Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:45 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 697, 698, 699, 700, 701, 702, 703 ... 2088  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Saganko ale to nie był jeden błąd. Bo ja Go okłamałam ileś tam razy. Az mi wstyd o tym pisać. Jaka ja byłam głupia.
I ja Go rozumiem, bo sama na Jego miejscu czułabym się tak samo. :cry:
Do dupy to wszystko jest.

AAAA:-)
Jestem pierwsza na 700 stronie.:-)

Ritus współczucia. To u mnie nie jest aż tak tragicznie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

I to z takim smutnym postem :zł:

maadzia napisze Tobie ostani raz cos na ten temat, bo widze ze i tak trudno Ci wytłumaczyc :wink: ale ja bylam cale zycie podobna wiec rozumiem Cie w 100%procentach.

Najlepeij maja dziewczyny co na wszystko "laske klada", nie przejmuja sie facetami itd. Za takim faceci gonia sami bo tak juz w zyciu bywa.
Ale ejsli go naparwde kochasz to walcz o niego na ile Ci sił starczy, ja sobie odpuscialm dla dobra swojego i dzieci. Wy jestescie ciagle ze soba wiec macie ejszcze szanse wszystko naparwic. Tyko pamietaj ze obie strony musza chciec. A my starym zwyczajem bedziem trzymali z dziecmi swoje 6kciuków zeby Wam sie udało :lol:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny ja na chwile mniej wiecej przelecialam co napisalyscie ale nie mam czasu odp[isywac :( musze sie szykowac bo musze pojsc na uczelnie zlozyc wniosek o stypendium potemjeszcze jakies zakupki na chrzest bo w niedziele mamy chrzciny i na 17 do kosciola podpisac ten akt chrztu i potem jakas konferencja!;/

Domii
widze ze nowy avatarek masz:D:D fajny!! :)))

pauletta
przepraszam za wczoraj!!!!:) wiesz ze cie kocham :P:P:P

kurcze widze ze nowe "twarze" sie pojawily witam was dziewczyny!!!

eks
kurcze slodkie sa te zdjecia Majki nie moge sie napatrzec :)

madzia kazdy z nas popelnia bledy jak ja sobie przypomne jaka bylam kilka lat temu to tez wstyd pisac nawet...
Błędy - to droga do prawdy.
:D:D:D

a chcialam sie pochwalic filmikiem Wiki
http://pl.youtube.com/watch?v=ZKm0vTaqSr4
od razu mowie ze te odglosy to moj brat mlodszy bo bawil sie z chomikiem na podlodze!! :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

maadziu nie wiem co Ty żeś przeskrobała i jak to się ma do zdrady;-). Mój M. popsuł klimat w kwietniu, tez teoretycznie nie zdradził, chociaż zaczął zdradzać - nie ważne szczegóły, ważne że wrócił i przeprosił. Na samym początku wypytałam go o wszystko co mi przyszło do głowy, co chciałam wiedzieć. Przez pierwsze dwa tygodnie jeszcze toczyły się jakies rozmowy dotyczące kryzysu. Ale Maadziu, nigdy bym mu tego nie wypomniała. Ja mu wybaczyłam że tak zrobił i z tym nie miałam problemu. Problem miałam z tym, że sobie o tym nie przypominac, żeby o tym nie myśleć, żeby uwierzyć, że to możliwe. Ale u nas nie było strategii pt.: ja się drę, on przeprasza i się kaja. Ja postanowiłam, że skoro do mnie wrócił, znaczy że chciał wrócić. Boję się do dzisiaj... że co z tego, że jest super, kiedy wtedy tez było fajnie i w sumie z dnia na dzień... trach! Ale nie pokazuję tego... nie wolno mi. Poza tym M. zrobił coś złego, ale ja szukałam w tym nie tylko jego winy, ale tez i mojej. Czemu i co było nie tak, że nie chciał ze mną być. I M. wiedział, że pracujemy nad tym razem, a nie tylk on sie stara i stara i nic!

