Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:45 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 696, 697, 698, 699, 700, 701, 702 ... 2088  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Saganka cholero czytaj posty napisałam,że o 11 :P :P :P :P

trzeba było napisać i tak mnie Kate obudziła,dziękuję :P :P :P

spakowana jestem ale musze zrobić tak dla pewności przegląd no i nie wiem kurna czy mam brać już torbe dla dziecka :?: :?: :?: czy możę jak już zacznę rodzić na dobre ktoś podrzuci,bo w sumie co ma sie tam walać :roll: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paule to moze nie bierz jak ma Tobie kto podrzucic. Chciaz nie wiem nie rodziłam. Ale chyba nawet jak synus wyskoczy w 5minut po Twoim przyjezdzie do szpitala to dadza mu jakies szpitalne wdzianko :lol:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki dziewczyny. :-(
Nie wiem jak to będzie, narazie jest między nami tragedia. Ciągle się kłócimy. :-(
Zobaczymy.
Dzisiaj idę wieczorem na koncert!!!Hurra! B. też, ale to dlatego, że on tam między innymi gra. :-)
Mam nadzieje, że tam sie nie pokłócimy.:-(

A u mnie noc całkiem fajna, bo po tym jak Borys poszedł spać o 21 wstał dopiero przed 6. :-) I jeszcze usnął. Potem się obudził o 7, zjadł resztkę mleka i spaliśmy sobie do 7.55. :-)

Ostatnio zmieniony śr paź 24, 2007 7:29 am przez Miss Fortune, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

taa 5 min :wink: :wink: :wink:

nie wiem sama :roll: :roll: :roll: zobaczę,dobra zmykam bo mnie tu robota woła a pózna godzina :evil: :evil:

trzymajcie się cieplutki i czekajcie na wieści

:cmo: :cmo: :cmo:

dzięki za wszystko papa

Maadziu mój też Bartek :P :P miłej zabawy na koncercie,pobaw się za te niedomagające :wink: :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maadzia a moze macie gdzie synka na całą noc zostawić i zaplanuj jakąś fajną niespodzinakę jak do domu wrócicie? Ja juz nie wiem co Ci radzić, miaąłm w domu faceta co sobie wszystko zapamiętywał (przy czym u nas chodizlo o jakies drobnostki) i na dobra sprawe to nie wiem czy to sie da zmienic, ale zawsze fajnie spedzic sobie miłą noc :lol: Napewno by sie ucieszył.

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Saganko na cała noc odpada, bo B. jutro do pracy idzie. Ale w sb mieliśmy gdzieś wyjść, mam nadzieje, że to będzie aktualne i wtedy może coś pokombinuje. :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pauletko, trzymamy kciuki i czekamy na wieści !!!

Madziu, Saganka ma dobry pomysł :D Bo czasem, jak się pojawia dziecko, to rodzicom intymności brakuje i stąd wszystkie konflikty :P A tak miła noc i od razu może będzie lepiej :P

Saganko, przyszłam na kawę :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

O intymności nie ma mowy, bo B. nie chce. :-(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

OOoo kurde.. No to może chociaż jakoś miło spędźcie wieczór? Jakaś kolacja, film? :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny My juz wstalismy Tzn synek wstal wiec i ja musialam Dzis rano jak S. wstal do pracy to dobiero zobaczyl ze nie spismy razem w jedym loozku Przyszedl rano i ja cie najmocniej przepraszam W ramach przeprosin proponowal mi maly s.... z rana A jak sie nie zgodzilam to zaczal pytac za co jestem obrazona Bezczelnosc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Boże.. A ja założyłam Majce karuzelę.. I poszłam pranie ściągnąć.. Wracam, a ta Koza moja mała ściągnęła na siebie karuzelę :shock: :shock: :shock: :shock: Na szczęście nic się nie stało.. :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam wszystkich :D ,podgllądałam was jak w ciąży byłam,potem już jakoś były ważniejsze sprawy....Mam takie pytanie,może mi ktoś pomoże....??Otórz definitywnie rozstaje się z ojcem dziecka i chcę żeby mi płacił na małego tylko kompletnie nie wiem ile zarządać??I czy brać pod uwagę że obibok za bardzo nie pracuje?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Eks nie wiem, mam wrażenie, że B. nie chce ze mną narazie czasu spędzac.
Czuje się fatalnie, cały czas mi sie płakać chce.

Co do Majki to widocznie chciała ja dokładnie zobaczyć a nie tak w powietrzu. :wink:

Ritus, faceci to czasami nie maja wyczucia. ;-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jamaiko, witaj :P Nie wiem, ile wydajesz miesięcznie na dziecko.. To zależy, czy karmisz piersią, czy jest na coś uczulone itd. A to, że nie chce mu się pracować.. To co Ciebie to? :P

Madziu, no chyba :shock: Ale się wystraszyłam, jak to zobaczyłam... A ona sobie w najlepsze leżała i macała ten stojak do karuzeli.. Nędzną kupiłam :( Trudno, więcej już jej nie zaczepię.. Madziu, poczekaj.. Czasem potrzeba czasu. Wiem, że to niełatwe, no ale chyba wyboru nie masz :(

