Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:46 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Witam!!
Kylie widziałam że myślałaś o wózku bebecar tracker, też mocno mi się podoba
chciałabyś długo powozić maluszka w gondoli, w tym wózku jest chyba najwększa jakie do tej pory widziałam, z tego co pamiętam ma wymiary 81x39, ale teraz nie mogę nigdzie znaleźć tych wymiarów, może cos pomyliłam, sama nie wiem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam mamuśki :)
Co sądzicie o wózkach Implasta- ja mam na oku Volanta 3, wcześniej chorowałam na Drivera 4XL, ale gdy w sklepie udało mi się "pojeździć" Volantem3 to uległam zauroczeniu :) bardzo zwrotny jest, choć niektórzy twoerdzą ze to wada...
Jeśli znacie jakies opinie na temat tych wózeczków to proszę podziuelcie się nimi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja chcialam miec na poczatku Implast Drivera 4xl w slicznym lemonkowym kolorze :) Natomiast sprzedawca w sklepie i rozne opinie znajomych mnie szybko przekonaly ze musze sie za innym rozejrzec. Opinie na temat tych wozkach sa naprawde rozne! Najlepiej samemu pojsc do sklepu, pojezdzic, posprawdzac co i jak no i porownac z innymi...

powodzenia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej mamuski mi strasznie podoba sie Quinny speddy ale cuz gondolka jest malutka na pol roku wystarczy ale na nastepna zime juz raczej nie:(..no i cena masakryczna gondola ze spacerowka,spiworem i komplet toreb ok 2400zl,kolorystyka tez pozostawia wiele do zyczenia...mi osobiscie podoba sie czarny tylko nie wiem jak dla dziewczynki...no i skad wytrzasnac tyle pieniazkow,w sumie tatusia dziecka na to stac tylko nie wiem czy bedzie taki szczodry,zreszta to wszystko zalezy jak alkohol nadszarpie jego budzet :roll: :cry: jak macie ochote to zerknijcie na stronke www.quinny.pl...........na alllegro tez maja te wozki,powiem szczerze,ze duzo kupuje i sprzedaje na tym portalu ale z wozkiem balabym sie zaryzykowac...popatrze na wozki ,o ktorych wy piszecie moze cos mi sie spodoba i na moja skromna kieszen:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

hej
a j polecam ten...jest swietny i bardzo lekki
http://www.eveiletjeux.com/Produit-2024 ... perego.htm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak sobie pomyślałam że u większości z was pociechy są już w domku więc mogłybyście pochwalić się swoimi wózkami i podzielcie informacjami na temat spacerków w nowym pojeździe :D może nam wciąż nierozpakowanym ułatwi to wybór :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mnie namowily dwie kolezanki (uzytkowniczki :) ) na Emmaljungę i chyba zdania nie zmienię. Podobno jest super, super się prowadzic, a, co ważne, nie skrzypi po kilku miesiącach.
Poza tym mam obiecany do pozyczenia fotelik z adapterem do Emmaljungi, wiec zawsze to jakis argument :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Poczytajcie też ten wątek:
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... 714#586714
:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez mam wozek Emmaljunga i jestem bardzo zadowolona!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mam troche "naiwne" pytanie, ale wlasnie jestem w szale zakupowym, wiec chcialabym sie upewnic - co do wozka (gondolki)?
Dzidzia przyjdzie na swiat pod koniec czerwca i nie wiem, czy lepiej kupic - jakis spiworek, posciel, kocyki... Jaka powinna byc podusia?
Co bedzie najlepsze do wozka latem?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

http://www.allegro.pl/item177992745_chi ... _4kol.html

a co myslicie o tym?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

An pisze:
Mam troche "naiwne" pytanie, ale wlasnie jestem w szale zakupowym, wiec chcialabym sie upewnic - co do wozka (gondolki)?
Dzidzia przyjdzie na swiat pod koniec czerwca i nie wiem, czy lepiej kupic - jakis spiworek, posciel, kocyki... Jaka powinna byc podusia?
Co bedzie najlepsze do wozka latem?

Jesli sie urodzi pod koniec czerwca to bedziesz korzystala pewnie do grudnia z gondolki... Na poczatek ci sie przyda jakis kocyk na lato, a pozniej proponuje posciel do wozka (sa np. na allegro, bo kupilam).

maadzia, wozek calkiem fajny ale ja bym sie na twoim miejscu zdecydowala na jakis z duzymi kolami... Duzo latwiej sie prowadzi - no chyba, ze masz zamiar chodzic tylko po rowniutkich chodnikach z kostki ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A my dziś kupiłyśmy Roana model Marita

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anno, i jak ogólne wrażenia? Bo też jestem zdecydowana na ten wózeczek. A jaki kolor wybrałaś? :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

smutna pisze:
maadzia, wozek calkiem fajny ale ja bym sie na twoim miejscu zdecydowala na jakis z duzymi kolami... Duzo latwiej sie prowadzi - no chyba, ze masz zamiar chodzic tylko po rowniutkich chodnikach z kostki ;)
No w naszym kraju to raczej niemożliwe, tylko jak rozmawiałam z kobitką w sklepie i usłyszała, że na 3 piętrze mieszkam to pow, żebym zapomniała o pompowanych kołach, bo nie uniosę tego wózka. A ten jest w miare lekki. No i mam dylemat. :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ekstencja byłam go najpierw 3 razy obadać w sklepie i wrażenia dobre. Fajnie się prowadzi, amortyzuje fajnie, gondolka jest duża i ma podnoszone oparcie co mi bardzo koleżanka polecała, łatwo się montuje gondolę i składa stelaż, można ściągnąć kółka - też prosto, gondola jak postawisz samą na ziemi może służyć za kołyskę, no i mamusie szczecińskie też mi go polecały, bo mają i już używają. Kolor wybrałam nr 926 to jest taki:
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja też go już parę razy w Tato oglądałam i macałam ;) No i wydaje się ok, tylko ma tak dużo kolorów do wyboru, że nie mam pojęcia jaki wybrać :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No właśnie z tato go dziś przywiozłam - pan mi nawet ładnie spakował i do samochodu zaniósł

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anno, a oni mają tam gdzieś na magazynie więcej kolorów, czy tylko to, co na sklepie? Bo ja nie wiem, kiedy rodzę, czyli gdzieś za miesiąć wózek już lepiej mieć w domu, no w sumie to tak na początku maja.. I żeby się potem nie okazało, że 5 tygodni będę musiała czekać ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Z tego co mi pan pokazywał to jest to co mają na sklepie - tam na tej ścianie poukładane

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]