U Ciebie jest inaczej, bo jest Borysek. Z jednej strony Was scala, z drugiej podsuwa Wam myśl, że tylko dla niego jesteście razem. Ja jestem zdania, że nie ma co podtrzymywać związku dla dziecka. Ale jest pewna roznica pomiedzy podtrzymywaniem, a staraniem się żeby było dobrze. Czasem jak się ludzie klócą, to - mimo ze się kochaja - nie maja siły naprawiac błedów, wtedy kiedy zabrneli za daleko. I wtedy dziecko Wam tą siłe da. Natomiast jeśli jest źle, nie chcecie nic zmieniać, a być ze sobą tylko dla dziecka... to błąd.

Musisz porozmawiac z B. to po pierwsze. Jeśli on Ci cokolwiek wypomina, to ja nie widze szans na związek. Na wiele rzeczy możesz sie zgodzic, ale nie na wypominanie. To do niczego nie prowadzi, jego bardziej denerwuje a ciebie pogrąża.
Po drugie, nie bądź ofiarą. Wierz mi, jesli zrobisz z siebie meczennice to on bedzie Cie tak traktował. Jesli cos zle zrobilas, to napraw to teraz!!! Ale czy przepraszanie to naprawianie? Badz cierpliwa, ale nie pros non stop. Jestes piekną, młoda mamą i należy Ci się odrobina szacunku do samej siebie. :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

naprawde nie mam juz sily Wiem ze bez niego byloby mi lepiej ale nie umiem sie zdrcydowac na ten krok Moja mam jest po rozwodzie wiec wiem ze dla dobra dziecka nie ma co tkwic w takim zwiazku bo dla dziecka wcale nie jest lepiej jak widzi ze rodzice ciagle sie kloca Wczoraj uslyszalam ze jak odejde to napewno bede cale zycie sama z dzieckiem a jesli sobie kogos znajde to napewno jakies tepaka i frajera Gdzie ja mialam oczy A najsmieszniejsze jest to ze kiedy go poznalam to spotykalam sie z innym i zakonczylam tamta znajomosc dla obecnego S. czy dobrze zrobilam? cale zycie bede sie o to siebie pytac

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Haloł :)
Widzę, że tu coś smutno od rana... Nie przejmować się, będzie, co ma być!
Madzia, ale to wszystko już BYŁO, a nie liczy się to, co BYŁO tylko to, co BĘDZIE! A Ty wiesz, że żałujesz i on to wie, więc będzie lepiej! Pokazałaś mu, że Ci na nim zależy i to się liczy. Wyjaśniłaś wszystko, zapewne przeprosiłaś i on to powinien docenić, a nie przy byle okazji wyciągać te wszystkie brudy na wierzch. I Saganka ma rację - on widzi, że go kochasz, że zależy Ci na nim, dlatego pewnie się tak zachowuje - bo chce być "górą". Chce pokazać, że to on rozdaje karty. I to jego zachowanie jest tutaj nie fair. Ja tak myślę...

Kate, dzięki :D Przedstawiam Ci moją córcię :D
Aha - daj znać, czy doszło wiesz co, bo mi jeszcze wszystko nie działa i tatę poprosiłam ;)

Saganka, pijesz jeszcze kawę??? Ja się chętnie przyłączę :)

Pauletta, trzymam kciukasy!!! Wracaj szybko do nas!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Ale slodka jest Wikusia!!!I taki bulbasek maly, cudo :!: :!:
A brat w pewnym momencie zanucil muzyczke ze Scooby Doo?? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Domii a gdzie wyslalas na maila?? bo narazie nie mam nic!!! a bardzo chce zobaczyc twoja corcie!!!

Maminka dzieki a wiesz ze nawet nie wiem co on tam nucil nie zwrocilam uwagi hehe :):)

bede wieczorem dopiero mam nadzieje ze za duzo nie napiszecie co bym mogla nadrobic :)
milego dnia wszystkim zycze!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kate, nie, nic na maila nie wysyłałam, tylko na konto ;)
A Wikusia jest boska!!!

