Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:21 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8195 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408 ... 410  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Aprilka no cieszę się baaardzo :) A ja mam kontakt z Mini

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nitka a kiedy do gina idziesz ? :)
My juz na szczescie wszystcy razem w PL, co prawda P. musi jeszcze 5 czerwca leciec do lekarza, ale to doslownie na maks 2 dni, a pozniej zamykam ten etap w naszym zyciu :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aprilka no to się cieszę :)
Do lekarza jutro. Dziś mi chciał dyro dać wypowiedzenie z pracy , ale mi powiedziałam, że jestem w ciąży... jaja...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A to co sie stalo, ze chcial Cie wyrzucic :)
No to musial miec fajna mine, jak mu to powiedzialas :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aprilka a miał niezłą ;) redukcje w szkołach robią, bo jest niż i nie ma klas~!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej :)

chcialabym dolaczyc do watku, ale czy sa tu jeszcze jakies slomiane wdowy?? bo widze, ze watek juz prawie na wymarciu :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

NASHVILLE NO - BO MĘŻOWIE ZJECHALI DO pOLSKI :) A TY SAMA?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nitka07 sama sama, juz od ponad 8 miesiecy :) troche mi moj tata pomaga, no i tesciowie raz na jakis czas wpadna :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nashville to massz bliźniaczki?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!
tez chcialabym do Was dolaczyc, przez kilka miesiecy w roku bywam slomiana wdowa, teraz tez jestesmy sami z Olem, maz wraca pod koniec maja

Nitka, gratuluje dzidziusia :D

Nashville84, jak sobie radzisz sama z dwojeczka?? kurcze, ja to czasem przy jednym wysiadam...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nitka07 tak mam 2 dziewczynki :lol:

ania021989 witaj :D z blizniakami nie jest tak ciezko jak mogloby sie wydawac :) najgorzej bylo dopoki nie zaczely siedziec, a potem to juz z gorki :) chociaz nie powiem, bo przydalby sie ktos do pomocy zwlaszcza przy spacerach, bo szkoda mi tych moich dzieciaczkow, ciagle tylko jezdza w wozku, sama nie dam rady wybrac sie z nimi na nogach :( uciekaja mi kazda w inna strone, nie sluchaja sie w ogole... nawet sie ostatnio zastanawialam czy nie poszukac niani tak na 2 godziny dziennie, zeby wychodzila z nami na spacery bez wozka :lol:

to juz lada dzien bedziesz miała meza z powrotem :) moj byl w Polsce w kwietniu na 3 tygodnie, a teraz przyjedzie dopiero na urodziny dzieci, czyli w sierpniu :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nashville, aj... nedokladnie przeczytalam suwaczek, myslalam ze Twoje dzieciaczki maja po 9 miesiecy 8) a to juz niedlugo 2 latka beda...
No niedlugo mezu wraca, caly czerwiec w domu i spowrotem wyjazd na conajmniej 4 tyg
A jesli mozna wiedziec to gdzie twoj malzonek wyjezdza?? No i wspolczuje ze tak rzadko sie widzicie... Moj wyjechal na 2 miesiace jak Olek mial 6 tyg i bylo mi ciezko bez niego :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ania021989 moj M pracuje w Norwegii, umowe ma do konca grudnia, ale pewnie dalej mu przedluza, a Twoj tez daleko?
jak dziewczynki mialy po 4 miesiace to M wyjechal po raz pierwszy na prawie 3 miesiace i ciezko wtedy bylo oj ciezko, jak wrocil to oczywiscie nie pamietaly go i przez kilka dni baly :( na szczescie teraz M ma internet i dzieci widza go codziennie, wiec jak przyjezdza jest wielka radosc :D a jak sie pytam gdzie jest tata to biegna do komputera i krzycza "tu" :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nashville skąd ja to znam :) mój B byl za granicą przez calą moją ciążę i pierwszy rok życia naszego synia. oczywiście bywał w domu, ale raz na 2 miesiące :( Synek też na komputer pokazywał jak o tate pytany by,ł.

ania witaj :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nitka07 to Twoj maz tez kupe czasu spedzil za granica... ehh no takie teraz czasy, nam marzy sie wlasne mieszkanie, kredyt odpada, dlatego maz jeszcze dlugo bedzie daleko :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nashville, moj wyjezdza do Niemiec, ale spory kawalek od domu bo 800km nas dzieli, no i tez "marzenia" nas zmusily, chcemy sie wyprowadzic od tesciow, kredyt na dzien dzisiejszy tez niestety odpada...
R niestety neta tam nie ma, jak pytam malego gdzie tata to na telefon pokazuje

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ania021989 pisalas, ze maz caly czerwiec bedzie w domu i potem znowu jedzie, tzn ze on pracuje troche w Polsce i troche w Niemczech? moj M nawet nie szukal pracy tu na miejscu, bo naprawde jej nie ma, a jak jest to trzeba miec znajomosci, zeby sie zalapac i tyle, marzy mi sie, zeby sie wyniesc z tej mojej wiochy, moze Wroclaw, moze Poznan, a maz to by chcial sie przeprowac do Trojmiasta :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nashville, no niestety stalej pracy tutaj nie mogl znalezc, tzn nawet przed wyjazdem mial legalna ale okazalo sie ze za takie grosze ze szkodagadac...A ze moj ojciec niemal caly rok jest w Niemczech, pracuje u pewnego gospodarza, i teraz zaczynaja sie u niego sezony, to postanowilismy ze R wyjedzie, zarobi kilka razy wiecej niz mialby tutaj...
Caly cerwiec w domu bo wtedy przestoj miedzy sezonami, potem na lipiec, koncem lipca wroci i ok 20 sierpnia wyjedzie na 2 miesiace. Pieniadze ktore zerobi pozwola nam przetrwac zime, jakby cos to zawsze moze isc do miescowego zakladu dorobic troche na czarno, a w marcu przyszlego roku ma wyjechac do innej pracy tez w Niemczech, z tym ze kontrakt na 8 miesiecy

Mieszkamy na wsi, i szczerze nie chcialabym sie wyprowadzac do miasta...
Tym bardziej ze lokalizacji najgorszej nie mamy, dzialki u nas dosc tanie. Marzy nam sie postawienie sowjej chatki badz ewentualnie kupienie jakiejs ruinki i odremontowanie, byleby swoje bylo :wink:

Wiem niestety ze bardzo ciezko znalezc jakakolwiek prace, juz nie wspominajac o tym, by byla godziwie platna... Smutne, ze mezowie i ojcowie zostawiaja swoje rodziny po to by zyc na jakims poziomie...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kurcze, ale pada, juz trzeci dzien siedze z dziewczynkami w domu :evil: (na szczescie teraz spia :D)

ania021989
masz racje, strasznie jest to smutne, gdy rodzina nie moze byc razem, ale ja sie pocieszam, ze czas szybko leci, odlozymy troche pieniazkow, maz wroci i juz bedziemy razem :)

czy sa tu jeszcze jakies slomiane wdowy?? :D
dziewczyny odzywajcie sie, w kupie zawsze razniej :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nashville, chyba tylko wizja lepszego bytu trzyma nas w przekonaniu, ze to dobra decyzja...

Faktycznie, cos malo nas :? ale z drugiej strony to dobnrze :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8195 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408 ... 410  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]