Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:45 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Alche to jak ty nad morze nie dasz rady to ja zapraszam was do mnie nad jeziorko nad Firlej!!! ale chyba tez kawal drogi masz do nas czy jak?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no ja się z muką zgodzę... oprócz tego stopa... z dziećmi fajowo by było... stopem wózkiem i z zaprzęgiem :lol:

sprawdziłam ceny od maja do września na tydzień i tak trzeba minimum tysiąc złotych...

wymiękam normalnie bo jednak dwie pensje na tydzień to kurna dużo dla mnie :roll:

jakbym miała dom to zaprosiłabym was do siebie, wystawiła wielki basen i byłoby morze ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mukaa pisze:
kurde nigdy nie mialam problemu z kasą na wakacje - jechałam stopę, nocowałam u znajomych albo na lewo gdzies pod namiotem

Ach, to były czasy!!!!!!!!!!!!!!! :D

O, patrzcie na cennik:
dodatkowe informacje: ceny bez wyżywienia:

pokoje 2, 3, 4-osobowe w budynku administracyjnym, węzeł sanitarny w korytarzu 60-120 PLN,

pokoje 6-10-osobowe w pawilonie, pełen węzeł sanitarny 15-30 PLN od osoby,

dodatkowa pościel dla jednej osoby 15-20 PLN,

domek murowany dwupokojowy z tarasem, łazienką-WC, kabiną natryskową, lodówką i telewizorem dla 4-6 osób 130-190 PLN,

domek drewniany dwupokojowy z tarasem, łazienką-WC, kabiną natryskową, lodówką i telewizorem dla 3-4 osób 100-160 PLN,

domek typu Wieżyca - komfortowy z kominkiem łazienką-WC, kabiną natryskową, lodówką i telewizorem dla 6-8 osób 220-320 PLN

tylko nie wiem jak z dziećmi ;)
obok jest inny ośrodek z podobnymi cenami i dzieci za darmo :lol:

Bywałam tam, jest plac zabaw, jeziorko :lol:, lasy, jeden sklep. Kiedyś była jeszcze dyskoteka 8) Jednym słowem można się błogo ponudzić ;)

W centrum powietrze brzydkie, bleee ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kate to my też się wprosimy jakby co ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

teraz zaczynam myslec ze jednak to nie wypali :roll: :roll: kasy duzo,malo kto wyrobi,heh

proponuje w takim razie jakies spotkanie,kraków albo stolica,takie jeden,gora dwa dni,na to chyba bedzie kazda stac :roll: :roll: osobiscie wole krakow,ale duzo dziewczyn cala polske ma do przejechania wiec chyba stolica bedzie fair 8) ja wam nie daruje,jeden weekend musimy poswiecic

a ty kate to gdzie ty nas wszystkie w tym firleju pomiescisz hehe 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

koleżanka ze smyków właśnie poleciła mi Jastrzębią Górę i ten ośrodek... http://www.aisza.jastrzebiagora.pl/ ceny nie sa wygórowane bo ok. 35-45 zł w sezonie czyli w porównianiu z innymi bardzo niskie a ośrodek na wakacje z dziećmi bardzo fajny

no i jeśli śpimy z dzieckiem w łóżku nic za nie nie płacimy... nie wyszło by chyba jakoś kosmicznie :) sam pobyt ok. 300 zł + dojazd i jakieś wyżywienie bez szaleństw ;)

a ja we wtorek sprawdzę czy nie mogłabym przenieść urlopu na inny termin np. na drugą połowę sierpnia... pasowałoby wam???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

eh to ja juz sama nie wiem,laski zadeklarujcie sie najpierw,przemyslcie co i jak i wogole,a dopiero wtedy bedziemy kminic :wink:

dobranoc :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to może zacznijmy od najważniejszych rzeczy:

1. kto byłby chętny??

2. gdzie??

3. za ile maksymalnie i na ile??

4. w jakim terminie??

