Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:45 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

tjunde - nie obrazamy nikogo! Mimo ze cie w tym przypadku rozumiem ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

khehe nie moja to nie na pewno, przecie by sie tak dziecinka nie ponizala :wink: :lol: khehehe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja przez chwilkę zastanawiałam się dlaczego [skoro Tomek jest taki cudny i słodki a my takie blee i wogóle to tylko na niego najeżdzamy] nie pojawiła się tu jego dziewczyna żeby potwierdzić jego słowa i wspomóc swojego złotego chłopca :roll: :?: :roll: :?: :roll:
nie żebym się czepiała bo takich jak Tomek, zakochanych w sobie chłopczyków, widziałam w swoim życiu na pęczki i rozumiem że młodość rządzi się swoimi prawami (heh zabrzmiało to jakbyśmy były wiekowymi staruszkami ;)) ale jakoś wciąż nie chce mi się wierzyć w ten ideał... nie wiem, ja w swoim życiu nigdy nie spotkałam idealnego księcia z bajki, na ogół po bliższym przyjżeniu okazywali się przesłodzonymi clownami którym się wydawało że mogą grać rolę księcia :twisted: :twisted: :twisted: i wiecie co, wcale nie żałuję, wolę faceta z krwi i kości który ma i zalety i wady, który nie jest przesłodzony aż do obrzygania (sorry za słownictwo) ale jest prawdziwy w tym co mówi, myśli i czuje nawet jeśli nie jest to godne podziwu 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Marzenka, bo to o to chodzi, żeby starać być ideałem dla swojego partnera, ale niekoniecznie trąbić o tym wszem i wobec... Bo się robi niesmacznie, niewiarygodnie i kiczowato :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulinka pisze:
Tomku, nie czytalam dokladnie wszystkich Twoich postow, ale tak w skrocie:

- cieszy mnie, ze podziwiasz wszystkie samotne mamy, ja je rowniez podziwiam i wierze, ze zycie im sie jeszcze ulozy tak, jak sobie tego zycza

- ladnym gestem bylo zaproponowanie Twojej dziewczynie wspolnego zamieszkania i nie odrzucenie jej, gdy okazalo sie, ze po krotkiej z Toba znajomosci spodziewa sie prawdopodobnie potomstwa

- dziwi mnie jednak, ze oboje zachowaliscie tak malo srodkow ostroznosci, ze potomstwo moglo byc w drodze.

- dziwi mnie tez, ze zarzucasz piszacym tu mamom, ze byly naiwne i zadawaly sie z facetami, ktorzy tylko potrafili kwilic slodkie slowka bez pokrycia

mozna by to samo zarzucic Twojej dziewczynie, bo moglo ja latwo spotkac to samo po krotkiej znajomosci z Toba

- moge zrozumiec, ze nie jestes w stanie wyobrazic sobie co by czekalo Ciebie i Twoja dziewczyne w przyszlosci jesli bylaby ona w ciazy i zostalibyscie razem - wiec Twoje zapewnienia ze wszytko byloby swietnie sa z mojej perspektywy bardzo nieprzemyslane i niedojrzale

- byc moze Twoja dziewczyna ladnie wyglada i lubi pracowac, ale to chyba nadal troche za malo, aby zbudowac na tym zwiazek

- Twoje dygresje, czy aby wisiorek, kino, kwiaty i koktajle w domu to wystarczajaco jak na Walentynki moze powinienes zamiescic na innym zupelnie forum, ale ogolnie wydaje mi sie, ze moze to byc i za duzo i za malo - zalezy od sytacji kto z kim po co i dlaczego

Mam nadzieje, ze jestes poprostu bardzo mlody, bez odpowiedniej samooceny i samokrytyki i za bardzo zapatrzony we wlasny nos -niektorym to z wiekiem i doswiadczeniem przechodzi. Moim zdaniem Twoje porady sa tu troche nie na miejscu i powinny sie znalezc w watku poswieconym tylko Twojej osobie. Na szczescie samotne mamy nie sa na tyle samotne i naiwne aby uznac Cie za ideal mezczyzny. Zycze Ci powodzenia we wlasnym zyciu.

Ja też popieram

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]