Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 10:49 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość

Witajcie dziewczyny.

Przejdę od razu do rzeczy :) ostatnią miesiączkę miałam 28 sierpnia, od kilku miesięcy cykl trwa 26 dni, wcześniej 28...zawsze mam jak w zegarku, ale od kilku dni nie daje mi spokoju kilka rzeczy...niewyobrażalny ból piersi i oczywiście są powiększone ale przed okresem to normalne, 2 dni temu śluz był brunatny z bardzo domieszką krwi (wtedy byłam pewna, że na dniach dostanę okres, ponieważ u mnie zawsze tak to przebiegało) ale dzisiaj śluz mam znowu biały, nieprzezroczysty, kleisty. Wczoraj również miałam w środku dnia i wieczorem mdłości, jak ktoś by mi ściskał żołądek.
Jutro wypada dzień okresu a ból piersi nadal się utrzymuje.
Od miesiąca zażywam również kwas foliowy, może to on wywołał takie objawy ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Test ciążowy, albo badanie krwi - beta hcg - powinny dać odpowiedź, czy czasem nie jesteś w ciąży. Ja zażywając kwas foliowy nie miałam żadnych dziwnych objawów.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Możesz być ale bólu piersi nie miałam jak zaszłam w ciążę. Mdłości dopiero zaczęłam mieć teraz w 2 miesiacu

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Witajcie.
Razem z nazyczonym od 3 miesiecy staramy sie o dziecko poprzedni miesiac nie byl zbyt udany poniewaz mialam jakies tam objawy najwyrazniej urojone nie dostalam wtedy okresu i poszlam do ginekologa okazalo sie ze nie mam w jajniku ani jednego jajeczka przepisal mi tabletki na uregulowanie miesiaczki. Zaczelam je brac ale przez to ze sie strasznie po nich czulam to odstawilam je po 5 dniach dostalam miesiaczke 2 wrzesnia trwala 6 dni byla obfita po tym czasie po pol tora tygodnie mialam 3 dni bole brzucha tym pozniej po paru dniach przez 2 dni bolal mnie bardzo mocno pracy jajnik a raczej pokowal mam caly czas biala wydzieline raz gdy chcialam sie zalatwic zlapal mnie mocny skurcz na dole brzucha trzy dni temu mialam lekko brazowa wydzieline wczoraz zatem bolal mnie strasznie brzuch bole glowy i mdlosci okres powinnam dostac jutro mam nadzieje ze nie dostane w tym miesiacu nie nakrecalam sie na ciaze dodam ze mi sie troszke przytylo i moj kochany mowil mi ze mam dosc ciasno jak sie kochamy. doradzcie co to moze oznaczac ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiesz, nikt na forum nie powie Ci tego na 100%, badanie krwi albo test ciążowy ;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]