Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:05 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:

myślalam o pójsciu do psychologa ale moze i to glupie on i tak mi nie pomoze zreszta orientuje sie w sprawach psychologi i powiem wam ze te glupie teorie ktore sama mowilam na nic sie nie zdaja jak ktos ma przechlapane to bedzie mial wiem mam to szczescie ale co z tego ze nie bedzie ono mialo zadnych lepszych warunkow materialnych ze nie zastapie mi ojca ja sama nie mialam ojca i powiem wam ze juz od 15 roku zycia chwytalam sie kazdej pracy na polu sprzatanie myjnia co to za przyszlosc dla dziecka na rozwijanie kwalifikacji a teraz mama moja bedzie nas utrzymywac i alimenty ktore beda wynosic 250zl masakra!!!!!!!!!nienawidze wszystkich facetow nie uwierze juz chyba nikomu zebym nie sprzatala dbala o dom rodzine nie pracowala to bym zrozumiala ze mnie zostawil ja ja umiem pracowac miec porzadek czystosc w domku ale terz jestem towarzyska lubilam sie smiac latwo nawiazywalam znajomosci i co czar pryska nie wiem dzidzia moja bedzie klebkiem nerwow ale jak ja mam nie myslec boze dlaczego istnieja tacy ludzie pieklo to malo na nich ja bym zyczyla im tego zeby nigdy nie poczuli zapachu wlasnego dziecka zeby byli samotni do konca zycia zycze wszystkim mamom wsiego dobrego a dzidzkom zeby byly zdrowe apapapapa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

i bardzo dobrze:) widac ze jestes zaradna w zyciu ze dajesz sobie rade... i jestem pewna ze sobie dasz rade... dziecko jak bedzie mialo tansza pieluszke czy kaftanik.. najwazniejsze ze bedzie mialo matke ktora kocha... poczekaj az dziecko powie Ci ze tez Cie kocha i podziekuje Ci za wszystko! i Ty bedziesz dumna ze dalas rade! nie wolno sie poddawac i trzeba dzialac!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj samotna mamusiu czytam odpowiedzi innych kobiet i w 100% sie z nimi zgadzam. Nie masz co liczyć na to że gdy dzidziuś sie urodzi to zmieni twojego faceta, moim zdaniem bedzie jeszcze gorzej gdyż dojdą obowiazki i wydatki. Ja miałam podobną sytuacje gdy zaszłam w ciaze ojciec dziecka chcial zebym w jakis sposob ja usunęla od tego momentu czułam okropną niechęc do tego człowieka. w końcu doszło do tego że sie rozstalismy a w sądzie na sprawie o alimenty w zywe oczy wyparł sie naszego dziecka. Lecz gdy sad nastraszył go badaniem DNA przyznał sie. Obecnie jestem mężatką i innym mężczyzną adoptował on naszą córeczke i teraz spodziewamy sie nastepnego dziecka.Dla dobra twojego i dziecka zostaw drania a na pewno znajdzie sie ktoś kto was barzdo pokocha, Zycze wszystkego najlepszego

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

młoda 20. wiem ze teraz to dla ciebie ciezki okres, ale zobaczysz z perspektywy czasu wszystko sie uloży. jestes zaradna pracowita to jakos sobie poradzisz. a dziecko wynagrodzi ci kazda wylaną łzę. wiem ze teraz nie widzisz dla siebie przyszłósci, nienawidzisz czujesz złósc na siebie i tego frajera, ale czas goi rany. byc moze poznasz faceta,ktory bedzie godny ciebie. jak widac duzo młodych ludzi los nie oszczędza, ale za to odnajdują swoją droge. mam nadzije ze kiedys spotkasz czlowieka, ktory zaopiekuje sie toba i twoim maleństwem. wiekszosc dziewczyn w twojej sytuacji układa sobie zycie na nowo i tobie tez sie uda. moeze nie za rok nie za dwa, bo musisz sama stanąc na nogi uwierzyc w siebie i sama sobie dac szanse na lepsze zycie. obok mnie mieszkala własnie taka mloda dziewuszka miala niespeła 18 lat jak została mama. tez frajer dał noge i nie interesowal sie ani nia ani dzieckiem. teraz córeczka jest juz odchowana. mamusia pracuje i ma nowego partnera. chodza sobie razem na spacerki. ona jest uśmiechnieta i mam nadzieje szczesliwa. zycie jest długie i nie ma sensu zyc nienawiścia. TRZYMAM KCIUKI za wszystkie dziewczyny.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]