Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:07 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:

U nas to wogóle są jazdy...
Rodzice Ojca Kamilka- babcia uwielbia go nadżycie...czasem aż za bardzo.. :roll: Najchetniej to by go peniw sobie wzieła i nie oddała.. Ojciec z nimi nie mieszkał..ostatni raz widział wnuka dwa lata temu- odezwu brak... :roll:

Rodzice mojego "męzulka"- babcia stwierdziła że zrobiłam krzywde synusiowi.. wnuka nie widziała i nie ma zamiaru widzieć.. :evil: i dobrze.. zaś jego ojciec czuję się winny za błędy synalka i czasem dzwoni i nawet pare razy nas odwiedził- twierdzi że chce utrzymywać z wnukami kontakt a mi karze mówić do siebie "tato"..

I jak tu nie zwariować.. :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

klaudia_filipek pisze:
nel napisała:
Cytuj:
kaudia w Cz są super benefity na dziecko - 7600 CZK miesiecznie do 3 roku życia dziecka. może by ten tatuńcio ruszył ta swoją prdel i wam załatwił .. w końcu to nic nie kosztuje

Wiem, ale on nam nic nie załatwi nigdy od niego nic nie dostaliśmy- tzn. Filip nie dostał. poza tym on nie ma jak załatwić bo on z Czech uciekł i raczej zrobi wszysto żeby tam nie wrócić, ale może spróbuję się zwrócc o pomoc do czeskiego prawnika... nie wiem.

klaudia ciekawa jestem co udał oci się zrobić? ja jestem ciekawa czy mogłabym jakoś benefity z uk pobierać skoro w. tam pracuje, ale nie mam zielonego pojęcia gdzie się doweidzieć.........

Szkoda że jest takim ^$%&$@&@$ że tego nie załatwił (wniosek wypisałam jak jeszcze byliśmy razem) - jego by to nic nie kosztowało, a dla mnie - nieoceniony wkład....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jak wiadome bylo juz bede w ciazy wyjechal do UK do pracy- sama musialam stanac i powiedziec moim rodzicom, ze jestem w ciazy. Jego matka sie dowiedziala jak bylam w 5mc i zadnej radosci nie ukazala-zreszta ma juz spora gromadke wnuczat... Przez cala ciaze sie nie interesowala, dopiero po cywilnym cos tam zaczela... Dwa razy wpadla z nienacka do mnie i dala jakies spiochy na malego, co juz dawno byly na niego za male... Jak juz z mezem wytrzymac nie moglam i wrocilam do PL uciekala przede mna na ulicy, tak jak i zreszta cala rodzina eksa i tak jest do teraz od lipca 2006.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ech, dziewczyny, rodzice ojca mojego dziecka, delikatnie mówiąc, nie chcieli mieć z moją Córeczką nic wspólnego, "babcia", jak byłam w czwartym miesiącu ciąży zapytała, po sugestii "ojca" o zaproponowanym przez niego rozwiązaniu - czyli usunięciu ciąży - czy nie ma takiej możliwości... a jak zaprosiłam ich na chrzciny (pomimo tego, że przez 2,5 miesiąca zupełnie się nią nie interesowali) to usłyszałam w odpowiedzi, że "ona nie ma ojca i nie będzie miała też dziadków z tej strony"... i faktycznie nie miała ich przez 3 lata swojego życia...
a na sprawę przyszedł nie tylko z mamusią... również z laską, dla której nas zostawił... chyba przebił wszystkich :/ :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]