Mam straszne obawy ze moglam zajsc w ciaze, absolutnie w tym okresie zycia nie moge miec dziecka. ale roniez wydaje mi sie ze troche przesadzam, no wiec okolo 5 dni temu, kochalam sie moj chlopak doslownie na chwile wlozyl bez prezeratywy ale potem jeszcze dlugo sie kochaismy zanim mial wytrysk, mniej wiecej w tym okresie mialam dni plodne, teraz po 5 dniach nagle zle sie poczulam rano, bolala mnie glowa, wszystkie kosci, mialam sucho w buzi noi bolaly nie krzyze i brzuch, troszke chcialo mi sie wymiotowac ale obbijalo mi sie czyms caly czas (kolacja) no i co dziwne tez mialam katar, tera boli mnie tylko glowa i krzyze, takie uczucie bolacych kosci, czesto mam tak przed okresem... powinnam do dostac niej wiecej za 11 dni. czy to mozliwe zebym zaszla w ciaze ? chyba objawy po 5 dniach sa nie mozliwe... ale sama nie wiem... ostatnio tez wydluzyl mi sie dzien cylku, zawsze mialam tak okres co 28 dni a tu nagle co 33, moze takze w ramach ze jestem starsza pojawily sie bole... pomozcie prosze... jutro sie ybieram po test, nigdy zadnego nie kupowalam mimio ze mam 22 lata;/
z gory dziekuej za pomoc...
|