Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:04 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ] 
Autor Wiadomość

http://biznes.interia.pl/news/samotne-m ... zie,928901

>;[

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rząd rządem.. Ale jakie super komentarze, ale to społeczeństwo jest przygłupie :shock:
-Samotne - wdowy ,a nie laski które
robią sobie dzieci z kim popadnie
-A od czego ty jesteś powinnaS utrzymać dziecko.
Dlaczego Pani Zyta ma odpowiadać za twoją decyzję.

Echh, no bo kobieta sobie sama dziecko zrobiła, dzizys :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No wiesz.. wg niektórych to laski robią dziecko żeby kasę dostac.. bo przecież "zysk" na dizecku jest zaje&&&& ;D
Wypływa z kieszeni 10x wiecej niż wpływa...

Ale cóż.. pewnie mamusia, której mąż własnie siedzi w pracy i czeka na kolejna wypłate w wys. 5000zł ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No pewnie tak :roll: Ludzie są głupi po prostu i jeśli coś ich bezpośrednio nie dotyczy, to potrafią to jedynie wyśmiewać, bądź krytykować :roll: Nie każda samotna matka jest dupodają (sorry za słownictwo ) z dyskoteki, dającą za piwo :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ech dziewczyny nie denerwujcie się przecież na tych forach ogólnych siedza same tłumoki do potęgi "n" nie wiedząo czym mówią ale pier***ą bez zastanowienia żeby tylko coś powiedzieć :evil: szkoda tylko że w naszym społeczeństwie jest tyle inteligentnych inaczej czyt. kretynów o mózgach wielkości orzeszków ziemnych :roll:
ja zawsze życzę tym wszystkowiedzącym żeby kiedyś znaleźli się w sytuacji którą z takim znawstwem opisują szkoda tylko że w większości nie pamiętają wtedy o swoich wcześniejszych poglądach i ciągną z tylu źródeł z ilu tylko się da i rozpaczają jaka to im się nie stała krzywda :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A mnie to zawsze zastanawiało, jak można być głupim i tego nie zauważyć? :shock: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to krew mi sie wzburzyla jak przeczytalam te komentarze!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja się nie uważam za ową dupodaję... nie moja wina, że po 2,5 roku zwiazku facetowi się odwidziało.. ale rozumiem, że wg niektórych to lepiej żeby umarł niż zeby odszedł? :/
dziwne :/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale to nie zmienia postaci rzeczy czy zmarł czy odszedł... uwierz mi na słowo bo jesteś tak samo samotna i tak samo musisz sobie dać radę bez niego może tylko ludzie troszkę inaczej na to patrzą ale też nie zawsze ja np. milion razy zdążyłam usłyszeć jak to przykro bo przecież taki młody no i przecież tyle planów i dziecka nigdy nie zobaczy ale zawsze jakoś tak mimochodem ludzie wspominają że teraz to powinnam się postarać o nowego tatusia dla małej tylko chyba nie wyobrażają sobie że to wcale nie jest takie łatwe... nie jest łatwo radzić sobie z tym wszystkim ale nie jest też łatwo tak poprostu zaufać komuś (niezależnie czy zaufać ponownie czy też znaleźć kogoś nowego) bo tu już nie chodzi tylko o mnie ale jeszcze o to maleństwo no i szkoda że całą wine skupia się tylko na matce a mało kto obrzuci błotem tego pseudo ojca który zostawia swoje dziecko i kobietę z którą je ma :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

powiem wam ze wypowiedzialy sie tam zadufane kretynki, ktore maja dosc siedzenia w pieluchach, oraz te które nie wiedzą co to znaczy byc samotnym z dzieckiem!!!! Mężowie na nich robią, a jeszcze bezczelne narzekaja na swiat!!!! bo nie wiedza co to znaczy nie miec na pampersy! ect

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zgadzam się.

Co do poprzedniej odpowiedzi - nam to nie robi róznicy czy ojciec dziecka zmarł, czy odszedł (choc brzmi brutalnie), ale dla owych panienek to widac wielka róznica..
ja widze jedno: ojca nie ma i tyle.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny szkoda słów ale ja tych ludzi po części rozumiem. To wszystko przez to, że ludzie pracują a guzik z tego mają, 1/3 zabiera nasz kochany ZUS a jeszcze podatki. I wiadomo, że jak jednym się da to innym trzeba będzie zabrać. A może to pisał jakis pan doktor co się boi, że jak dostaną samotne mamy to on nie dostanie podwyżki? Wiecie ja juz dawno mam gdzieś co sobie o mnie ludzie myślą, a niech im nawet będzie, że się puszczałam. Ale tu nie o mnie chodzi przecież i nie o żadną z nas a o dzieci.. I to jest przykre.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dokładnie. Przerazajace jest ze ta kasa która oddajemy na zarcie posłów to pieniadze dla naszych dzieci tak naprawde.. a rzad jeszcze wielka łaske robi ze w ogole mysli o czymkolwiek..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak bylo, tak jest i tak bedzie (wow jakbym byla stara komunistka :wink: :lol: ) jednostki takie jak my i tak niczego nie zmienia!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Krew zalewa czlowieka jak sie cos takiego czyta!!!! :evil: :evil: Jak tak mozna???

Domyslam sie ze dzieci poslow z PiS maja wzystko co chca a nawet wiecej. To jets chaniebne!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja tak sobię myslę, że poza funduszem to sądy mogłyby się wziąć do roboty i nie rozpatrywac 12 miesięcy sprawy o alimenty, że nie wspomnę o komornikach, którzy mają w nosi ściganie niepłacących tatausiów. Ponadto mało kto wie że poza pozwaniem o alimenty tatusia można też pozwać jego rodzinę np rodziców, w końcu to oni wychowali kogoś komu brakuje odpowiedzialności.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ] 

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]