Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:45 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 698, 699, 700, 701, 702, 703, 704 ... 2088  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Saganko, ale się uśmiałam z Twojego lekarza :D :D :D No nie wiem, czy nawet, gdyby żony nie miał, coś by wyszło Wam, skoro zaczęliście od poznania się od TAKIEJ strony :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ahahaha :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Eks-OBEZNANA!!W kreskowkach :lol:

Kurde, czuje sie jakby mi dziecko wkladalo paluchy w watrobę, zolądek, nerki, wszedzie!!!Jakby sie bawilo moimi narzadami wewnetrznymi, klucia mam jakies wewnetrzne-to normalne?? :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Eks on chcial sie ze mna kiedys spotykac, jakies 4lata temu. Był wtedy sam. Ale ja beznadziejnie zakochan byłam w kim innym. A teraz jak go widze to mi zal. I miedzy innym dlatego pzrestalam za dawca plakac. Wytłumaczylam sobie ze moj lekarz to jest ktos po kim rozpaczac trzeba a nie jakis turas ogoras. No ale on ma juz zone od jakis 2lat wiec lipa :cry:

Dzisja moja cocica na gg mi sie pyta czemu tak rano wstalam, a ja na to ze do lekarza ide (wszystkie kobiety w rodzine chodza do niego i go uwielbija) wiec sie pomalowac trzeba, a ona na to ze nie mam go do grzechu namaiwaiac. Napisalm jej ze skoro kiedys go nie nmowialm to z tym brzuchem juz wogole mi sie nie uda :cry:
No i sie nie udało :roll:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maminko, Ty wiesz, że ja głupia jestem :oops: I przeczytałam o tym obrzezaniu i myślę, "ale o co chodzi" i cofam kilka stron i szukam, hehehehe :D Bo wiadomo, kobietę też można obrzezać, tylko sobie myślałam: " kto Ci takie świństwo zrobił" :shock: :shock: :shock: Hehehehe, ale już wszystko jasne ;) Taaaak, to normalne, że dziecko grzebie w Twoich narządach :D

Saganko, swoją drogą głupio byłoby być z facetem, który Cię tam już się naoglądał ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Eks to ze Ty mialas ciezki porod to nie znaczy zeby Mamince obrzezania zyczyc :lol: I nei gaadc mi o obrzezaniu bo mi sie smutno robi z tesknoty :(
A ja sie z nimnie chcialam spotykac wlasnei ze wzgledu na jego specjalizacje, bo sie balam ze za bardzo zazdrosna bede.A swoja droge ładnie musze z tamtej storny wygladac skoro sobie ogladnal i chcial sie umowic :oops: :lol: moze nie ladnie ale zachecajaco :wink:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Eks-no fakt, udana jestes :D :D :D

Saganko- u mnie to bedzie chlup i po bolu, zobaczysz :D Innej opcji nie ma :D

Aaaaaa, nie moge z Ciebie :heh: :heh: :heh: :heh: :heh: :heh: :heh: :heh: Tez chce takiego lekarza!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maminka ale ja mialam na mysli ten bol jakby Cie ktos obrzezac mial, chociaz u facetow to nie boli.

Zapisałam sie na 16.15 na USG prywatnie. :)

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ok, dziewczynki, śmigam na zajęcia!!! A dokładniej - na chór.... Bleee!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej.
Wreszcie wrocilam od lekarza i mala polozylam. Bylam zeby sprawdzic czy sie nie przenioslo na oskrzela i czy antybiotyk jest konieczny ale na szczescie nie! Dostalam jeszcze syropy i inne kropelki do nosa.
Wczoraj mala pospala po kapieli godzine i sie obudzila. Znow do polnocy nie mogla zasnac. Kaslala caly czas i plakala :cry: Wkoncu ja wzielam do siebie do lozka i zasnela. Spalysmy prawie do 9 :D Oczywiscie sie budzila kilka razy, ale bylo spoko.
Mala wazy 8800g. Pediatra miala taka tabelke z wzrostem i waga dzieci i wychodzi na to, ze Lenka wzrostem jest w 97 centylu, czyli w jej wieku tylko 3% wiecej dzieci jest wyzsza od niej :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja prasuję ubrania- Borysowe i dla B. na koncert.
Nie cierpię prasować. :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja też nienawidzę prasowania :evil:

Saganko, no może Maminka chciała trochę ascezy do swojego życia wprowadzić i obrzezała się na ochotka :lol:

Mój gin miał z 60 lat i był taki mały, że jak kładłam sie na samolocie, to się nawet schylać nie musiał, miał wszystko na widoku :lol: Do przystojnego i młodego głupio by mi było jakoś pójść :roll: Pierwszy raz byłam właśnie u młodego gina i było tragicznie :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Dziewczyny, pytanie za 100 pkt-czy herbatke dla kobiet karmiacych moge zaczac pic juz teraz????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

agusiak ty też samotna mama?

