Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:46 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1418 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 71  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

W dziale Pytania i Sugestie do Administratora jest dokladna instrukcja jak zamiescic suwaczek ;)
Musicie go najpierw stworzyc na jakiejs stronie - najlepiej kliknac na suwaczek u ktorejs z dziewczyn ktora ma, a nastepnie po stworzeniu wlasnego suwaczka odpowiedni link wkleic w miejscu 'podpis; w swoim profilu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wkurza mnie ten suwaczek grrrrrrrrrr......... Czesc Paulinka:) Glowa do góry...... mężczyzni maja nieco problemów z pojęciem niektórych spraw, ale może się jakoś uloży... może to chwilowy pokaz wadzy z jego strony???? nie usprawiedliwiam go, bo na takie zachowaie nie ma usprawiedliwienia, ale zauważylam, ze Ci troskliwi myslacy faceci najczesciej są w filmach...... Basienka- ale my glupie jestesmy..... ja wlasnie stwierdzialam, ze kolrjny weekend z rzedu spedzam sama , bo zawsze na weekend sie klocimy.... w tygodniu praca i zmeczenie wiec cholera cala ciaze jestem sama......... tatus mojej dzidzi w koncu sie odezwal spytac jak sie czujemy po szpitalu i zachwywal sie tak jakby nic sie nie stalo..... kiedy uslyszal moja irytacje w glosie, zapytal sie mnie czy to oficjalny koniec, bo jak tak to on sobie zrobi plany na weekend. zapytalam sie czy on w ogole ma rozum a on na to, ze nie rozumie dlaczego nie mialby zachowywac sie tak jakby mial byc wolny... wrylo mnie w ziemie.. oficjalna zgoda na nowa laske???? rece mi opadają.... nie wiem czuy sie smiac czy plakac...... przeciez ewidentnie pokazuje, ze mu na niczym nie zalezy.......LASKI POWIEDZCIE JAK WKLEIC TE SUWACZKI W FORUM BO KOMPUTER PRZEZ OKNO POLECI....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aniuleczek 82 jak tak teraz mysle to powiem Ci ze my tez zawsze na weekend sie klocimy i zawsze zostaje sama ...
na poczatku roku zamieszkalismy razem u mnie,wytrzymalismy ze soba troszke ponad miesiac,codziennie rano wstawalam o 5.30 robilam sniadanie ,budzilam go do pracy,sluchalam jego narzekan jak to mu sie nie chce wstawac,isc do pracy i wogole,kolo 18 wracal (jesli zdazyl na pociag) ja czekalam z obiadem ,potem on sie wykapal i sie kladl zeby po chwili snac a ja glupia biegalam robic kanapki do pracy dla niego .I rano to samo...wkoncu po miesiacu nie wytrzymalam,powiedzialam ze ma sie wyprowadzic...przez ten cas co ze soba mieszkalismy spedzilismy razem JEDNA niedziele...reszta weekendow byla dla kolegow...

i czym ja zawinilam?chyba tym ze zyje...ale mam glupie mysli co bbbrrrr....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja jestem za glupia jak tego suwaczka tu wkleic...moj laptop tez chyba polata sobie troche hahah

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak jak juz wczesniej pisalam - nie wolno pisac posta pod postem - w prawym gornym rogu macie opcje 'zmien' w celu edytowania wiadomosci

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

haha no to macie panny problem z tymi suwaczkami
idzcie w temat pytania i sugestie hi hi
tam jest jak krowa na miedzy :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny, ja też nie mogę sobie poradzić sobie z suwaczkiem. Próbowałam już na wielu stronach, tworzę, kopiuję ten adres (nie wiem czy tak się to robi??) i wklejam u mnie w profilu tam skąd chcę obrazek... i nic. Niech mi ktos pomoże bo chciałabym miec ten suwaczek i odliczać dni do przyjścia Stasia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hmm, a zagladalyscie tu:
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=10915 :?:
Znajduje sie tam instrukcja jak wkleic suwaczek.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dacie radę ;) jak nie to ja mogę zrobić:P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

