Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:47 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 279 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Oj mi chodziło tylko o to ze wyglad nie ma nic do rzeczy : )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

noemi nie ze doluje ale stwierdzam fakty..
wojtek byl moim pierwszym facetem na powaznie, pierwszym od ktorego uslyszalam ze kocha...
wczesniej dwa razy bylam/nie bylam z kompletnymi frajerami dla ktorych jak sie okzalo bylam "ta druga"...
bo dla mnie pewne zachowania sa rownoznaczne z byciem ze soba nawet jesli nie padly te slowa...
rozumiem calowac sie z facetem raz na imprezie po pijaku - ale jesli cos sie ciagnie dluzszy czas, jesli na dodatek mieszka sie razem to dla mnie to oznacza cos wiecej....

wczesniej wiec kochalam bez wzajemnosci i wiecznie czulam sie odrzucona - a teraz jeszcze to...

nic dziwnego ze trudno mi uwierzyc ze ktos nas zechce...

moze po prostu jest we mnie cos takiego co wszystkich odrzuca..? ze jako przyjaciolka - owszem wszystko fajnie, ale jako zona, kobieta, partnerka to do niczego...? mogliby choc wyswiadczyc mi przysluge i powiedziec dlaczego..?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anna1987 pisze:
Oj mi chodziło tylko o to ze wyglad nie ma nic do rzeczy : )

moze i masz racje ale tak do konca to nie jest prawda .....
poniewaz moze znalesc sie facet ktory bedzie cieply czoly i bedzie kochal twoje malenstwo ale nie bedzie mial tego czegos .......i nie chodzi tu o sam wyglad chodzi wlasnie o to cos :lol: :lol: napewno wiesz co mam na mysli ........ a pozatym niekiedy cos dluzej dojzewa ......
np ..moja kolezanaka miala przyjaciela taki od serca ale nigdy (tak mowila ) by nic ja z nim laczyc nie moglo ......
a on jak sie potem okazalo kochal sie w niej od zawsze a ona to samo odkryla po paru latach dalszej znajomosci ....
..wiem ze to glupi przypadek ale tez ralny i fajny :P :P :P

wy wiecie o czym ja pisze ... :lol: :lol:

MUKAA- JA wiem serce o czym ty piszezs .....poprostu czolas sie przez chwile kochana .....wiem jak boli milosc nie odwzajemniona .....
jednak jak widac Wojtek szybko sie odkochal bo gdyby kochal tak naprawde czy ty teraz musialabys sie sama borykac z tymi problemami
nie pisze tego by ciebie urazic BRON BOZE .......chce Ci kochana uswiadomic ze facet nie jest nie byl Ciebie wart na co dowody mowia same przez siebie .... :? :? :?
i nieraz niestety trzeba naprawde duzo czasu by znalazl sie ktos z kim poczujesz sie bezpieczan kochana i kobieca ....
sama wiele razy wlazilam w nie zwiazki i zawsze okazywalam serce a dostawalam kopa .....kiedy powiedzialam DOSCCCCCCCCCCCCC TERAZ CZAS NA MNIE zycie zaczelo nabierac barw kolorow ktore wczesniej byly mi obce w ktore nie wiezylam ,nawed raz ja kogos skzywdzialam :cry: :cry: :cry: :cry: nie zdawalam sobie sprawy ze ktos moze mnie kochac taka jaka jestem naprawde ....a skzywdzilam dlatego ze znow balam sie byc skrzywdzona :?
tak wiec nigdy nie wiemy tak naprawde co i kto na nas czeka .....
bede trzymac za was mocno kciuki dziewczyny bo macie wielkie serca

a tak naprawde mukus nie wiesz jaka bedziesz jako zona partnerka na reszte zycia jesli wydaje Ci sie ze jestes dobra kumpela dlaczego nie masz byc wlasnie wspaniala zona .kochanka meza :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzięki noemi ...

sama nie wiem...

jak na razie wręcz obsesyjnie szukam już-nie-samotnych mam żeby chyba samej sobie udowodnić że jakaś szansa jest :lol: :lol: :lol:

chciałabym żeby każda z nas za czas jakiś mogła napisać - jestem szczęśliwa - a mój synek/córka ma wspaniałego tatusia...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gdybysmy mogly zmienic zycie i swiat nie bylo by nas tu prawda :D :D :D

,,CZLOWIEK RODZI SIE W BOLU ;PRZEZ ZYCIE DOZNAJE BOLU I CZESTO W BOLU UMIERA ;;;

a najgorsze jest wlasnie to ze nie mamy wplywu na to ,nawed na wlasne zycie dlatego musimy doswiadczyc nieraz czesciej nieraz mniej tych zlych chwil .....na cale szczescie sa tez te piekne :P :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

