mll19 pisze:
Witajcie, potrzebuje porady otóż nie znam żadnej innej strony gdzie mogłabym napisać co mnie gnębi, i nie wiem co mam robić. Otóż jestem mamą 3 letniego synka, i wychowuje małego z nowym partnerem ( teraz jesteśmy zaręczeni
) , z ojcem małego nie jesteśmy już od 2 lat. Mój narzeczony pracuje jako magazynier-fakturzysta-kasjer i wczoraj jak był w pracy to przyszedł klient i zagadał do mojego...i z pytaniem do niego czy to ty jesteś z Magdą...no i on odpowiedział ze tak.. a potem ten chłopak mówił MOJEMU w pracy ze zna ojca mojego dziecka, ze pracował z nim 2 lata temu i dobrze ze z nim nie jestem bo mój BYŁY facet a ojciec mojego dziecka opowiadał każdemu w pracy o mnie, nawet opowiadał o naszym prywatnym życiu i też intymnym... Mój jak to usłyszał to mu przywalił bo się zdenerwował ze facet ma czelność przychodzić do niego i opowiadać mu takie rzeczy, i jeszcze mój narzeczony powiedział ze jest tak zły na ojca dziecka ze sobie z nim porozmawia ale inaczej bo nie ma do mnie wgl szacunku... Sytuacja co najmniej "śliska" gość rzeczywiście nie powinien mówić takich rzeczy, zupełny brak kultury.
Poczekaj kilka dni, może się uspokoi. Graj na czas? Koniecznie daj znać jak się sprawa potoczy