Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:46 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 232 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

dokladnie. wiesz sa dni keidy jest super itd a sa dni kiedy jest do bani i ma sie wszytskiego dosc ;/

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja 20 a tatus 24.Samotna nie jestem aleb niestety dojrzaly to on nie jest ale moze bedzie....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej

moj chyba tez zero dojrzalosci. nie mowie ze ja jakas wybitnie dorosla jestem itp tez uwazam siebie za gowniare, ale czasem mysle ze ja z 17latami wiecej zrozumialam z byciaw ciazy i z bycia w przyszlosci mama niz on dorosl do roli ojca... rozstalismy sie pare dni temu. :/

buziaki :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

laguna wiek to nie wszystko widzisz masz dopiero 17 lat a jestes bardziej dojrzala! Nie przejmuj sie dasz rade SAMA!!! A moze akurat zmadrzeje... jeszcze nie wszystko stracone.
Pozdrawiam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

laguna może wszystko sie jeszcze ułoży, może facet potrzebuje czasu. To prawda, że napewno jesteś bardziej dorosła niż on, będziesz mamą i niestety czasem życie zmusza do bycia dorosłym szybciej niż byśmy tego chciały. Ale cieszy mnie to, że myślisz o dzidzi. Czego jej więcej trzeba jak będzie miała taką mamę :).
A jeśli naprawdę facet nie jest wart tego, by starać się cokolwiek naprawiać to napewno będzie ciężko ale dasz sobie radę. Jak my wszystkie.

Buziaczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no wszystko sie okaze jak bedzie.... faceci wolniej dojrzewaja, moze cos sie zmieni. a jak nie - tyle dziewczyn z dziecmi sa same i daja sobie rade, jakos zyja a potem ukladaja sobie zycie z nowymi facetami.... wiec jestem dobrej mysli

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurcze laguna nie znam Cie ale jestem z Ciebie dumna :) Chociaż jesteśmy w podobnej sytuacji ja jestem o całe 4 lata starsza. A i tak strasznie się boję. Wiem jak ciężko jest czasem myśleć pozytywnie, tym bardziej się cieszę, że tak myślisz. A życie bez faceta też nie jest złe, czasem nawet dużo lepsze niż z facetem.
Trzymajcie się :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja mam 22 a on 24 i ja jestem dojrzala a on czasem nie:(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej

Ja mam 31 lat a mój mąż 30- jesteśmy 6 lat po ślubie i mamy 5 letnią córkę i czekamy na drugą córke

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Poydrawiam!!!

Mnie 19 l jemu 22. Ja z Ukrainy on z Polski.Znamy sie nie caly rok :wink: Jestem w 14 tygodniu ciazy. Nie chcialam tego dziecka, bo balam sie ze zostawi...ale on bardzo chcial!Teraz robi wszystko zeby mnie i naszemu przyszlemu dziecku bylo dobrze: pracuje na 2 pracach,uczy sie i jeszcze chodzi z nami do lekaza!!!! :lol:
U nas odwrotnia sytuacja, ja jeszcze nie doroslam , a on juz :oops:
Z kazdym dniem czuje ze tez powoli dorastam do doroslej kobiety i kochajacej mamy.
I chce powiedziec, ze wiek nic nie znaczy.Jest tylko jedno: milosc do kobiety i do dziecka od samego poczatku.Muwie tak,bo 2 lata temu musiala byc samotnia matka, ale niestety poronilam sie,ten byly byl w takim samym wieku!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kurcze kobietki tak sobie czytam Wasze posty i ...no i powiem Wam, że zasługujecie na podziw i szacunek wszystkich ludzi!!. Podziwiam skąd tyle odwagi i miłości w Was..dziś wiem jedno-Wasze dzieciaczki będą miały cudowne mamusie :). Potwierdziłyście to co wiedziałam od dawna-wiek nie ma znaczenia-podam przykład niczym telenoweli brazylijskiej lecz tutaj bedzie samotny tatuś. Mój bardzo dobry kolega (miał wtedy 18 lat) zaczał sie spotykać z 32 letnią kobietą. Ona-dobrze ustawiona mężatka rozwiodła sie dla niego...spotykali sie i ona zaszła w ciążę. Już w czasie ciąży okazało się, ze dzidzia ma pwoważną wade serduszka. 2 dni po porodzie malenstwo mialo bardzo powazna operacje. Matka małej Majki(tak nazwali córcie) zaczęła pic, nie interesowala sie dzieckiem a z czasem sie wyprowadzila i zerwala znimi zupelnie kontakt. Została pozbawiona praw rodzicielskich, dzidzia zajmuje sie ojciec...Obecnie tata Majki ma 20 la i jest samotnym ojcem prawie 2 letniej ciężko chorej dzidz..Wiecie co ..widzę jak on się uśmiecha jak bardzo kocha majeczke-jest dla niego całym światem... Jeśli już Wasze kruszynki przyjdą na świat to uwierzcie- NIC więcej nie bedzie się dla Was liczyło. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja mam 27 a moj partner 40 :) i wcale nie jest powiedziane ze starszy to madrzejszy :wink: pozdrawiam wszystkie mamuski:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja 23 - tatusiek 26
wiecie w ogole mi sie wydaje ze kobiety to madrzejsze byly, sa i beda od facetow:) a to ze niektorzy sa starsi to czasami jeszcze bardziej glupi sa:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to ja pobiłam rekord świata chyba ja mam 23 a tatuś 42 - o cholera jaki on staryyy... stary ale jary... :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no to i ja sie dopisze :) ja 20 ( w styczniu ) a on 30 ( tez w styczniu) ale nie jeden 15 latek postąpiłby i jest mądrzejszy niz on....ale mi sie ogryzek trafił...ehhh

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja mam 24, mąż - 23. Małżeństwem jesteśmy ponad rok, a znamy się juz 5 lat (jako para).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to ja sie tez pochwale.Ja mam 22 lata a oj skarb czyli tatus 33 i mimo takiej roznicy wieku swietnie sie dogadujemy i jest nam ze soba dobrze i bardzo sie cieszymy z naszego malenstwa.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja mam 23 a ojciec mojej dzidzi 36 i też głupi i niedojrzały :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam 24 a tatus 30. Czasami mi sie wydaje ze bede wychowywac dwojke: jedno duze drugie male. :D ale i tak go kocham :D :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny jestem winna wam wyjasnienia ja mam 22 lata w tym roku a moj luby 38,ale jest dojrzaly i wesoly za jednym razem.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 232 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]