Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:28 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: pomozcieeee!!!

Mam straszne obawy ze moglam zajsc w ciaze, absolutnie w tym okresie zycia nie moge miec dziecka. ale roniez wydaje mi sie ze troche przesadzam, no wiec okolo 5 dni temu, kochalam sie moj chlopak doslownie na chwile wlozyl bez prezeratywy ale potem jeszcze dlugo sie kochaismy zanim mial wytrysk, mniej wiecej w tym okresie mialam dni plodne, teraz po 5 dniach nagle zle sie poczulam rano, bolala mnie glowa, wszystkie kosci, mialam sucho w buzi noi bolaly nie krzyze i brzuch, troszke chcialo mi sie wymiotowac ale obbijalo mi sie czyms caly czas (kolacja) no i co dziwne tez mialam katar, tera boli mnie tylko glowa i krzyze, takie uczucie bolacych kosci, czesto mam tak przed okresem... powinnam do dostac niej wiecej za 11 dni. czy to mozliwe zebym zaszla w ciaze ? chyba objawy po 5 dniach sa nie mozliwe... ale sama nie wiem... ostatnio tez wydluzyl mi sie dzien cylku, zawsze mialam tak okres co 28 dni a tu nagle co 33, moze takze w ramach ze jestem starsza pojawily sie bole... pomozcie prosze... jutro sie ybieram po test, nigdy zadnego nie kupowalam mimio ze mam 22 lata;/
z gory dziekuej za pomoc...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Na test jest zdecydowanie za szybko, możesz go zrobić w dniu spodziewanej @ jeżeli ta nie przyjdzie. To czy objawy ciąży po 5 dniach są odczuwalne, to tez ciężko powiedzieć, niektóre kobiety mają już przeczucie, inne nawet do kilku tyg ciąży niczego specjalnego nie odczuwają.
Nawet ta chwilka mogła wystarczyć do zapłodnienia, jeżeli był jeden sprytny plemniczek. Musisz cierpliwie czekać, a 22 lata to nie taka tragedia.
Spokoju życzę, choć wiem że nie będzie Ci łatwo.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)
Zapraszam do glownego tematu:
:arrow: http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=16337

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]