Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:48 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 279 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka laseczki!

ja stracilam nadzieje ze znajde kogos bo wszyscy patrza na laski z dziecmi jak na tredowate tylko ze teraz jest coraz wiecej takich dziewczyn i szkoda mi ich bo wiem jak to trudno jest samej wychowywac dziecko............ jak kiedys znajde faceta swojego zycia to chyba w innym wcieleniu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

malami1987 pisze:
hejka laseczki!

ja stracilam nadzieje ze znajde kogos bo wszyscy patrza na laski z dziecmi jak na tredowate tylko ze teraz jest coraz wiecej takich dziewczyn i szkoda mi ich bo wiem jak to trudno jest samej wychowywac dziecko............ jak kiedys znajde faceta swojego zycia to chyba w innym wcieleniu

Moje drogie :lol: :lol:
jestescie WSZYSTKIE W WIELKIM BLEDZIE :lol: :lol: :lol:
kazda z was bedzie szczesliwa ,to nie prawda ze majac dziecko macie o wiele mniejesze szanse na to by byc szczesliwe :wink:
Same bedziecie sie blokowaly ale w sensie pozytywnym dlatego ze macie( dzieci lub dziecko)i to wy bardziej myslicie o tym ze to jest przeszkoda a to jest NIE PRAWDA :lol: :lol: :lol:
pomyslcie inaczej jakby tak bylo.....ile kobiet czy tez facetow co maja dzieci a nie sa ze swimi partnerkami z roznych powodow BOZE SWIAT BY SIE ZAWALIL :lol: :lol: :lol: :lol:
bedzie dobrze czas robi swoje i kazda z was trafi na tego wlasciwego bedzie tylko jedno ale jak juz wczesniej mowila bedziecie o wiele bardziej dokladniejsze w wyboze poniewaz bedziuecie tez kierowac sie dzieckiem ...
ja tez myslalam ze jestem na pozycji straconej a to przyszlo samo samiusienko .....i jestem szczesliwa czego i wam serdecznie zycze trzeba tylko uwiezyc w siebie ......wiem ze moze powiecie ze latwo sie mowi ale tak jest :D :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja dzis sie przekonałam ze jestem do niczego..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anna1987 pisze:

a niby dlaczego ?????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no własnie- ja tez sie czuje jak tredowata :x :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

noemi pisze:
Anna1987 pisze:

a niby dlaczego ?????

napisałam w moim temacie: moja historia.. nie chce tu mieszac.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja też się boję że zostanę sama - nawet bez dziecka nie miałam nigdy szczęścia w miłości - co dopiero z :/

ale bardzo bardzo bardzo bym chciała mieć kogoś - żeby antoś nie był jedynakiem :D

poza tym brakuje mi cholernie bliskości kogoś, ja taki pieszczoch jestem...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mukaa, kazdy jest.. mnie najbardziej boli zasypianie w ciszy, kiedy ten jeden ktos nie oddycha obok..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zasypianie w ciszy? moze i tez ale najbardziej brkuje mi zasypiania w ramionach i przytulenie sie z mysla ze na drugi dzien rano obudze sie kolo niego i dostane buziaka na dzien dobry........ ale chyba na to bedzie trzeba dlugo czekac

