Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 11:36 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość

Witam...

wiem ze to moze byc dziwne pytanie ale moze ktos bedzie potrafil mi odpowiedziec.

Kochalem sie z dziewczyna, nie doszlismy do konca, bo ktos nam przerwal, sex byl bez zabezpieczenia. Jest w polowie cyklu i w dodatku miesiac temu skonczyla brac tabletki na newrice. a teraz twierdzi ze boli ja podbrzusze... przez swoja chorobe miewala dusznosci, teraz twierdzi ze skacze jej temperatura... nie wiem co to jest... czy moze objaby brakiem tabletek, czy moze zaszla w ciaze... moze ktos mi pomoc...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Niech czeka do terminu miesiączki i zrobi test. To takie proste. Seks bez zabezpieczenia zawsze może skończyć się ciążą.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tylko ze ona odchodzi od zmyslow... i nie wiem czy to ta nerwica czy cos zaskoczylo... zapomnialem dodac ze to byl jej 1 raz... po jakim czasie zrobic test ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To albo trzeba się zabezpieczać albo liczyć z nieplanowana ciążą.
A nie później tragizować :)
Nawet jeśli zaszła w ciąże to za wcześnie na objawy jakiekolwiek.
Test najlepiej zrobić w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki.
Teraz wynik może być nie wiarygodny.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja rozumiem, że ona od zmysłów odchodzi. Ale my niestety nie jesteśmy wróżkami :) Mogłybyśmy zbić na tym niezłą kasę ;)

Bardzo wiele młodych osób pisze tutaj z tym samym pytaniem. To jest przykre, że myślicie po fakcie. A raczej nie myślicie, tylko wpadacie w panikę. Gumę na instrument...

Offline Wyświetl profil  

criss92 pisze:
Witam...

wiem ze to moze byc dziwne pytanie ale moze ktos bedzie potrafil mi odpowiedziec.

Kochalem sie z dziewczyna, nie doszlismy do konca, bo ktos nam przerwal, sex byl bez zabezpieczenia. Jest w polowie cyklu i w dodatku miesiac temu skonczyla brac tabletki na newrice. a teraz twierdzi ze boli ja podbrzusze... przez swoja chorobe miewala dusznosci, teraz twierdzi ze skacze jej temperatura... nie wiem co to jest... czy moze objaby brakiem tabletek, czy moze zaszla w ciaze... moze ktos mi pomoc...

Odstawienie tabletek o działaniu psychotropowym może dawać nieprzyjemne objawy, podobne do tych które opisujesz, jednak nie oznacza, to, że nie można wykluczyć ciąży, zwłaszcza jeśli uprawialiście stosunek bez zabezpieczenia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

criss92 pisze:
Tylko ze ona odchodzi od zmyslow... i nie wiem czy to ta nerwica czy cos zaskoczylo... zapomnialem dodac ze to byl jej 1 raz... po jakim czasie zrobic test ?

Do ciazy to trzeba plemnikow ktore znajduja sie w twojej spermie ;) Jesli nie doszedles to co masz za problem? Po drugie pierwszy raz i bez zabezpieczenia? Jesli zaczynacie wspolzycie to chyba jestescie na tyle dorosli zeby uniknac ewentualnej ciazy prawda? ;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]