01 am przez oli02, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wydaje mi się ze to, że mąż nie chce z toba spać nie ma nic wspólnego z tym że jesteś w ciąży, powód chyba jest całkiem inny, pomyśl o tym.......ostatnio wszyscy faceci mi mówią że kobiety w ciąży ich bardziej podniecaja tylko wstydzą sie o tym mówić...... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dokladnie, tez slyszalam ze wiekszosc facetow wlasnie lubi kobiety w ciazy, szczegolnie w zaawansowanej - podobaja im sie bardzo. Tez mysle ze powod musi byc jakis inny, ale jaki...? Postaraj sie z mezem porozmawiac, moze on sobie nie zdaje sprawy z tego ze cie to naprawde boli...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja rowniez bardzo sie tego balam.Juz wczesniej,zanim zaszlam w ciaze rozmawialam o sprawach intymnych z moim M.Zapewnila mnie,ze napewno nie przestane mu sie podobac i go podniecac. I rzeczywiscie podobam mu sie chyba jeszcze bardziej niz przedtem.Ostatnio nawet przyznal mi sie,ze sam po cichu obawial sie,ze nie da rady i odsunie sie ode mnie jednak jest inaczej i nawet jest troszke zdziwiony,ze tak bardzo go podniecam. Nie kochamy sie czesto,poniewaz dzieli nas odleglosc,no i czasami ja nie mma ochoty, ostatnio nawet dostalam zakaz wspolzycia od lekarza przez plamienia ale przynajmniej sie troche popiescilismy:P

Coraz czesciej tak jak dziewczyny slysze,ze kobiety w ciazy sa naprawde bardzo atrakcyjne w oczach mezczyzn,dlatego rowniez podzielam zdanie dziewczyn-powinnas szczerze i spokojnie porozmawiac ze swoim mezem.Byc moze boi sie zblizen albo.... sa jeszcze inne powody.A jak bylo przy pierwszej ciazy?Przypomnij sobie czy tez sie tak zachowywal.
Rozumiem,ze czasami sex w ciazy w oczach mezczyzn budzi lek ale zeby pocalunki czy jakis blizszy kontak,chocby same pieszczoty??

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kylie, umówmy się, że dla większości mężczyzn pieszczoty i pocałunki to nie seks :lol:
A co do problemu, bywa różnie. Niektórzy mężczyźni się obawiają, trudno im dojść do ładu ze swoimi myślami, zwłaszcza na początku. Taki facet w markiecie to nawet i się obejrzy za taką brzuchatą (nie jego dziecko, nie jego problem), ale mąż może mieć juz problem jak przyjdzie co do czego, bo dla niego brzuch to nie ozdoba, a jego dziecko :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

z tego co mi mowia to fakt ze mezczyzni lubia kobiety w ciazy i je podniecaja :)
moze twoim problelem nie jest ciaza ale fakt, ze robisz jakies wyrzuty mezowi... i przez to on nie ma ochoty na seks.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

joanman pisze:
z tego co mi mowia

A kto Ci mówi? :lol:
I znów trzeba uczynić pewne założenie :wink: Czasem się co innego mówi, co innego robi... W tym dziale to powinno być jasne jak słońce :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

emila calkowicie sie z Toba zgadzam pod wzgledem stwierdzenia,ze pieszczoty,pocalunki itp to nie to samo co seks. Ale wracajac do problemu kolezanki mialam na mysli,ze skoro nawet to go nie interesuje tzn ze problem jest glebszy... No bo przeciez seks w ciazy nie jest latwy dla kazdego faceta,ale samo okazywanie uczuc?? (pod warunkiem ze sie kocha i chce byc z ''ciezarowka'')A jezeli nie to niestety wyjasnienia problemu trzeba szukac gdzie indziej... :?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

emila mezczyzni :P hehe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kylie, jestem z moim mężem już ponad 10 lat, pocałunki tak (ale bez przesady), ale pieszczoty tylko jak prowadzą do seksu. Inaczej nawet nie chce gadać :wink: Oczywiście inaczej to wyglądało na początku. Co do okazywania miłości? No cóż, umycie samochodu, okien, wyniesienie śmieci - to dla niego okazywanie uczuć. Czuję się czasem niedopieszczona, ale wiem że mnie kocha... Dodam, że to naprawdę wspaniały facet, tylko ja już przestałam walczyć z wiatrakami i nie wymagam od niego niemożliwego :lol:
Myślę, że póki dziewczyna jest w ciąży to żadnego innego powodu nie innego nie wymyślimy... A i nie ma co przeceniać facetów, że coś im tam w głowie skomplikowanego kiełkuje... Boi się ciąży, albo wstydzi :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]