Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 10:50 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Co to jest?

Witajcie,
Mam pewnien problem. Mianowicie od 2 miesięcy staram się o malenstwo. Niestety w ty miesiącu dostałam @ więc nie wyszło :( Ale ten @ jest bardzo dziwny, prawie nic nie leci (a zawsze jest u mnie powódź przez 2 dni) i w ogóle nie ma skrzeplin (wygląda na to, że macica się nie złuszcza). Test robilam 5.11 i niestety wyszedł negatywny, @ dostałam 4.11 (powinnam dostać 5.11). Wizyte u gine mam na 4.12. Powiedzcie mi czy mogę być w ciąży? Mam nudności, zawroty w głowie i jestem bardzo senna, czasem pobolewa mnie głowa.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Myślę, że zawsze jakaś nadzieje jest:) Podobno skąpe miesiączki przez pierwsze 3 miesiące są możliwe. Więc za parę dni warto powtórzyć test. Jeśli chodzi o objawy to bym się nie nastawiała na nie bo myślę że bardziej może działać tu psychika. Powodzenia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hmm sama nie wiem. Nie każda @ co miesiąc musi wyglądać tak samo. Czasami jest ciemniejsza, czasami jasna, jest bardziej obfita bądź skąpa..
Skoro przyszła i test wyszedł negatywny to na moje to nie ciąża..

Aczkolwiek jak nie jesteś pewna zawsze możesz zrobić badanie z krwi..

Pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Najlepiej zrób badanie krwi, wtedy będziesz miała pewność. Na jakiekolwiek objawy ciąży jest za wcześnie także tym się nie sugeruj.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja własnie tak mialam,dziwna @. Brzuch mnie bolal pierwszego dnia okropnie,pozniej przeeszlo. Natomiast @ mialam taki w miare normalny,trwal jak zawsze 3 dni i leciala krew,natomiast nie bylo skrzepów. To mnie zastanawiało bo nigdy tak nie miałam ale pomyslalam ze zima idzie i moze cos mi sie w organizmie poprzestawiało.
Poszlam do pracy,mijaly dni...nawet w polowie cyklu wydawalo mi sie ze mam owulacje :) Miesiac pozniej nie dostalam juz @. Zrobilam test tydzien po terminie i wyszly dwie krechy a jedna taka gruba!!,polecialam na bete wynik 68 000 !
Okazalo sie ze w ciaze zaszlam juz we wrzesniu,mimo tego ze w pazdzierniku mialam przeciez tą "dziwna" miesiaczke :)
Dopiero listopadowa nie przyszla.
Tak wiec kochana ,beta hcg albo czekac do nastepnej @.
Nie nakrecaj sie tylko bo to boli strasznie :( Wiem cos o tym,tyle lat staran i nic...

Trzymamy kciuki,i pisz koniecznie co tam u Ciebie!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]