chodzi o to, ze suwaczki poprostu nie wchodza.
Ja robie wszystko dobrze, bo juz kiedys suwaczek mialam, ale one poprostu jakby nie sa odczytywane.... nie wiem, moze jakis bląd na serwerze?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

etniunia a w jakiej czesci uk mieszkasz? Wypelniasz papiery o dodatki mam nadzieje? I staraj sie o mieszkanie socjalne!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mam suwaczka!! Jestemw Wielka!Ja tu kombinowalam na wszystkie sposoby a to takie proste...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nio, już suwaczki slicznie się wklejają:):):)
Naprawde cos wczesniej bylo nie tak, spróbujcie teraz:)

czesc Mamusie:)

Jak tam Wasze dzieciaczki?
Moje mieszkające w brzuszku kopie jak szalone od rana, wlasciwie to calą noc chyba boks cwiczyla :D:D:D:D:
Pan Odpowiedzialny się nie odzywał, pogoda sie schrzaaanila, pracowalam sobie wczoraj pól dnia, takze u mnei wszystko w normie... dziś przespalam pól dnia, wlasciwie to godzine temu sie obudzilam:):):)
No i zastanawiam sie nad ym, zeby wstac z lozka i iśc coś zjeść..........
Snil mi sie dziś.................. wybudzilam sie w nocy i oczywiscie przeryczalam do switu :(
ciekawe kiedy mi t0 minie....:(

Jutro ide do fryzjera, to staram sie o tym myslec, ze bede sliczna, a nie o Nim..... i nie popsuc sobie ostatniego wolnego dnia:) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

calazielona, to Ty już niedługo finiszujesz :) hohoho :) A jak się czujesz?
Ech, bym już chciała być ze dwa miesiące do przodu... Po sesji, po praktykach, z załatwioną IOS, opuchnięta i rozmemłana szukać cienia i oglądać powtórki seriali w tv 8) a tu jeszcze tyyyyle do zrobienia. Mam takiego lenia, o którego siebie nie podejrzewałam. Wszystko odkładam na potem, a z doświadczenia wiem, że u mnie nie wychodzo mobilka pięć minut "przed", wręcz przeciwnie :?
O tym, którego imienia się nie wymienia, staram się nie myśleć, nastawiając się na przykrości jesienne. Tylko czasem śni mi się on i ta jego kierda.
Bardziej boli mnie teraz to, że moja siostra okazała się kimś niegodnym tego miana i że czekają mnie 4 dni z nią w tym tygodniu u rodziców. Grrr :evil: Ona też mi się śni czasem, razem ze swoim gachem, jak mnie kopią w brzuch :cry:
I chyba przez to stresuję się przed środową wizytą u gina :oops:

Trzymajcie się i zażywajcie takiej ślicznej wiosenki (mam nadzieję, że nie tylko u mnie), nie zważając na tych, którzy chcą Wam odebrać Wasze szczęście :) <powiedziała wewe pod wpływem chwilowej poprawy nastroju>

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny! Czy któraś z Was chodzi może do szkoły rodzenia? Ja chodzę, ale musze powiedzieć, że nie daje mi to zbyt wielkiej radości. Wśród 12 par jestem sama :cry: Mama miała ze mną jeździć ale potem powiedziała, że nie jest tam potrzebna, że ona mi tego dziecka nie zrobiła a tam przecież sami ojcowie.

I tak nawet w szkole rodzenia jestem pozostawiona samej sobie. Z każdych takich zajęć wracam strasznie zdołowana jak się napatrzę na te pary, jak ojcowie gładzą brzuszki... Inna sprawa wiedzieć, ze inne kobiety mają wsparcie w swoich mężczyznach, a inna widzieć to, słyszeć na zajęciach jak to tatusiowie są ważni, jak powinni opiekować się ciężarnym :(

P.S. Z tym suwaczkiem to męczę się strasznie, próbowałam już chyba ze 100 razy :) postępuję zgodnie z instrukcją, ale nie wychodzi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nio ale CI sie udalo:):):)