Ja powiem tak...
chciałabym nad morze ale wiadomo że im bliżej tym taniej i droga mniej uciążliwa dla dziecka i dla mnie...
urlop mam od 9 lipca ale w razie czego wybiorę tylko tydzień a drugi tydzień zostawię sobie na termin wasz np.
no i w sumie nie ważne gdzie ważne żeby było w miarę fajnie... góry, jezioro, rzeka czy basen wszystko mi jedno ma być fajnie i tyle ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Dziewczyny-marze zeby Was poznac, i Wasze szkraby-ale finansowo zwyczajnie nie wydolę :(
Kate-dziekuje za zaproszenie, verry chętnie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja mam taka propozycje ze jesli byscie chcialy np do mnie do firleja to ja serdecznie zapraszam ale w jednym czasie maksymalnie moze byc 4 nas plus 4 dzieci bo wiecej tam nie da rady w domku boon nie jest za duzy..
ale jesli by chcialoprzyjechac wiecejd ziewczyn to ja mogepogadac z sasiadami ktorzy wynajmuja domki calkiem niedrogo i wtedy mozna obok wynajac drugi domek w sumie ja w firleju bede pewnie 3/4 wakacji siedziec... wiec zapraszam...

ja na pewno chce jechac nad morze na 2 tyg juz sobie to obiecalam i nigdzie idndziej nie chce jechac, jesli Wy kochane nie zdecydujecie sie na morze to szkoda ja i tak pojade mimo wszystko....
marzenko super ta jastrzebia gora :):):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No ja to mogę jedynie na kilka dni podjechać do Was, nad morze, na więcej mnie nie będzie niestety stać :(
No więc, jakbyś, Kate, była nad tym morzem sama, to i do Ciebie mogę podjechać, żeby Was poznać :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja bym się chętnie do Was dołączyła, ale my już w czerwcu jedziemy.
A z kasą to masakra. Gdyby nie zwrot podatku to bym siedziała na d..e w domu. :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja na pewno bede tylko nie wiem jeszcze gdzie marzenka ja moge w sumie wlipcu jechac i paula tez jest chetna wiec ja jestem za moze i mukka sie skusi w koncu.... to 4 nas mozemy jechac smialo!
A swoja droga do firleja tez zapraszam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No Firlej to moje rejony :lol: :lol: :lol: to ja chętnie :lol: choć za bardzo to mi sie tam nie podoba... :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

z nami ci się spodoba ;)

Kate ja pewnie kasowo w lipcu nie wydoliłabym więcej niż tydzień ale pogadam jeszcze z koleżanką bo ona ma domek w borach tucholskich i gdyby nas nie było dużo to może mogłaby nam wynając na tydzień i wtedy można by np. na tydzień nad morze i na tydzień tam :D

to ja może zadzwonię albo napiszę do tej jastrzębiej i zapytam co i jak co??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

OK dzwon dzwon :)

bettika
a mi sie podoba teraz jest fajnie tamz robione sa laweczki, chodniczki, zadbane mozna spacerowac wozkiem dookola jeziora bez problemu, a domek mam wlesie wiec jest czyste powietrze i spokoj! dla mnie bomba tzn wystarczajaco zeby odpoczac!

marzenko
dzwon dzwon, ja moze do tegopobierowa bympodzwonila tylko moze jamajka zaproponuj nam jakas fajna miejscowe tam??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

narazie wysłałam maila z zapytaniem o aktualne ceny, dostępność pokoi w lipcu i ewentualne warunki i dopłaty np. za dziecko...
Z tego co wiem za dziecko które śpi z nami nie płaci sięnic więc było by git ;)

no i jeszcze jedno jakie pokoje interesowały by nas najbardziej...
2 czy 3 osobowe ???
pytałam o 2 osobowe bo w to wchodziłyby 2 osoby dorosłe i 2 dzieci myślę że to najlepsze rozwiązanie ale w razie czego zapytam o większe...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nio 2 osobowe ewentualnie 3 osobowe zalezy ile nas bedzie jechalo bo jesli tylko ja, paula i ty marzenko to moglby byc 3 osobowy w sumie moze taniej wtedy to wszystko zlezy kto by jechal.... ale np jelsi mukka sie zdecyduje to wtedy 2 pokoje 2 osobowe.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak tez napisalam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam urlo w sierpniu i chętnie tez bym wtedy wybrała się nad morze. W lipcu niestety nie dam rady bo zostaję w pracy sama i nie mogę mieć żadnego dnia wolnego - jedynie mogłabym do was przyjechac na weekend. Co do firleja to dziękujemy za zaproszenie ale skoro to w okolicach Lublina to chyba trochę za daleko dla nas? No chyba, że to nie tam tylko bliżej?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]