Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:47 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

no ja was tez, tylko wszytskie tez wyprzedzacie z rodzeniem i nie bede miała przez ostatni miesiac do kogo sie odezwac, no i z desperacji jak zaczne wydzwaniac do taty dupka :lol: , oj użlałam sie nad sobą oj ja biedna nieszcześliwa :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Annno, wrócisz do kwietniówek :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ta tylko w kwietniowkach to ja nie nadąrzam z czytaniem, odejde na 0.5h od kompa i juz nowe 3 strony opisane... wolę tutaj :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No i super, dla Ciebie jak znalazł, nie będziesz miała czasu na myślówę :D :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anno ja będe przy kompie z jaśminką, więc nie martw sie samotnością :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tjunde z jasminką tylko a tatuś??? przeciez tatus musi z wami byc... jak tam miłośc zacznie wreszcie kwitnąć miedzy wami... przeciez wiesz, ze jako pierwsza to Ciebie obstawiałam i obstawiam

trzeba isc obejzec na dobre i na złe ciekawe co z dzidzia i panem dokoterem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A "Na dobre i na złe" nie ma :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no własnie tez jestem zła bo nie ma... teraz trzeba na mgade m lub czekac do tanca z gwiazdami... kogo obstawiacie? ja ta beznadziejną rusinke, ten amerykanco-polak tez mnie sie nie podoba :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie
podgladam Wasze posty i jestem z Was dumna, ze tak dzielnie stawiacie czoła jako samotne matki :D
oby tak dalej - duzo optymizmu i wytrwałości

a TVP2 przygrała dziś w pręta - niby czemu nie ma serialu?
i na osłodę puścili jakiegoś żura z 81 roku ... ehh porażka - i za co my płacimy ten abonament?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jeszcze o 17.30 jest "Superniania", ostatnio mnie zainteresował ten program... Mi też sie wydaje, że Rusin wygra...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o kurde super niania to ja lece papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja ogladam discavery - kosmini, duchy, porwania, cos mi sie wydaje że za niedługo i mnie ktoś uprowadzi :lol: :lol: :lol: a na dobre i złe nie ma bo sie tausiowie pobili o dziedzie :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to ten tekst od alex, wkleje go tutaj żeby był aktualny, bo jest piekny...
A TO DO WSZYSTKICH MAM!!!!!!!!! Oczekując dnia narodzin,dziecko zwraca się do Boga;Jutro posyłasz mnie na ziemie,ale jak tam będę żył?Jestem zbyt mały i bezbronny?Bóg odpowiedział;,,Spośród wielu Aniołów wybrałem jednego dla Ciebie i zaopiekuje się Tobą."Dziecko pyta dalej;Ale powiedz co będę tam robił?Tutaj w niebie nic nie robie,tylko śmieje się i śpiewam ze szczęścia.Bóg odpowiedział;Twój anioł będzie śpiewał dla Ciebie i będzie się do Ciebie uśmiechał każdegoo dnia.Będziesz czuł jego miłość a nieogarnione szczęście wypełni Twoje sece.Ponownie dziecko pyta;,,Jak ja zrozumiem ludzi,którzy będą mówić do mnie nieznanym językiem?"Bóg odpowiedział;,,Od twego anioła usłyszysz wiele cudownych i serdecznych słów,jakich nigdy nie słyszałeś.Z wielką cierpliwością i troską będzie Cię uczył jak je wymawiać".Dziecko zapytuje;,,A co powinienem zrobić,gdy zechce porozmawiać z Tobą.?"Bóg odpowiedział;Twój anioł złoży twoje rączki i będzie się modlił z Tobą."Dziecko zastanawia się;;Słyszałem,że na ziemi jest wielu złych ludzi.Kto mnie przed nimi obroni?Bóg odpowiedział;Twój anioł będzie Cię bronił,gotowy oddać życie za Ciebie.Mówi dzieck : ,,Ale na zawsze pozostanę już smutny,bo nigdy Cię juz nie zobaczę."Bóg odrzekł:,,Twój anioł zawsze będzie Ci o mnie mówił i pokaże Ci drogę,którą wrócisz do mnie,chociaż ja i tak zawsze będę przy Tobie."W niebie zapanowała cisza a na ziemi dały się słyszeć głosy i wtedy dziecko zapytało:,,Boże jeśli już musze opuścić niebo,to powiedz mi jakie jest imie mojego anioła?"Odpowiedział mu Bóg;,,Jej imie nie jest ważne.Będziesz ją wołał po prostu-Mamo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ile razy to czytam to płacze :cry: :cry: :cry: jakie to piękne :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tu taka stronka ż smsami, może kiedyś taki dostaniemy albo bedziemy mogły wysłać komuś.........wartościowemu :? :?
http://www.do-gg.pl/zakochani/sms.php

