Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:28 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość

Witam Was. Podczytuje Was juz od dawna bardzo dawna. Mam juz jedno dziecko. Moze powiecie ze jestem nierozsadna. Tak wiem o tym. Ale opisze Wam swoja sytuacje. Bedac matka poznalam mezczyzne. Zamieszkalismy razem wspolne dnie i noce. Przed okresem wizyta u ginekologa. Stwierdzil powiekszony jajnik. Niby bral to pod zapalenie. Dostalam okres wczesniej niz powinnam. Zawsze mialam regularny. No i wtedy ja i On rozstalismy sie. Teraz spoznia mi sie okres 4 dni. Nie zyje w stresie po prostu z dnia na dzien normalnie. Mam wysadzony brzuch ( wiem nie biore tego pod objaw bo to smieszne by bylo). Ale co moze byc przyczyna tego ze teraz ow miesiaczka sie spoznia to dziwne. Czy moglam zajsc w ciaze i bedac w niej dostac okres? Czekam na odpowiedzi i pozdrawiem serdecznie wszystkie forumowiczki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam. wiesz to bardzo malo prawdopodobne aczkolwiek zdarza sie. Jeśli masz powiekszony jajnik to moze to byc przyczyna opoznienia miesiaczki. Bierzesz moze jakies leki?Jest mnostwo spraw ktore moga byc przyczyna opoznienia...a moze zrob badania hormonalne co lekarz ci powiedzial o tym jajniku?Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lekarz nie powiedzial praktycznie nic. Jak zawsze pytal o mojego syna jak tam zycie. Zapytal kiedy byla miesiaczka i stwierdzil ze prawy jajnik. No i zapytal czy wychodze za maz. U niego tak wlasnie wygladaja wizyty :(
Nie nie biore zadnych lekarstw. Mowa o jajniku bylo to koncem czerwca. Teraz mamy sierpien.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zrobilas test?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nie nie zrobilam testu. Jak widzisz mam taka nieciekawa sytuacje. Wczoraj dzwonilam do mojego exa i opowiedzialam o tym co czuje. Tyle ze nie potraktowal tego w zaden sposob powaznie. A pamietam jak w tamtym miesiacu powiedzial " a moze juz jestes w ciazy jesli bys byla wszystko byloby szybciej " . A teraz zachowuje sie jak nastolatek.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przepraszam Cie ale nie rozumiem troche tego wszystkiego...jesli podejrzewasz ciaze zrob test albo zmien lekarza skoro to taki lekkoduch...zdrowie jest bardzo wazne! A facet...hm...co byloby szybciej?troszke to chaotyczne co piszesz...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tak wiem ze pisze niezbyt zrozumiale. Wg mnie On chcial jak najszybciej sie ulozyc. Mieszkac miec rodzine. Wiec powiedzial ze jesli jestem w ciazy to po prostu wszystko przyspeszy nasze mieszkanie nasze budowanie przyszlosci. Nie latwo zmienic lekarza. Mialam do niego zaufanie poniewaz poprowadzil moja pierwsza ciaze.

Jesli do piatku nie dostane okresu zrobie test.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MOJA DROGA masz bardzo dziwna sytuacje rzeczywiscie nie chce sie wtracac, jednak ten Twoj mezczyzna jest jakis dziwny...przeciez dziecko to nie jest zabawka jakas..to tak jakby powiedzial dobra dobra bedziesz w ciazy to pogadamy a narazie spadaj... :shock: przykro mi naprawde...spokojnie jak dalje bedzie sie spozniac okres zrob test i napisz co i jak pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]