Hej dziewczyny, dzięki za odpowiedzi!
Ewellko Jakże mogłabym Cie zapomniec! Amelka wielka juz panna, a dopiero co pisałas, ze biegasz za nia po piaskownicy
W sumie nie staramy się. Zaszłam jakims cudem przy prezerwatywach, ale poroniłam. Chciałam odczekac rok, ale raz nas poniosło z męzulkiem i teraz zyję kazdym dniem do testu
Milus mnie tez się zdawało, ze w 8tyg mam brzuszek zaokrąglony na dole.. a potem niestety znikło, bo to były jelitka, które bardzo pracowały. Ale jeszce chwila i bedziesz nosiła super obcisłe bluzeczki, żeby brzus było widac hihi
A jak się czujesz? Ciążowo?
Powodzenia na obronie!!! I nie stresuj się za mocno!!! :*
Mówisz, żeby nie sugerowac sie tempka.. kurcze to juz nie wiem czym
Emaiko no z moim okresm to róznie bywa, ale po owulacji nie ma szans, faza lutealna nie moze trwac dłuzej niz te 16 dni i musi byc po niej okres. U mnie minęło dokładnie 14 z 16 dni lutealnej, stąd na suwaczku jeszcze 2 dni do testu. Generalnie zwykle miałam okres po 28 dniach.
Anulka87 no ja w pierwszej ciązy to miałam taki pierwszy objaw te sutki i siusiacznie co 5 minut. W drugiej tej poronionej, to codziennie miałam tak potworne mdłosci, że ledwo dawałam rade wyjsc z domu. Meczyłam się bardzo, cos od poczatku było źle. No a teraz nie wiem. Cisza kompletna. Jak piersi przycisnę, to troche kłują, ale nie zeby jakos szczegolnie. Zadnego zasinienia krocza, jak poprzednio. Żadnego siusiania. Kurka. Nic a nic. Czuje sie super.
Trzymam kciuki za Twój tescik. Pewnie po 29?
Mateuszek 10.04.2008 cc 8:45 51cm 2600g
--20.05.2009 6tc [*]