Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:07 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny tak latwo jest oceniac! Przeciez nie o to chodzi, zeby kogos pouczac i pisac jaki to on jest podly i zly! Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem... Niektore z nas tez maja swoje grzeszki na sumieniu... Mozemy tylko ostrzec, ze to nie jest dobre wyjscie z sytuacji, ale prosze- nie oceniajmy tak pochopnie!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

lanjelin ale masz śliczniutkie dzieciątko :!: :D A co do tego wrabiania faceta w ciążę to też bym Ci odradzała, lepsze jest dziecko chciane przez dwójkę rodziców i oczekiwane również przez ojca.[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cos ci dziewczyno napisze...rok temu chcialam zrobic to samo co ty-czyli zajsc w ciążę bez jego wiedzy klamałam go ze zazywam tabletki a w rzeczywistosci nie zazywałam.wiem doskonale dlaczego to robiłam-bylam bardzo zakochana i pragnelam jak niczego na swiecie zeby połączyło nas dziecko.oszukiwalam go mimo ze on mowil mi ze jeszcze nie czas na dziecko ze poczekajmy az skonczymy studia bedziemy miec dobra prace-zeby moc temu dziecku zapewnic przyszlosc ale ja nie chcialam sluchac liczylo sie tylko moje pragnienie-i tu cie rozumiem wiem jak to jest ale pewnego dnia dotarla do mnie swiadomosc ze przeciez on moze mnie zwyczajnie zostawic w ciąży,niby go znalam niby nie wyobrazalam sobie ze moglby mi zrobic cos takiego ale ludzie roznie reaguja w roznych sytuacjach i nawet najbardziej kochani przez nas ludzie czasem zawodza.dzis dziekuje bogu ze mi nie wyszlo bo nie jestem z tym czlowiekiem(choc to mial byc ten jedyny).na dzien dzisiejszy mam inne plany na zycie-ide na moje wymarzone studia w koncu,bede pracowac w wymarzonym zawodzie -nie zrobilabym tego wszystkiego jako(byc moze) samotna matka.dziecko?owszem ale raczej zaplanowane i juz nigdy na siłe bo los potrafi byc zlosliwy zapamiętaj to sobie.pozdro :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zmuszac kogos do dziecka to najbardziej chora decyzja w życiu.
Nie lepiej udac sie do banku spermy? Tam będziesz miała pewnosc, ze zajdziesz w ciąże, że facet nie obrazi sie. A tu czeka Cię 100 miespodzianek. Facet daje Ci jasny sygnał "nie" a to wiele znaczy, nie koniecznie to, że kocha Cię do szaleństwa i z pewnością będzie w Tobą gdy zajdziesz w ciążę.

Jasne można gdybac, ale wiesz ciaża to dziecko, życie, nie można tak sie bawic uczuciami czy żonglowac dzieckiem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Poczytaj sobie o tym co przechodzą dziewczyny , ktore są same i są w ciąży . Skąd masz pewność ze by cie w takiej sytuacji nie zostawił??
moim zdaniem faceci są nieobliczalini i potrafią zostawić nas bez względu na dziecko , dom itd. A dziecko niepowinno być traktowane jako "coś" co ma trzymać was przysobie ( bynajmniej moim zdaniem ) . Już nie wspomne o konsekwencjach jakie może ponieśc to niczemu niewienne dziecko ... Żadna frajda wychowywać sie bez taty ....

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]