"czuły facet" dobre sobie :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przejrzałam cały ten wątek, ponieważ temat mnie bardzo zainteresował...ja również zostałam porzucona będąc w ciąży,właściwie stało się to od razu zaraz po tym jak mu o tym powiedziałam- od tego czasu nie mamy ze sobą kontaktu, ale nie o tym chciałam pisać....w 2m ciąży poznałam mojego obecnego chłopaka,już na pierwszej randce po całym cudownym dniu spędzonym razem powiedziałam mu, że jestem w ciąży...zapadła cisza po której usłyszałam najwspanialsze słowa na świecie- ciepłe, szczere, które dodały mi otuchy i tak jest po dzień dzisiejszy...jesteśmy razem rok, ja urodziłam syna i jesteśmy szczęśliwi..Wierzę, ze u Was będzie podobnie...życzę Wam tego z całego serca

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cascada... ma brata? :p

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja tak tylko napiszę, że moja mama miała dwie córki. Jedna miała 11 lat, druga 9 i poznała fantastycznego człowieka :P
Wiecie, co, ja sobie tak myślę, że jak się ma dziecko, to zmienia się tylko to, że szuka się innego typu faceta. Nie szuka się na pewno już takiego typu,jakim był ojciec dziecka.. Szuka się faceta odpowiedzialnego, zaradnego, z wielkim sercem, które będzie w stanie pokochać Wasze maleństwo ;)
Dziś panna z dzieckiem to nie jest jakiaś rzecz dziwna.. A taka kobieta nie jest skazana na samotność.. Tylko trzeba w to uwierzyć. Zresztą, ja mam wiele, łądnych, super zgrabnych, niegłupich koleżanek, które są samotne, a wcale dzieci nie mają :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Ja tam jestem pelna pozytywnych wibracji na ten temat :) W sumie to boje sie tylko czy bede miala czas na poszukiwania :) Babcia z dzieckiem, a ja na poszukiwania tatusia co jakis czas :D :D :D :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maminka_85 pisze:
Ja tam jestem pelna pozytywnych wibracji na ten temat :) W sumie to boje sie tylko czy bede miala czas na poszukiwania :) Babcia z dzieckiem, a ja na poszukiwania tatusia co jakis czas :D :D :D :D :D :D :D

hehehe bardzodobra idea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ekstencja zgadzam sie z Toba w 100% :P :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a mi kolega ma znaleźć męża :P i jak fajny będzie to mu obiecałam w nagrodę pomnik wystawić :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Mukaa, oby kolega sie spisal :)
Jejku, jak ja bym chciala kogos przy sobie miec-teraz, natychmiast!!!I zeby bron boze nie byl to ten jełop :P :P Mam nadzieje ze w kolejnej ciazy, o ile takowa bedzie miala miejsce, ktos mnie bedzie na rekach nosil i calowal ziemie po ktorej stąpam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dobra dziewczyny :) Wpadlam na zyczenie Maminki naladowac was pozytywna energia :lol:

A wiec: to totalna bzdura, ze ktos patrzy na dzieciate jak na tredowate 8) Ja tam pamietam, ze juz w ciazy mialam propozycje spotkan, a po urodzeniu, to juz tyle, ze hohoho! a uwiezcie mi, nie jestem wcale jakas super miss 8) Po prostu TRZEBA BYC DUMNYM z tego, ze jest sie takim jakim sie jest i cieszyc sie swoim dzieckiem! jak facet zobaczy, ze mimo tylu przeciwnosci kobieta nie traci ducha, to juz jest zlapany 8)

A poza tym... dziecko jest wspanialym "czujnikiem" na faceta :wink: Od razu mozna zweryfikowac, czy sie nada, czy nie :P tym bardziej jak ucieknie, wtedy chociaz wiadomo, ze to bylo byle co i nie a co sobie glowy zawracac :)

Tylko pamietajcie dziewczyny kochane, ze nie mozna tracic poczucia wlasnej wartosci... Dopoki wierzycie w siebie, Jestescie wygrane :) I NIGDY, ALE TO PRZENIGDY nie dajcie sobie wmówic, ze Jestescie gorsze z powodu dziecka :!: Wlasnie z tego wzgledu, ze jestescie mamusiami, jestescie dwa razy bardziej interesujace :D

