Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:45 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8195 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 410  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

To ja się też może przedstawie mam na imię Angelika,mdłości mam już za soba na szczęście i mam nadzieje że już nie wrócą :roll: co do owoców to moi teściowie mają sklep warzywno-spożywczy więc wszystkie moje zachcianki są zaspakajane :wink: mój mężuś powiedział mi żebym odliczała od dziś dni bo za równy miesiąc będzie już w domku i to caaaaaaały miesiąc :D pojedziemy na wakacje,ale się ciesze :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzunia jak ja Ci zazdroszcze ze juz niedlugo zobaczysz swojego ukochanego, ja nie stety jeszcze musze czekac :cry:

miniaturka84 a coz to sie stalo ze zebro Cie boli :shock: ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

przez nieuwagę zalożyłam podobny wątek.

nazywam się Marta i 3 sierpnia mój mąż wyjeżdża do Szkocji. Chyba nie musze wam mówić, że toczyliśmy walkę miedzy rozumem i sercem. Czy kasa jest ważniejsza, czy jego obecność przy mnie w ciąży. Jestem właśnie w 9 tyg. Ten wyjazd zaplanowaliśmy na początku roku. W Szkocji jest brat mojego mężą i jest okazja zarobić. Nasza sytuacja tego wymaga, bo od 5 lat tułamy sie po wynajętych mieszkaniach, a mój mąż z racji swojej 30-tki postanowił coś w końcu z tym zrobić. Strasznie dołuje sie tutaj, bo z naszych zarobków nie bedzie nas nigdy stać na własne M. Nawet kredytu nie dostaniemy, bo mam wzięty kredyt studencki.

Mieszkamy sami. Mamy tylko małego kundelka, z którym cos czuje będzie problem, bo siusior straszny i będe musiała latach z 3 pietra parę razy na dzień.

Rodzice obiecali pomoc, teściowie też, ale wiem ze nie pomob\ga zawsze. Przecież nie będe ich wzywala jesli nie bede mogła zamknąć okna, albo znajdę pająka.
Miałam pomysł, zeby wprowadziła sie do mnie moja kolezanka, ona szuka pracy tutaj a mnie byłoby raźniej, ale nie wiem jak to wypali. Nie mieszkałam nigdy z nikim oprócz męża i nie chce zepsuc przyjaźni przez jakieś swoje fochy. Ona jest wolna, liczy na imprezy a ja , z brzuchem, no cóż....

Na razie to wszytsko, mam nadzieję, że jakoś to formu pomoże, zajmie mi czas.... że czas szybko zleci

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pewnie ze Cie zajmiemy, same przezywamy podobne rozsterki, rozstania z ukochanymi. Kazda z nas zaglada na to forum dlatego ze szuka bratniej duszy, kogos komu moze sie wyplakac, albo po prostu kogos z kim moze porozmawiac :)

Witamy Cie Marto w naszym gronie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam nową słomianą wdówkę :)

mnie boli żebro bo mam troszke krzywy kręgosłup a rozciągam sie i z jednej strony mnie żeberka bolą.
żeby tego było mało boli mnie ząb, ale moja dentystka mnie zamorduje. miałam iśc tam już w grudniu bo ząb był leczony kanałowo a ona go tylko zatruła i kazała po jakimś czasie przyjśc a ja zapomniałam :oops: :oops: :oops: teraz zaczyna mnie boleć a jeszcze jak jej powiem że jestem w ciąży to za wiele mi tam nie podziała i chyba mnie zabije :D musze sobie wymyślić jakąś wymówkę i chyba powiem ze przebywam za granicą a teraz przyjechałam tylko pozałatwiac coś no i z tym zębem dokończyc... mam nadzieję że sie nei wścieknie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

