Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:46 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

No, no, wiem, wiem :P To najwyżej, jak już wybiorę jakiś kolor, to zamówię z neta i po problemie ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jeśli chodzi o allegro to tam też się warto dopytać o czas oczekiwania, bo nie wszystkie kolory mają i nieraz też się trochę czeka - bynajmniej Perła się dowiadywała i nie wszytsko mają od ręki. I w necie od kwietnia wchodzą nowe ceny o ok 50zł więcej. Dlatego wybrałam się dzisiaj do tato - i nawet wyszło mnie to o 9 zł taniej niż na allegro

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny czy to prawda,ze wozeczki ktore posiadaja tzw amortyzatorki
sa wygodne na spacerze ale- nie mozna bujac wozkiem na boki?
ten wozek kupila moja kuzynka i powiedziala ze nie jest specjalny,ale osobiscie nie wiem...
jak mozecie dajcie mi kilka wskazowek- juz powoli musze sie rozgladac za wozkiem dla malenstwa. 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Karolina z tego co ja oglądałam wózki to raczej już większość się nie buja na boki jak te stare

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Echhh, narazie to ja nie bardzo mam kasę na wózek:( a to aż tysiąć złotych, ojciec małej miał mi trochę kasy dać, ale teraz na to nie liczę.. Może moi rodzice się nad nami zlitują, chociaż strasznie glupio jest mi od nich brać. Co prawda jestem na L4, no ale kierowniczka inne dawała umowy, a inaczej nam płaciła i w efekcie teraz mam najniższą krajową, a to jest około 650 zł miesięcznie, a trzeba małej wyprawkę kupić. Będę musiała najwyżej kupić ten wózek o te 50 zł. droższy. Ciagle coś, echhh :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ekstencja na szczeciniankach Perła cos mówiła, że zadzwoniła gdzieś do tych z allegro i dogadała się, że kupi u nich później ale za starą cenę. Ja też nie miałam kasy na wózek, ale mama się nade mną zlitowała w końcu. Bo na wyprawkę odkładałam od początku ciąży i kupiłam sama. Ale za to nie mam łóżeczka i na to kasy już nie skombinuję, bo jesteśmy z Julką spłukane...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale masz w wózku gondolę i przez te pierwsze tygodnie dziecko może spać właśnie w wózeczku, potem kupisz łóżeczko z becikowego :) to zawsze jakieś rozwiązanie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pewnie. Tez tak uwazam! Moja mala w dzien spi wlasnie w gondoli, bo lozeczko jest pietro wyzej w sypialni. Nie mowila, ze jej sie to nie podoba ;)
Na szczescie lozeczka nie sa takie drogie... Zawsze mozna kupic jakies uzywane na allegro. Np. w Ikei kupisz najtansze nowe za 99zl.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dlatego tak się cieszę z tego wózka i dlatego chciałam, żeby miał osobną sztywną gondolę zamiast nosidełka. Bo gondolka jest w nim duża i można jej użyć jako kołyski jak się na ziemi postawi więc już się tak nie martwię, że nie będzie miała gdzie spać

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja mam deltima premiera :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja mam możliwość odkupienia dwumiesięcznego wózka Twister Baby Smile, który wygląda tak:
Obrazek Obrazek

nie mam o nim zielonego pojęcia, kilka razy czytałam dosyć pochlebne opinie ale żadnych konkretów, może wy wiecie coś bliższego na jego temat :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Prezentuje się ładnie ale nic o nim nie wiem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zrobiłam mały rekonesans wśród użytkowników i biorąc pod uwagę cenę za jaką go dostałam wzięłam bez wahania :D
Zależało mi na wózku z gondolą, który będzie się dobrze prowadził a jednocześnie nie będzie kosztował tyle co mały samochodzik ;) Poza tym wózek jest prawie nieużywany (jeszcze na gwarancji) bo rodzice dostali od dziadków Emaljungę 3 tygodnie po urodzeniu dziecka a teraz przymierzają się do sprzedania również drugiego wózka i kupna lekkiej spacerówki więc skorzystałam z okazji :D

Tak więc jesteśmy od dzisiaj szczęśliwymi posiadaczkami wózeczka Baby Smile "Twister" :P Jeszcze kilka drobiazgów i Zuzia może spokojnie przychodzić na ten świat :D Ach już nie mogę się doczekać :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja właśnie zamówiłam wózek Deltima - Fokus <nazwa z obecnej kolekcji zmieniła się co prawda na Puma i mają inne kolory, ale generalnie niewiele się różnią:D>.
Po długich zastanowieniach, obserwacjach, lekturach już myślałam,że nigdy się nie zdecyduję, bo zawsze coś mi nie pasowało - decyzję zmieniałam chyba z 6 razy.
Czuję sie obecnie znawcą <:P> wózków i szczęsliwa, że ostatecznie coś postanowiłam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hannah :D No ja chciałam Roan Marita, no ale trafiła się fajna okazja, to skorzystałam i mam Deltima :lol: Z dotychczasowych obserwacji mogę powiedzieć, że prowadzi się naprawdę super :lol: Jakby sam jeździł ;) Jest leciutki i wygląda fajnie ;) Świetny wybór!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To super:)
Wiem, że pewnie i tak coś mi się nie spodoba, ale uznałam, że nie ma ideałów, a ten mi się wizualnie spodobał. W rezerwie będę miała w razie czego wózek mojej siostry - znaczy ten, w którym ona jeździ. Choć jeszcze się mieści...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bo wybór wózka to naprawdę ciężka sprawa - ja też długo się zastanawiałam i stanęło na tym, że będziemy powozić Roana Maritę. Już stoi na nowym mieszkanku i czeka i w warunkach domowych jeździ świetnie, bo ciągle go przewożę z kąta w kąt jak coś urządzam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marzenka co do wózka twister baby smile, ja mam atlanti baby dreams, ktory niewiele sie od Twojego różni i na prawdę jestem bardzo zadowolona jest bardzo ładny, prowadzi się bardzo dobrze, po różnych powierzchniach porusza się niczym mercedes, do tego wersja spacerowa jest bardzo fajna. polecam oba wózki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej czy ktoras wie gdzie mozna zobaczyc wozek Twister baby smile w Poznaniu? Chodzi mi o sklep. :D Z góry dzieki![/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mj to jest twister wlasnie :)

głęboki
Obrazek
spacerowy
Obrazek

kolorów jest dużo bo w tym roku doszło kilka nowych ale to mozesz sprawdzic w necie :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]