Wszystkim watpiacym w moje slowa napisze tylko tyle, ze po paru misiacach wybierania i przebierania, znalazl sie ten, ktory dostal ode mnie kredyt zaufania i jest teraz ze mna i Asia. Wprawdzie nie bylo mi, az tak spieszno do zwiazku, ale... no coz... jak daja to bierz 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lanjelin na prawdę super to słyszeć! co innego jak słyszy się takie słowa od kogoś kto też był w takiej sytuacji jak my i kto rzeczywiście znalazł odpowiedniego faceta a co innego jak pocieszają ludzie dla których największym problemem jest to co na siebie włożyć albo czy jechać w góry lub nie... Albo ci w szczęśliwych związkach. Jasne że chcą dobrze - ale no nie da się ukryć że pojęcia o tym zbytniego nie mają...

A tak to - żywy dowód :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wklej tę wypowiedź tak z 10 razy pod rząd to moze zapamietam :)

na razie z duma u mnie cienko
(wyszło ze ojciec dziecka ma laske.. gadałam z nia, a ona mimo ze ze mna poszedł do łozka w czasie jak z nia był.. chce go :D)

no cóz :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja wam kobietki napisze z własnego doświadczenia.

Miałam faceta powiem więcej narzeczonego z którym byłam 6 lat i mieliśmy 3 letnią córeczkę.W święta wielkiej nocy w 2003 roku poinformował mnie że nas zostawia ale tylko na razie bo na próbę chce być z inną dziewczyną (jakąś sobie tam poznał).
Nie muszę pisać że świat mi sie zawalił.Po 6 latach zostałam sama z córeczką.
Miesiąc później rzez internet poznałam pewnego faceta.Dwa miesiące później braliśmy ślub, po dwóch miesiącach od ślubu zaszłam w ciąże z Kubusiem.
Teraz w lipcu mieliśmy 4 rocznicę ślubu a 01.01.2008 przyjdzie na świat nasze kolejne maleństwo.

A pan biologiczny tatuś :?: No cóż jeszcze przed moim ślubem chciał wrócić bo mu nie wyszło i próbował mieszać między nami.Teraz już od dwóch lat nie utrzymuje kontaktów z Wiki a ona wcale o to nie zabiega.

To tak w skrócie :)

Dziewczyny samotna mamusia z dzieckiem ma takie samo prawo i szanse na faceta jak ta bez dziecka.Ważne żeby od początku facet wiedział że kobitka jest mamusią.

Powodzenia i sorki że wam się wtrąciłam w temat :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nutelka przepraszasz?? to ja ci dziękuję za kolejny pozytywny głos!!!
a facet to ma tupet!!!!!! "na próbę"!!! no chyba zjadę zaraz.........

super historia! mam nadzieję że kiedyś też tak będę mogła tu napisać....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam
to i ja moze opowiem sowja historie ;)
5 lat temu zaszlam w pierwsza ciaze, z facetem buylismy juz ponad 2 lata, wydawalo sie ze wszystko jest ok, ale w ciazy dopiero odkrylam ze to totalny dupek, ktory woli spotkania z kumplami niz opieke nad ciezarna, cala ciaze bylismy niby razem ale rzadko sie widywalismy, po urodzeniu sie Zuzi nie zmienil sie, wolal kumpli, nawet jak z mala lezalam 2 tyg w szpitalu ze wzgledu na problemy z ukl moczowym, wiec penwego dnia powiedzialam ze to koniec... mialam go dosc... gdy moja corcia miala 5 m-cy poznalam faceta bylismy ze soba rok ale nie wyszlo, zdarza sie, pozniej wychowylam corcie sama, gdy miala 3 latka zwiazalam sie z kolejnym panem ale wyjechal i jakos sie to skonczylo... 2 lata temu poznalam obecnego meza, jestesmy ze soba 2,5 roku, 4 m-ce temu urodzila sie nam wspaniala coreczka, starsza traktuje jak swoja, kocha ja ponad zycie, wychowuje, bawi sie robi wszystko co powinnien robi tata ... tak wiec dziewczyny glowa do gory, kobiety z dziecmi nie sa gorsze one sa lepsze bo maja jeszcze lepsza siebie, czyli dziecko, ktore potrafi rozbroic usmiechem, spojrzeniem, nie wolno sie zalamywac wkoncu jestesmy wspanialymi kobietami, mamami a kiedys i przyjaciolkami naszych dzieci :0

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Dziewczynki, cudowne sa Wasze historie i napawają niesamowitą nadzieją :) :) :) :)
Oby nam sie wszystkim ulozylo!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 279 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]