ritus myślę że ten jego wyjazd to punkt zwrotny - i wszystko się wyjaśni
albo zatęsknicie do siebie i zrozumiecie że jedno bez drugiego żyć nie możę i wtedy spróbujecie naprawić wasz związek
albo się okaże że jednak osobno wam lepiej i ulgę odczujesz...

wiem że to trudne - ale z czasem dopiero docenia się pewne wybory!

eks to może w takim razie jej za gorąco???? może pićjej się chce a nie jeść. Masz nawilżacz powietrza?

ja dziś też miałam noc do d. i już myślałam że go uduszę zaraz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: zresztą od dwóch dni jest totalnie nieznośny!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

madziu nie wiem co napisać...
ogólnie uważam że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki i jak coś się zepsuło to na zawsze zostaje blizna i jakaś drzazga w serduchu..
ale z drugiej strony jeśli obojgu z was zależy to warto próbować...
może skorzystajcie z jakiejś poradni małżeńskiej?? (pary pewnie też tam przyjmują!)

jeszcze jedno - weź poprawkę na to że macie maleńkie dziecko a to wywołuje kryzys nawet w "starych, dobrych" małżeństwach...

pauletta a ty co tu robisz??? marsz tam rodzić!!

jamaiko witaj :D i widzę że podjęłaś decyzję...
zacznij spisywać koszty utrzymania synka
pieluchy, kosmetyki, mleko, witaminy...
plus rzeczy ktore kupuje sie raz w roku - kombinezon, ciuchy jakieś, spacerówka i to podziel przez 12 miesiecy i dodaj do miesięcznych wydatków!

dodatkowo utrzymanie mieszkania

to wszystko teoretycznie dzielisz na pół ale praktycznie liczy się też opieka nad dzieckiem - jeśli ty sprawujesz całkowitą opiekę nad nim to możesz rządac bodajże 90 % kosztów utrzymania (ty można powiedzieć łożysz na dziecko opiekując się nim)

kate jakie stypendium? socjalne?

saganko to bierz się za tego lekarza ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja już po zajęciach :D I ten gnojek znowu mnie z równowagi wyprowadził. Ja już go kompletnie nie rozumiem!!! Aż mnie nosi. Martii, ratuj!!! ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

smutna moja wiki jak sprawdzalam kiedys to tez tak byla pod wzgledem wzrostu a pod wzgledem wagi w 80 centylu :D:D hehe a jak lenka lepiej juz??

mukka tak socjalne ale chyba mi nie wyjdzie.. ale nie wazne

ja na chwile zaraz musze sie szykowac do wyjscia do kosciola tylko czekam na mame....
wiki na kolanach siedzi i cwiczy swoj glos wie ze na babcie czekamy bo ciagle baba baba baba :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maminka_85 pisze:
Dziewczyny, pytanie za 100 pkt-czy herbatke dla kobiet karmiacych moge zaczac pic juz teraz????

jasne :D

http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... 99#1489599 filmik z brykającym Antkiem

domii współczuję że sobie musisz oczy męczyć patząc na niego!!!!!

kate ajak się robi z tym socjalnym??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mukaa, nie, nie sądzę, żeby było jej za gorąco.. Bo jak ją ostatnio ubrałam w samego pajacyka, to jeszcze częściej się budziła i cała lodowata byla :roll: Mam nawilżacz.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mukaa, na szczęście nie muszę go oglądać, ale wystarczająco mnie drażnią jego smsy - wczoraj był obojętny na wszystkie nowe informacje, a dziś przysłał mega długiego smsa, że się cieszy, że fajnie, że przeprasza za wczoraj, bla, bla, bla i że mam być dzielna - cokolwiek to znaczy. No i jak ja mam tu racjonalnie myśleć?
Jestem w kompletnej kropce....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Domii a ja Tobie zazdrosze ze sie interesuje córcia, troche bo troche ale zawsze. A mi dzieci wygarna potem ze im takiego tate wybralam :(

Byłam na USG i ten chłopak jest chłopakiemna 100%, a co do drugiego pani nie chciala sie wypowiadac. Bo niby nic nie ma ale jak ona widzial jak bardzo chce miec córke to powiedziala ze nie bierze na siebie tego jakby potem chloipak wylazł drugi. na ale poki co nie ma drugiego pitolka :lol: I pani dr odkryla ze łozysko jest polaczone i to neidobrze bo potem jedno moze podbierac zarcie drugiemu i to drugie bedzie takie zabiedzone. :cry:

I to drugie (niby córka) kopała brata po głowie :(

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 698, 699, 700, 701, 702, 703, 704 ... 2088  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]