Hej Maminka!!! :) Jak tam plecy dziś???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Kate-mowie Ci ze to melodyjka z "Co nowego u Scoobiego" :D :D :D Obeznana jestem bo mam bratanka 9-cioletniego :wink:

Domi-a krzyża chwilowo nie czuje, znaczy dobrze jest :) Ale mam dzis rajd po miscie, to pewnie poczuję :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jasne ze pije? Jestes jeszcze Domii?

Kate jak widze czupryne Twojej córki to mnie zazdrość ogarnia :oops: :oops: :oops:

Emine [']
Julian [']

Ostatnio zmieniony śr paź 24, 2007 9:49 am przez saganka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Saganka, jestem :D Dziś na 13:00 gnam na zajęcia, więc możemy się spokojnie napić ;)

Maminka, to dobrze, że pleców dziś nie czujesz ;) A czemu Ty dziś tak biegać chcesz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Aaa, bo musze isc na poczte, do marketu, do administracji(okno!! :evil: ) i do biblioteki...Ufff, ciezki dzien :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jak szłąm dzisiaj do lekarza to sie tak łądnie ubrałam i pomalowałm i wogole tak super sie czuje :lol:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ooo, to się nabiegasz dziś... Nie zazdroszczę :P: Nie lubię takich "zalatanych" dni. A w ogóle to patrzę na Twój suwaczek - 35 dni jeszcze!!! Jaaaaa!!!! :shock: :D :D :D

Saganka, bo przecież fajnie jest być w ciąży :D No nie? :D :D :D

Ostatnio zmieniony śr paź 24, 2007 9:54 am przez *Domi*, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

saganka pisze:
jak szłąm dzisiaj do lekarza to sie tak łądnie ubrałam i pomalowałm i wogole tak super sie czuje :lol:
Ja dzisiaj tez mam zamiar sie odstawić na koncert. :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ostatnio to anwet fajnie, bo poczatków nie wspominam za dobrze. A najlepsze jest ze mozesz sie obrzerac bezkarnie :lol: :lol: :lol: no i kazdy sie na wszystko zgadza bo jak nie to myszami strasze :wink:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Madzia, no i prawidłowo :D :D :D

Saganka, otóż to :D Można jeść, ile się zmieści :D I ja też myszami straszę :D Moja współlokatorka ma już tego dość, hehe!!! No ale co zrobić, skoro ciężarnej się nie odmawia ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale się uśmiałam z filmiku Wiki, jak ktoś jeszcze nie widział, to niech koniecznie zobaczy :D

Maminko, no to życzę dużo siły na dzisiejszy dzień :P Ja też po BB idę do Pierdonki i na pocztę :P O ile nie zacznie lać :roll: Maminko, a ja jestem ślepa i czytam, że Ty napisałaś "Obrzezana jestem" :shock: :shock: :shock: :shock:

Madziu, no zrób się na bóstwo.. Echh, jakie to smutne, że ja już nie mam sie dla kogo tak robić, echhh :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moj lekarz mi dzisiaj odmowil USG i mu powiedzialm ze go myszy zjedza. A on sie usmiechnal swoim rozbrajajacym usmiechem (nawet Brad Pitt nie ma tak równych zebow) i powiedzial ze jakies dziwne historie mu opowiadam i jak go zjedza to kto usprawiedliwienia na studia bedzie pisal. Muislam wiec myszy odwołac. I pwoiedzial ze mam cieplejsze majtki zakladac zebym nerek nie przeziebiala bo i bez tego mam bakterie w moczu, i ze jak sie wylecze to mi w nagrode USG zrobi.
Ja go normalnie kocham dlaczego on musi miec zone :cry: :cry: :wink:

Eks ja mam dla lekarza :lol: on to zawsze docenia :D

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 697, 698, 699, 700, 701, 702, 703 ... 2088  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]