heheh dobra sciema nie jest zla jak to mawiaja :wink: ja tak okropnie sie nudze dzisiaj :( jakis zlu humor mnie dopada...zawsze wieczorem :( odzwyczailam sie od tego, ze nie ma przy mnie Piotrusia. Do zeszlej środy mieszkalismy razem, no ale ja musialam w koncu wrocic do kraju zeby badania robic... i tak jakos mi smutno i nie moge sie przyzwyczaic.. niby rozmawiamy ze soba codziennie, piszemy smsy, ale to jednak nie to samo :( jak ja chcialabym umiec przyspieszyc czas.... :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

miniaturka84 ciebie boli żebro a mnie tak nawalają krzyża ze szok :shock: nie usiedze długo przed kompem,
MartaKS ja też jestem w 9 tygodniu dokładnie 9 tygodni i 2 dni na kiedy masz przewidziany termin? bo ja na 27 stycznia,oj jak bym chciała żeby to już było :wink: a tak pozatym to witam w naszym gronie :) gdzie ci będzie lepiej niż tu znami :wink:
PaulaRnie ma czego zazdrościć bo później to wasi mężczyźni przyjadą a mój nie będzie mógł...głowa do góry nawet się nie obejrzymy jak będziemy się chwaliły zdjęciami naszych dzieciaczków,a z drugiej strony szkoda że nie jesteśmy z jednego miasta bo wszystkie mamy tygodnie zbliżone do siebie i powiedzcie czy nie byłoby super spotkać się jeszcze w tym samym szpitalu :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj na prwade byloby super jakby byla tak mozliwosc spotkania sie z Wami niekoniecznie w szpitalu, ale nawet na herbatce jeszcze w czasie ciazy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

PaulaR no cos musze wymyślic bo sie juz az boję :d z nie wytrzymam dłużej z tym zębem.

chyba wszystkie chciałybyśmy przyspieszyć czas... mnie tez strasznie tęskno ale zaczynam sie z tym oswajac , jednak jak tylko zaczynam intensywnie myśleć o danielu albo leci jakaś piosenka która się mu podoba to mnie w gardle ściska... też mamy kontakt prawie co dzień jednak mnie brakuje spojrzenia... dotyku.. przytulenia.. nie moge o tym myślec bo zaraz znów będe beczeć.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez ma termin na 27 stycznia, jestem z ostródy więc rodzic będe w olsztynie. tutejszy szpital nie cieszy się zbyt dobrą opinią....jak dziuna po wizytach, widziałas malucha?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

taa widziałam :D mam zdjęcie pęcherzyka w 4 tygodniu i w zeszłym tygodniu miałam usg brzez brzuszek było już widać ale jeszcze nie wyrażnie,przy następnej wizycie może dowiem się czy to chłopczyk czy dziewczynka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jak założyć taki suwaczek?nie mam o tym zielonego pojęcia :roll: pomożecie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dowiesz sie jaka płeć? a za ile masz wizytę? tak szybko będzie widać? mysłałam ze gdzieś 20 tydzień....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o suwaczku tutaj http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=10915

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzunia kliknij na suwaczek jednej z nas otworzy sie stronka a tam juz sie dowiesz wszystkiego :) to nic trudnego :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bardzo chętnie pomogę. kliknij na którykolwiek suwaczek- np na mój. i postępuj zgodnie ze wskazówkami. wynierasz tło, i wpisujesz datę (tam pisze czy data om czy data planowanego rodzenia no i póxniej wklejasz kod do podpisu w profilu, zaraz CI napiszę który bo nie pamiętam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

utworzyłam tylko jak ja mam go wkleić?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

skopiuj ze strony link bbc kode i wklej go w swoim profilu w rubryce podpis :) i zatwierdz zmiany

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja uciekam juz spaćku kochane :zzz: do jutra buziaczki :sw:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dobra już mam :D tylko nie ukarzą się odrazu,ja też zmykam spać.
[b]DOBREJ NOCY WAM I NASZYM MALEŃSTWOM ŻYCZĘ
*******dobranoc**********pa pa pa

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8195 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 410  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]