Huculka... ja chodzilam do szkoly rodzenia jak bylam w pierwszej ciązy...... teraz nie chodze... bo zwyczajnie drazni mnie widok wpatrzonych w brzuszki swoich zon facetów :twisted: :twisted: :twisted: Nie, ze to glupie jest, tylko zwyczajnie jestem zazdrosna, bo tez bym tak chciala, k@#$@ mać! Tylko, ze u mnie to jest druga ciąża i troche wiem o co chodzi....... Przyznam szczerze ze ta szkola rodzenia sie przydala.................... Ale nie wiem czy dalabym rade byc tam teraz... sama............ taka rozklejona i smutna... chyba przeplacilabym to cięzką depresją..... wiec sobie darowalam...............................

wewe :) Nio juz niedlugo:)
Ja sie czuje teraz juz super. wczesniej troszke musialam lezec, ale juz ok:)
Nie jestem ani opuchnięta, ani zmęczona....... Nie kupilam jeszcze ani jednego ciązowego ciucha, hihii tylko normalne caly czas..... nie uwierzycie, ale sie jeszcze zapinam ( scislo to scisło) w spodnie sprzed ciazy hihiiii........ Tak za bardzo to sie nei ciesze, bo ja zamiast tyc, to chudne w ciązy...... i dzidzius wchodzi zamiast tych zbednych kilogramów , które trace... pracuje caly czas... czasem po 10 godz na dobe, oczywiscie bez szalenstw...... Staram sie zyc w miare normalnie... i nie jest zle:):):):)
dwa razy bardziej dbam o siebie niz wczesniej... ale to chyba dlatego, zeby sobie samej udowodnic, ze S pozaluje ze mnie rzucil w ciazy..... :( Glupie to, ale chyba podswiadomie o to wlasnie chodzi....
W pierwszej ciazy przytylam sporo..... a potem jeszcze wiecej, to juz teraz sie pilnuje..........
Ale to w sumie i tak nie zalezy od pilnowanoia czy nie pilnowania. Tak mam i juz:) chyba w nagrode za ciezkie przejscia z S :)

mam juz wyprawke dla Malej.... teraz poluje na koszulki i biustonosze dla sibie.......

Moze na koniec czerwca uda mi sie isc na zwolnienie.... ale jak to mowia moje koleżanki.. jeszcze pewnie na porodowce bede jakiejs kobiecie makijaż robic :D:D:D:D:D:D

co do snów..............
No cóz... mi S sni sie ciagle..... ale nic dziwnego, jak tylko gasze swiatlo to zaczyna sie kwik w poduszke... czemu, dlaczego i czy to moja wina............. Potem myslenie, czy Mala bedzie do niego podobna... i ciagle ta cholerna mysl, co ja zrobilam takiego, ze on nas nie chcial???
tesknie za nim jak ostatnia idiotka.... ogladan zdjcia.... i wogole.......:( Jak go gdzies przypadkowo mijam na miescie, to dostaje goraczki i chodze jakas nieprzytomna caly dzien, abo dwa dni....... :(

Moze mi kiedys minie.... Minie mi? nie wiem, ale mam taką nadzieje.........

