Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:46 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 531 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27
Autor Wiadomość
 Tytuł:

GirlInTheFire pisze:
Również czytam Twoja historię Aniu... byłam w bardzo podobnej sytuacji,tylko,że ja niestety poroniłam :(
Myślę,że powinnaś mu postawić ultimatum,ze albo jest z Tobą i tworzycie zdrową rodzinę,albo usuwasz go całkowicie ze swojego i małej życia.
Myślę,że taki tatuś raz na dwa miesiące to nic dobrego,prędzej mała nabawi się depresji jak będzie pojawiał się raz na jakiś czas i będzie jej mącił w głowie :(
Zwykły tchórzliwy ..ek z niego ,cóż tacy są faceci niestety...
Mój wciąż nie umie zrozumieć ile stracił ...
Trzymam za Ciebie kciuki:* bądź dzielna i życzę Tobie i małej wszystkiego dobrego :*

Przykro mi, że poroniłas.. ja byłam blisko tego..
Jemu ultimatum nie stawiam, po co.. odciąć go tez nie moge, wszak jest ojcem i nawet jakbym chciała to w koncu sam pójdzie do sadu i to bedzie udowadniac ; )a ja tylko nerwy strace.
Wkur... mnie wizja ze bede musiała go pytac o zgode na to, czy na tamto.. egh.. A on.. niech sobie chadza z nowa panienka... i tak sądze ze przyjdzie moment, ze sie zjawi.
OStatnie 2 dni nawet gadalismy sobie, wywaliłam mu wszystko co sie działo w ciazy jak go nie było, "zatkało" go ale wniosków niewidze ; )
Wiec co? Nic. Poradziłam sobie sama z lekami, zagrozeniem, złym samopoczuciem, małowodziem, studiami, pracą.... wszystko co pisałam na ostatnich stronach "zrobiłam" sama i zyje.
A nie jest łatwo ; )

Napisałam mu że za złe mozna przeprosic, za dobre podziekowac, ale braku sie nie zapełni. A brakowało jego w tym czasie.. a czy on odczuje brak głaskania brzucha, czucia jak jego dziecko kopie - pewnie tak. ale nie zrozumie nigdy, co stracił.

:* trzymam kciuki za wszystkie samotne mamy :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja się chyba żegnam z forum, na pewno na jakiś czas. Mam wrazenie ze pewna osoba wie o mojej obecnosci tu - bo w koncu byłam tu przed rozstaniem jeszcze kiedy mówilismy o dziecku..

Dla tych, które chcą mnie "miec" ( xD ) podam adres bloga - ale nie dziwcie się proszę, jesli się okaze że nie kazdej :(
Chciałabym uniknąć publikacji mojego zycia przed tysiącem osób ;)

:*
dziekuje tym samym za wsparcie :) bez Was to by nie było to samo!
Trzymam kciuki za nas wszystkie! Jestesmy swietne i sie nie damy :*

byc moze jeszcze tu kiedys zajrzę :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aniu nie zapomnij o mnie. Ja nawet nie będę wiedziała czy urodziłaś. :cry:
Jak mnie znajdziesz?- podać Ci e-maila, w sumie właśnie nie wiem- tu chyba jest opcja, że możesz do mnie napisać,..., ale nie jestem pewna

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

napisz chociaż na ogólnym czy urodziłaś i jak zdrowie Twoje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ooo, już niedługo urodzisz :D A właściwie już powinnaś ;) Ale ten czas leci :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: .
1 żółta kartka

szukam jednego postu a za cholere nie moge go znalezc - napisala go niuska i tylko tyle wiem i wiem tez ze w tej kategorii a juz 2 dzien szukam i nic :( jest cos takiego jak wyszukiwarka postow moze?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A posta o czym konkretnie szukasz?

Offline Wyświetl profil  

1 żółta kartka

niuska pisala o tym jak zaszla w ciaze majac 14 lat.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No pisała.. A po co tego szukasz?

Offline Wyświetl profil  

1 żółta kartka

czytam ten temat od paru tygodni i mimo ze on mnie szczegolnie nie dotyczy bo przeciez mam faceta to i tak czuje sie samotna mama bo go wiecznie nie ma bo w pracy. i jakos dziwnie po porodzie zaczal wychiodzic gdzie sie dalo zeby tylko nie byc w domu. a jak bylam w ciazy to wolala siedziec w domu wiec tym bardziej nie rozumiem :( np 3 dni po porodzie poszedl pod wieczor do sklepu a wrocil o 6 rano drugiego dnia pijany jak bela :(
powinnam sie chyba cieszyc ale jakos nie barddzo mam z czego bo i tak jestem sama ze wsyztskim, prowadze dom, zajmuje sie mala :( czasami juz nie mam sily zbierac po nim porozrzucanych brudnych ciuchow spod lozka, mycia po nim naczyn, skladania ciuchow bo jak rozbiera to rzuca je byle gdzie a mnie szlag trafia jak widze balagan. ale co mam zrobic? nie odejde, nie mam gdzie to po pierwsze, a poza tym nie pracuje, wiec nie mialabym nawet za co sobie i malej czegos wynajac.

Offline Wyświetl profil  

1 żółta kartka

bo nie zdazylam wszytskiego przeczytac bo mi sie czas w bibliotece skonczyl :x

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 531 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]