Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:45 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 232 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

ja mam 25 a tatuś 29

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja mam 26 a moj mezus 34 :D

Nie jestem samotna matka, ale przez wlasna glupote moglam nia byc.
Na szczescie kochamy sie i wszystko sie ulozylo.
Dzieki Bogu :D

Zycze powodzenia :wink:

PA

Ostatnio zmieniony sob paź 14, 2006 7:50 pm przez mona2222, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: ...

Ja mam 19 lat a "tatus" 22... Wydawalo mi sie, ze dojrzal to bycia ojcem, ale pomylilam sie i to bardzo. Ale za to ja od zawsze marzylam o malenstwu i jestem gotowa na przyjecie go na tym swiecie :) a tak w ogole to termin mam na 21 grudnia a swoje urodzinki mam 11 grudnia :P czyli taki maluski prezencik dostane :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aktiwa gratuluje fasolki!!! ja tez jestem mloda mama :) 21 lat, a wiesz z facetami to tak jest nawet niektorzy o wiele starsi nie dorosli i nie zasluzyli byc tatusiami! Takze sie nie przejmuj moze jeszcze troszke zmadrzeje... zawsze jest nadzieja :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kate_21 kocham moje malenstwo i juz nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie na ten swiat - sama to tak raczej nie przyjdzie..ale ja jej pomoge hihihi ;) Zaczynam sie tylko obawiac, bo jeszcze nic a nic nie kupilam mojemu malenstwu, a tak niewiele czasu zostalo. Fakt, ze teraz jets na tyle sklepow, ze spokojnie sie cos kupi, ale mi juz coraz ciezej sie poruszac :) W ta sobote chyba pojade kupic lozeczko i moze juz wozeczek wybiore :P A co do ciuszkow to czekam poki co na paczke z ciuszkami od dziadka, bo nie chce kupowac tego samego :) Ja chce juz sobote :)))))
Buziaki dla malenstw w brzuszku :*
a wiecie ze moja dziewczynka to uwielbia przypominac mi o sobie na wykladach :) ostatanio to nawet sie przestraszylam bo malo mi z brzuszka nie wyskoczyla :P ahh ta moja mala wariatka ;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kate_21 jeszcze jedno - mloda mamuska nie znaczy wcale ze glupia :) takze damy rade mimo tak mlodego wieku :) Gratuluje Ci bobaska - wiesz juz jaka to plec?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Niestety nie wiem niedlugo pojde na usg to moze bedzie wiadomo ale mam przeczucie ze to dziewczynka i z tymi wykladami to mam tak samo ze daje znac o sobie bardziej cos mi pyka w brzuszku i bulgocze bo to nie takie kopniaki jeszcze :)
A z zakupami to mysle ze zdazysz tylko bez nerwow:) a wybralas juz imie? I co studiujesz? Fajnie ze masz takie pozytywne nastawienie :) gratuluje i pewnie ze nie jestesmy glupie!! :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to kobiety mnie nikt nie przebije.
ja mam 36 lat a "tatuś" 47. to nasze pierwsze dziecko.
i musze przyznać że tok przerażonego faceta jeszcze nie widziałam.

pozdrawiam wszystkie samotne brzuszki, ja czasami też sie tak czuje.
cała moja rodzina mieszka 200 km ode mnie, przeprowadziłam sie po slubie i zostawiłam wszystkie koleżanki,
facet to nie wszystko, :roll: a czasami nawet za dużo.

pa, pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kate studiuje na kieruneku "pracownik socjalny" i jestem na drugim roku. Moze jakos dotrwam do konca semstru a pozniej (jak mi poradzila jedna pani wykladowczyni) chyba wezme sobie indywidualne nauczanie. Ale wsumie to jeszcze nie wiem :/ a Ty co myslisz zrobic po urodzeniu?? Moja ma byc niby dziewczyneczka - Julcia, ale to roznie moze byc :) Najwazniejsze zeby malenstwo bylo zdrowe a czy chlopca czy dziewczynke bede kochac rownie mocno :) A Ty myslalas cos na ewentualnym imieniem? Buziaczki :* i chyba ide juz spac bo to poranne wstawanie mnie wykancza po malutku ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie wiem jeszcze nie myslalam nad imieniem.. a po urodzeniu bede sie cieszy dzdzia :) i studiowac zaocznie bo teraz koncze w styczniu 2,5 letnie studium fizjoterapii wiec zostana mi tylko studia zaoczne wiec dam rade :) aktiwa zycze powodzenia bedzie dobrze :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Ja mam 20 latek :D a tatus dzidzi 29 ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja 17, tatus 22. i nie wiadomo czy my razem czy osobno, ciagle klotnie itp chyba raczej razem bo narazie nie mam odwagi odejsc.. choc teraz sie ostatnio rozstalismy zobaczymy na jak dlugo (bo nie raz sie rozstawalismy)... mam malenkiego dolka :( buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Laguna to Ty niedlugo rodzisz . Masz termin na koniec pazdziernika?