Ritus, achh te chłopy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

z jednej strony bardzo za nim tesknie Tzn za naszymi starymi czasami kiedy wsztsko bylo dobrez A tak bylo tylko na samym poczatku A z drugiej strony niczego juz mi sie nie chce naprawiac Wolalabym zeby dal mi swiety spokoj Mam dosc ciaglych pretensji i wypoinania A najgorsze jest to ze wypomina mi rzeczy ktore nigdy nie mialy miejsca a on je sobie poprostu wymyslil Masakra Jak ja moglam byc az tak slepa? a rozlaka pomaga nam na chwile Zatesknimy za soba ale jak tylko przyjedzie jest po staremu Jest zazdrosny o wszystko i o wszystkich Czasami boje sie powiedziec czesc na miescie zeby nie prowadzil sledztwaWypomina mi stare znajomosci Nie mam juz sily

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Skąd ja to znam... :roll: :roll: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maadzia a moze wyprowadzisz sie na jakis czas do rodzicow. Domyslam sie ze to trudne bardzo ale w tedy do niego moze dotrzec co traci i sie opamieta jesli naparwde mu na Tobei zalezy. czasami taka terapia szokowa daje dobre efekty, odarzu mowie ze u mnie nie dala. Bo jak wiecie juz mnie z powrotem nie chical :( ale dociera do mnie ze lepeij teraz niz mialo by sie to pozniej wydarzyc. Jakby mnie mial zaczac zdradzac i oklamywac ze jest ok. Kurcze sama nie wiem co Ci doradzic. Mam wrazenie ze Twoj facet poprostu sam nie wiem czego chce. Zreszta jak chyba wiekszosc ojcow na w tym temacie tylko kazdy to inaczej okazuje :?

Eks wybacz byłam u lekarza wiec kawe donpiero teraz pije. Maja jest poprostu ślina baba, baldachim jej za mało to sie za karuzelke bierze :lol:

Jamaiko z tego co sie orientuje to mozesz połowe kosztów utrzymania dziecka rzadac. Np tez za mieszkanie gdzie dzidiza mieszka, i jakos za opieke jesli ojciec sie nie zajmuje. Nie weim dokladnie jak to wyglada bo mam jeszcze troche czasu.

Ritus to ja mialm dokladnie to samo. Tylkoz emieszkalam daleko od domu i znalam tam moze z10osob. Brat moejj najlepszej kolezanki był gejem no i jak szlam do kafejki internetowej gdzie pracował to dlatego ze mialm z nim romans. Maialm awanture ze psozlam z mama na spacer jak do mnie przyjechala na wakacje. Tylko moj facet z isalmu byl i u nich to ponoc normalne 8)

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Saganko nie wiem czy wyprowadzka to dobry pomysł. Chciałam tak zrobić, ale B. się nie zgadza. Poza tym nie chce się tez wyprowadzać ze względu na Borysa- bo co on winny mojej głupocie?
Poza tym moja mama powiedziała, ze musimy się dogadać i nie mogę ciągle do nich uciekać jak jest źle. I wiem, że ma racje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

on nie jest zazdrosny o dziewczyny tylko o chlopakow Ostatnio zaczelam kusr prawa jazdy i oczywiscie zapytal mnie czy ma byc zazdrosny o instruktora I niby nie jest niec mi nie mowi ale jak wspomne co bylo na jezdzie to slysze ze to konowal ze nie umie uczyc ze nie wie jak I ogolnie go obraza I tak jest zawsze Moi znajomi ze studiow to tylko pija cpaja i sex uprawiaja Zazdrosny jest nawet o moja przeszlosc O moje wspomnienia J ak opowiadam mu co robila np w dzien albo co bylo na uczelni to zle Jak nie opowiadam to tez nie dobrze bo napewno cos ukrywam Dopiero jak sie upije to przeprasza za wszystko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maadzia Borys nic nie ejst winny,a co Ty jestes? Bo zrobilas rok temu cos głupiego? I co z tego, załujesz, przeprosilas urodzials mu syna - to wszystko chyba cos znaczy. Wiem ze sie musicie dogadac ale kto nie chce Ty czy B.? Bo mi sie wydaje ze to B. stwarz jakies problemy. Nie pisze tego zeby Ciebie pocieszyc, tylko naprawde tak mysle. Juz kilka razy psialam, moze tez zrobialm jakies błedy w zwiazku z dawca, ale chcialam to naparwaic. Staralam sie zrobialm bardzo duzo w tym kierunku. A on sie zawaziol, a wiesz co mysle. Ze on bardzo by chcial byc ze man tylko mysla ze ma mnie w garsci, bo z dziecmi sobie nie poradze bez niego. Ze bede blagac na koalanach jeszcze rok, bo tak jego byla dziewczyna robila caly czas jak z nim bylam. Ciagle smsy meiel, ze czeka ze kocha. Ale ja nie jestem jakas kurdyjska azylantka i nie ebde sie ponizac cale zycie przed nim. I napewno siedzi teraz codziennie na MSN i czeka na jakas wiadomsc. A ja siedzie z wami na forum i sie z nieg smieje :lol: :lol: :lol:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 696, 697, 698, 699, 700, 701, 702 ... 2088  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]