Buziaczki dziewczyny:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny nie ma co sie zalamywac z powodu takich dupkow, ja tez zostalam sama , a ponoc mnie kochal, bardzo, ale co z tego , skoro chcial zabic moje dziecko, pisze moje bo jego jak moze byc, skoro ani razu sie nie zainteresowal, wiecie mialam miesiac temu usg genetyczne , bylo podejrzenie wady serduszka i co, nawet nie raczyl zadzwonic, dobrze ze mam wspanialych rodzicow, ktorzy mi pomagaja. nie jest zle, z dnia na dzien psychicznie czuje sie coraz lepiej, coraz mniej dla mnie znaczy,od poczatku ciazy jestem sama i zostaly mi jeszcze 3 miesiace, i co nie dam rady sama, alez pewnie ze dam, moja kruszynka daje mi tyle sily, a on niech spada, i wiecie co ja nie chce miec z nim nic wspolnego, nazwisko dziecko bedzie mialo moje, o alimenty tez raczej nie bede sie starac bo on nie pracuje,a i mi na tym nie zalezy, dam rade, bo nie chce go w naszym zyciu i nie chce zeby kiedys przeszkadzal nam w nowym ukladaniu zycia z kims innym, po co mam sie z nim szarpac, osatnio napisal mi ze chce byc ojcem, heh normalnie sie usmialam, co jak co ale na to niech nie liczy, nie ze mna, same powiedzcie, jaki ojciec z niego skoro ma nas teraz gdzies, woli sie napic i pobawic z kolegami niz isc ze mna do lekarza, najgorsze w tym wszystkim jest to ze go dalej kocham i chcialabym zeby byl, dalam mu szanse, skorzystal ale na krotko, obwinia mnie za dziecko, za to ze go wrobilam i zniszczylam mu zycie , mlodosc itp, wiecie co, wole byc sama niz z takim dzieckiem, trzymajcie sie cieplo i olac takich burakow, bo zaslugujemy na kogos lepszego , tylko musimy troszke poczekac :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczynki
Czytam tak i mysle ze to wszystko jakis koszmar...jak mozna taktowac tak kobiety,dzieci,wogole kogokolwiek.A faceci mysla ze im wszystko wolno.

Wyobrazcie sobie ze moj Ł zadzwonil w sobote i powiedzial ze przyjedzie,nawet to zrobil,zostal do niedzieli-bylo milo,poszlismy na spacerek do lasu,zrobilismy maly piknik.pozniej zrobilismy kolacje w domu i wieczorem pojechal do siebie...nawet sie nie poklocilismy od tego czasu-szok...rozmawiamy normalnie przez telefon,normalne smsy. chociaz dzis juz dzwonil i probowal mi dokuczyc,ale sie nie dalam.Ma dzis prawdopodobnie wyplate,powiedzial ze przyjedzie i zabierze mnie na lody ahah ciekawe ...Boje sie mu uwierzyc,zaufac bo czuje ze znowu sie zawiode...

Jutro ide na usg...pewnie fasolka juz troszke urosla...

Buziaki dla wszystkich brzuszkow

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzisiaj był taki ładny dzień. Od razu zaczełam pozytywniej myśleć. Postanowiłam zorientować się w cenach ciuszków, pieluch, wszystkiego, tak już dokładniej. Wchodzę do sklepu, piękne rzeczy... Uśmiecham się do kobiet sprzedających a te wredne małpy zero zainteresowania i odburkują na moje pytania. Heh i tak dobry humor poszedl w diabły.

Ale już wyszukalam kilka rzeczy. Jeszcze nie kupuję żeby nie zapeszać ;)

Buziaki dziewczyny i trzymajcie się :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć Dziewczyny!
ogólnie weszłam na to forum dzięki zwyczajnemu zbiegowi okoliczności... :D i cieszę się bardzo, że do Was trafiłam.otórz ja rówinież będę tak jak i Wy samotna matka.. ojciec mojego dziecka okazał się delikatnie mówiąc kawałem niezłego hmmm....... na początku, gdy dowiedział się o dziecku, ogarnęła go panika i usłyszałam "nie ma szan na dzidzie" :? a ja jak głupia dawałam się motać przez miesiąc czasu jeszcze z myślami, że nie będzie mojego bobaska, tylko że dzień przed wizytą mnie "olśniło i poszłam do lekarza przekonana, że chcę i będę miała dzidzie :D oczywiście "mój luby" wsciekł się i zagroził mi że będę sama... nie ruszyło mnie to.. ostatnio rozmawiam z nim i pytam " czy ty w ogóle przyznasz się do swojej dzidzi?" odpowiedź nadeszła rewelacyjna.... "CHYBA OSZALAŁAŚ!!!" więc nie utrzymuję już z nim kontaktów, bo szkoda mi czasu.. teraz czekam na pierwsze kopniaczki mojej 14-tygodniowego maleństwa :D:D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1418 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 71  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]