Zycze powodzenia. Wszystko sie ulozy.

Moja kumpela tez non stop sie kloci - ona ma 25 a on 29 i ona jest w 7 miesiacu. Ale nadal sa razem. ogolnie to sa razem dopiero od 9 miesiecy.
Bedzie dobrze.
Wazne zeby dzidzi nie ucierpialo.

Zdrowka zycze pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

termin na 3 list.. no moze i sie ulozy albo z tatusiem albo bez a dzidziusiowi napewno bedzie dobrze co by sie nie dzialo :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam. coprawda nie ejstem smaotna matka chociaz tak sie czuje i rok temu malo brakowalo a bym nia zostala. ja mam 22 lata a on 21. rok temu gdy bylam w 6 miesiacu ciazy dowiedzialam sie ze spotyka sie z nasza kolezanka i to od dluzszego czasu. moja przyjaciolka przylapala ich na randce w kawiarni gdy sie calowali. pozniej od tej dziewcyzny si dowiedzialam ile sie spotykali iz e od dawna sie calowali i ze za kazdym razem. nigdy nie spali ze soba, ale wystarczylo zeby sie calowlai aby mnei bardzo zranic :( wyrzucilam go z domu ale po tygodniu zdalam sobei sprawe ze go kocham i w sumie chce byc z nim zbey nasza corka miala pelna rodzine. on najpierw mowil ze nigdy wiecej z emna nie bedzie z emnie nei kocha itd ale potem nagle sie zmienil. teraz czesto myslami wracam do tamtych "czasow". jakby to bylo gdybym jednak z nim nie byla? bylabym szczesliwsza? narazie ejstesmy pseudo kochajaca sie para - pseudo bo neistety malo czulosci w naszym zwiakzu jets. ale nasza corka ejst na 1 miejscu i to jej okazujemy najwiecej milosci no i neidlugo spodziewamy sie nastepnej coreczki :) ciekzo widze nasza przyszlosc i tak mysle ze chyba z tego wszytskiego nic nie wyjdzie i w koncu zostane samonta matka z 2 dzieci. zachowujemy sie jak para znajomych majacych dziecko i spodziewajacych sie nastepnego i mieszkajacych razem ze soba- a nie jak kochajacy sie ludzie ;/ pogmatwane strasznie :D:D
wiec czasami czuje sie tak jak wy i momentami zlauje ze zmieklam i wrocilam do niego. no ale czas pokaze.

no to sie wam wyazlailam. sorrki ze tyle nabazgrolilam :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja 29, tatus 28

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj marlenah, jak tam ciaza? Wszystko oki? Dawno nic nie pisalas! Ktory to juz tydzien?? pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mamaOlivki, wiem o czym mówisz, bardzko go kochasz ale masz do niego taki żal o to co zrobił ze nie masz juz sily na ten zwiazek.... mam podobnie choc moj mnie zranil w inny sposob ale rownie bolesny.. kocham go i tak dalej ale nie mam zaufaniaboje sie ze tamto wroci i przez to ciagle klotnie itp... :((

pozdrawiam serdecznie buziaki :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dokladnie ! niby mowi ze wie ze zrobil glupstwo i wiecej tego nie zrobi itd ale wtedy tez mowil z emnie kocha :|

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ehhh i co my mamy teraz zrobic z tymi facetami :( az sie myslec o tym nie chce i nawet nie znam dla siebie dobrego rozwiazania czy probowac dawac sobie szanse czy dac spokoj i odejsc.. :///

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 232 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]