Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:35 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3543 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 178  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

FunkyGirl pisze:
Cześć wszystkim!!!! Obrazek

Ja już z moim bąbelkiem nie umiemy spać.... W nocy było mi tak gorąco że spałam w samej bluzce i majteczkach... Obrazek To jest nie normalne... raz mi ciepło a raz zimno, pot się ze mnie leje, serce mi wali jak dzwon, i nie chce mi się w ogóle jeść.... mama we mnie wpycha jedzenie... jedyne co mogę jeść to jabłka (twarde, słodkie i soczyste)... I mimo że nic nie jem, to chodzę jak nakręcona i BEKAM jak stary pijak przy monopolowym
Obrazek

A cio tam u Was :?: :?: :?: :?: :?:

hej! Objawy o których piszesz są zupełnie normalne- jesli nie chce się Tobie jeść to nie jedz ale PIJ bo to najważniejsze! Mnie odbijało się od samego początku już po małym kawałku np. jabłka i odbija się do tej pory :) a potem to jeszcze inne objawy dojdą heheh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Normalne... O Boże :!: :!: :!:

A kręciło Ci się w głowie :?: A z tym Bekaniem to lekka przesada... aż mi wstyd :oops: Zdarzało mi się wcześniej bekać ALE NIE AŻ TAK!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

FunkyGirl pisze:
Normalne... O Boże :!: :!: :!:

A kręciło Ci się w głowie :?: A z tym Bekaniem to lekka przesada... aż mi wstyd :oops: Zdarzało mi się wcześniej bekać ALE NIE AŻ TAK!!!!!!!!!!!!!!!

tak juz sobie bekam do września prawie -dobra rada jak możesz to nie hamuj tego bo będziesz się źle czuć.

co do zawrotów głowy to u mnie się nie zdarzały -jednak inne "przyjemności" mnie nie ominęły :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ojeja.... nie hamuje bekania (w końcu wokół mnie sama rodzina hihi)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

i dobrze ja już 27 tygodni bekam i od samego poczatku mam kłopoty z gazami i czasem tylko Reenie pomaga ale da się wszystko przeżyć. Jest taki czas w ciąży (ja go miałam) że nic mi nie dolegało ale to nie trwało długo
:roll: :wink: :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No ja tak miałam jak byłam pewna że w ciąży nie jestem z powodu tych wszystkich negatywnych testów i grzecznie czekałam na @... dopiero w 39 cyklu moja pewność poszła w niepamięć i zaczęło się..... ble :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

i super! to cudne uczucie mieć pod serduchem maleństwo!!! a dopiero zobaczysz po usg.... :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A w którym tygodniu ciąży można już coś zobaczyć na USG dopochwowym :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

około 6-7 fasolka a w niej mała pulsująca kropka :arrow: :arrow: :arrow: serduszko :!: :!: :!: a mojemu męzowi udało się wczorj wysłuchac bicia serducha naszej dzidzi jak przyłozył ucho do brzucha (pierwsze kopa dostał w ucho)...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dobre... waleczny ten Twój Obrazek hehe...

A czy to normalne że w 5tc boli mnie miednica :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

tak może boleć.... mogą też boleć jakby jajniki tak jak na miesiączkę bo w poczatkowej ciązy kobieta tak się czuje własnie ...

moja mała tak bardzo waleczna- własnie zrobiło mi się nie dobrze, blee....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mi jest nie dobrze bo moja mama dzisiaj robi "niedzielny" obiad (kluski, dużo sosu i jakieś mięsko) i unoszą się w całym mieszkaniu te "zapachy", a jak otwieram lodówkę to... Obrazek ... fuj!!!

A nie chce mi się jeść tylko pić i mam smaka na sok brzoskwiniowy....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

więc... powinnaś pić to na co masz ochotę i jeść jak masz ochotę. Ja pamiętam jak w ogóle nie miałam apetytu na mięso -tak mi smierdziało że szok- potrafiłam wylewac rosół, nie mogłam usmazyć kotletów- mąż sobie sam robił z mięsem. Jadłam tylko kurczaka z KFC :oops: jedyne mięso jakie mi przez gardło przechodziło (no i nie miał mi kto gotowac -do tego 12h w pracy). Dr. Sławek z forum odpisał mi kiedyś że przede wszystkim trzeba pic. Wiesz, jedzonko to sie potem nadrabia- uwierz mi :oops: :oops: :oops: teraz zjadam po 2-3 sniadania 2 objadki i 2 kolacje.... Na poczatku organizm tak reaguje na hormony. Jakby Cie mdlości dopadły to super pomagały mi na to lody!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

O!!! lody to zjadam tonami... aż się wcześniej dziwiłam skąd mi takie lodowe smaki przyszły... Ale najczęsciej wieczorkiem, i to czekoladowe....mniam mniam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dobra lecę się umyć i ubierać i do kościółka... pomodlic się za Wszystkie ciężarówki i przyszłe ciężąrówki i aniołki....

Będę później....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

przy okazji są odżywcze bo mają mleko! Wiesz? ja jakieś 2 miesiące byłam ciagle głodna i nie mogłam się najeść... do tego mdłości i wymioty i co miałam zrobic? NIE ZMUSZAC SIE bo to nic nie da- suche wafelki smakują i np. dobrze zjeść jakiś serek homogenizowany- cos czego mało zjesz a jest odzywcze... Nie wspomne o chipsach solonych przejadanych ogórkami :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

papapa :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nie było mnie tylko 1 dzień na forum a tu taka nowina :!: :!: :!: :!: Obrazek

FunkyGirl, GRATULUJĘ :!: :!: :!: :!: Życzę dużo zdrówka Tobie i maleństwu :!: :!: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej Funky, widze ze cała promieniejesz poza bekaniem hihi :) to dobrze, dbaj o siebie :)

Alija76, wiesz ja tez jestem dzis w 34dc, jutro bede testowac, ale nawet jak mam fasolke to wydaje mi sie ze moze nie pokazac, jakos tak przez przypadek Funky stwierdzilam ze trzeba czekac dluzej,no ale mimo wszystko jutro sprobuje :)
wczoraj znow mi sie wydawalo ze @ przyszla, a tu nic :) najdziwniejsze jest to ze coraz mniej mnie te piersi bola :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mnie też piersi nie bolą, tylko same sutki są wrażliwe na dotyk.... A tak to był spokój tylko od wczoraj jakoś tak mnie mdli.... A masz biały śluz :?: Mierzysz tempkę :?:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3543 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 178  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]