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mi sie wydaje ze kobieta z dzieckiem 100razy bardziej kojarzy sie facetom z babka zajetą niż obrączka na palcu..... Takze napewno jest ciezej kogos znalezc bedac mama samotną... Ale myśle że to nie jest niemożliwe...z tym że trzeba o wiele wiecej czasu...zeby sie poznać etc.... no tylko z dzieciaczkiem to czasu brak na zycie towarzyskie :roll: Ale wierze ze samotne mamy jaknajbardziej zaslugują na pożadnego faceta...! I takiego wszystkim wam i sobie zycze...!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiesz, prawda jest taka ze nie bede kazdemu na dzien dobry mówic : wiesz, ale mam dziecko..
moze to nie jest ok, ale taka prawda.. jaki facet machnie reka i powie ze co z tego.. nagle odechce mu sie poznawania..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Wyjdzie w praniu :) Badźmy dobrej myśli :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja nie jestem..
Bo prawda taka, że im łatwiej znaleźć laske.. dla niej to zadna strata - tylko finansowo facet oddaje troche, a my?
Facet z nami musi sie liczyc na byciu i z naszym dzieckiem..
A jesli ich własni ojcowie nie widza w nich tego co maja, to jak ma to widziec obcy facet/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Strasznie jestes rozgoryczona...Nie wolno umniejszac wartosci wlasnego dziecka, nie jest zadnym ciezarem, zadnym defektem, jest skarbem!!Dlaczego ktos nie mialby go pokochac??
A z tego co wiem, to dla faceta ktory chce juz sobie zaczac ukladac zycie, to kobieta z dzieckiem jest o wiele bardziej atrakcyjna-bo jest odpowiedzialna, bo daje sobie rade!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a mnie sie wydaje ze mowicie tak tylko dlatego ze narazie macie male dzieci albo na nie jeszcze czekacie i czujecie sie na pozycji stracinej :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
MUKA tobie to tylko wlnac za te doly :wink: :wink:
ANNA1987-jestes sliczna dziewczyna spoj w lusterko prosze .....
KAZDA Z WAS POWINA STANAC W NIM I NIE ZAUWAZAC SWOICH WAD ::::
dokladnie wiem o czym piszecie a to dlatego ze wszystko jest swieze swieze rany ,swieze rozstania malusi albo nie narodzone jeszcze dzidzie .i ze skoro raz zdazylo sie wam albo jak to pisze muka :twisted: ze ona nigdy szczescia nie znajdzie wrrrrrr czytac tego nie moge a tak lubie pisac co pazgroli ta dziewczyna :lol: :lol: :lol: inne zreszta tez :wink:
narazoe czujecie sie jako matki ktore musza bronic wlasne male malenstwa i zgory zakladacie ze juz same szczesliwe
byc nie mozecie ..bo nikt na was nie spojzy :twisted: :twisted: :twisted:
BZDURA kapletna .....ale pota ten watek i wniach kiedy macie doly poprostu jecze bardziej chcecie siebie zdolowac i wydaje wam sie ze juz nic wiecej nie mozecie zrobic NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
to wy jestescie ZWYCIESKIE ...tylko musicie to w sobie odkryc ....
ktory z facetow zylby tak jak wy ??????ZADENNNNNNNNNNN!!!!!!!!!
kazdy bably sie brac takiej odpowidzialnowsi na siebie SAMEMU CHOWAC DZIECKO :shock: :shock: :shock: nasral by w gacie na sama mysl a gdzie tu czyn ??????
jestescie wielkie kazda z was ma swoja historie rany ilebym dala by kazdej z was jakos ulzyc :cry: :cry: :cry: :cry:
DZIEWCZYNY UWIEZCIE W SIEBIE WASZE DZIECI NARAZIE MAJA TYLKO WAS I W WAS WIEZA TO WY JESTESCIE WZOREM KTORE KIEDYS ONE BEDA NASLADOWAC A DAJECIE IM WSZYSTKO CO JANLEPSZE Z SIEBIE .....wiec zaowazcie blagam wasze piekne strony a jest ich wiele :lol: :lol: :lol:
oki lece popatrzec na maluchy :lol: :lol: antosia ,filipka maje :P :P :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Sorki ze krótko, bo mam mało czasy, ale "jestes sliczna dziewczyna" - moge byc Miss Ameryki i nie miec faceta :P

cmok!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anna1987 pisze:
Sorki ze krótko, bo mam mało czasy, ale "jestes sliczna dziewczyna" - moge byc Miss Ameryki i nie miec faceta :P

cmok!

ee tam... tak samo można mieć 5 dzieci i faceta znaleźć... Jako mama patrzy sie troszke innymi kategoriami....oprocz typowych oczekiwan jaki ma kobieta wobec faceta ten odpowiedni musi też pokochac nasze dziecko (co wcale nie wydaje mi sie takie niespotykane...) a jeśli dziecka nie akceptuje - to poprostu nie ten gość... I watpie czy ktorakolwiek mama mialaby w takie syt. pretensje do dziecka...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

an_ka-myślimy podobnie :D A Ty kochana jak tam-będzie cos z Ewciowym tatą czy nie bedzie?Oczywiscie, zycze Ci jak najlepiej, w zaleznosci co to najlepiej oznacza-bycie czy niebycie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anna1987 pisze:

cmok!

dokladnie ale zadaj sobie pytanie dlaczego ??????
dlatego ze nie ufasz ?
dlatego ze nie chcesz ?
dlatego ze sie boisz ?
dlatego ze zostalas oszukana ?
rany wiesz ile mozy by tu wymieniac .................kupeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

a pomysl inaczej innna kategoria ..... teraz dla dziecka zrobisz wszystko martwisz sie jak zdobyc pieniadze , jak zapewnic mu mame i tate na raz ,jak je ubrac ,jak sprawic by male bylo szczesliwe ..........

tak samo musisz pomyslec o sobie nie tylko TY wy wszyskie :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maminka_85 - zobaczymy jak to bedzie z tata Ewkowym... cos sa jakies plany...zamieszkania zusammen...itp... ale nie wiem czy to na dobre wyjdzie...no i nie wiem czy to wogole nastapi (bo to od niego musi wyjsc..) Póki co jestesmy we dwie... i jakos zlapalam dystans...to fathera Ewki... wiadomo że chcialabym zeby bylo ok..rodzinka etc... ale w koncu trafilo do mojej banki ze ja na to wplywu nie mam...w sumie to od niego zalezy...moge jedynie dac mu szanse... i zobaczymy co ojciec Ewkowy pokarze.. :roll:

Anna - mysle ze twoje podejscie zmieni sie jak już bedziesz miała dzidzie przy sobie...! Pozdrowionka..!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 279 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]