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

CIEKAWOSTKI - ALE PRAWDZIWE

Temat: Chcesz mieć weselsze dziecko - jedz w ciąży czekoladę
Jak zaobserwowali naukowcy fińscy regularne jedzenie czekolady przez kobietę w ciąży może pozytywnie wpływać na późniejsze zachowanie, aktywność i nastrój dziecka. Informację podaje tygodnik "New Scientist".
Okazało się, że dzieci matek, które w ciąży codziennie jadły pewne ilości czekolady, były bardziej aktywne, pogodne i częściej się śmiały.
Ponadto, według zespołu badającego potomstwo kobiet, które w ciąży miały podwyższony poziom stresu i jadły regularnie czekoladę, było mniej skłonne do reagowania lękiem w nowych sytuacjach, niż potomstwo matek zestresowanych, które w ciąży odmawiały sobie czekolady.
:lol: :lol:
Na razie naukowcy nie mogą wykluczyć, że związek między apetytem matki na czekoladę i zachowaniem jej dziecka zależy od innego, dodatkowego czynnika. Jak spekulują, obserwowane zjawisko może jednak wynikać z faktu, iż zawarte w czekoladzie związki generalnie poprawiają nastrój. Lepszy nastrój matki może z kolei pozytywnie wpływać na zdrowie i zachowanie przyszłego potomka. :lol: :lol: :lol:

Temat: Dlaczego dzieci grymaszą? Często spotykana u dzieci cecha, grymaszenie przy jedzeniu nowych potraw, nie musi wynikać z ich kapryśności. Może być ewolucyjną cechą służącą ochronie organizmu przed zatruciem - ogłosili naukowcy brytyjscy.
Wiadomo, że najmłodsze dzieci pakują do buzi niemal wszystko. Gdy jednak nieco dorosną, w kwestii jedzenia stają się bardziej wybredne. Dotyczy to zwłaszcza potraw, których nigdy wcześniej nie próbowały. Problemy rodziców nakłaniających pociechę do przełknięcia posiłku dotyczą najczęściej zielonych warzyw oraz mięsa.

Naukowcy z brytyjskiej organizacji Cancer Research sugerują, że tysiące lat temu toksyny zawarte w roślinach mogły być dla dzieci bardzo niebezpieczne, a jedzenie mięsa - wiązać się z wysokim ryzykiem zatrucia.
Swoje wnioski Cooke oparła na wynikach doświadczenia, w którym poprosiła 564 matek o informacje na temat nawyków żywieniowych ich małych dzieci. Stwierdziła, że nawet najbardziej kapryśne dzieci bez problemu jadły ziemniaki, kasze i ciastka, natomiast jak ognia unikały innych warzyw, owoców i mięsa.

Zdaniem badaczy, ten sposób zachowania stanowi mechanizm obronny i rozwija się u dzieci akurat w okresie, gdy stają się one bardziej niezależne. :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,2 ... y_dzieciak!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

taki mam zły humorek, ale przez te 30minut kocia moja mi go poprawiła, a same zobaczcie dlaczego :lol:

Obrazek
kocio w pudełku :lol:

Obrazek
kocio w pudełku zły- mysli o innej mejscówce

Obrazek
kocio grzeje dupke na mym laptopie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ponieważ chyba nas optymizm opuścił, to może tutaj bedziemy wpisywać, od dziś wszystko co dotyczy świąt :!: :!: :!: :!: :!: może jakie u was w domku sa zwyczaje, albo śmieszne historie :lol: :lol: no ogólnie wszystko o świętach. Co wy na to ???? :?: :lol: :?: :lol: :?: :?: :?:
Obrazek :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to swieta w domu, pewnie full kłótni z mama- skutek za duzej ilosci godzin spedzonej w gronie rodzinnym :x
a sylwek w samotnosci w domu, bo kto by ciezarną zaprosił :cry:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]