Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 10:06 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziękuję i za Ciebie też trzymam kciuki! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zobaczymy jak będzie jutro, mam nadzieje ze ty jak tylko zrobisz teścik to sie nim pochwalisz.oczywiście POZYTYWNIE!:)
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny pragne was poinformowac iz dostałam @ :D niestety franca przyszla wrrr :roll: no ale coz od nowego cyklu zaczynamy staranka a slyszlam cos ze w drugim cyklu po odstawieniu mozna latwiej zajsc niz w pierwszym ? prawda to? niewiem kiedy to byloby najlepeij zebysmy sie zblizali ze soba z moim menem??? :) bo cykle mam zazwyczaj 32,33 dniowe no a teraz po odstawieni utabletek byl wyjatek 43 dni ;/ wiec niewiem kiedy jak myslicie? mozna sie poprzytulac?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie babeczki, ja dzisiaj powinnam dostac @, ale na razie nic na to nie wskazuje:)oby tak dalej:)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

NO HEJ!
Ja jak narazie też zero, nie widać @ mam nadzieję ze nie przyjdzie!
Nie może!
Hehe powodzenia kobietki! ;*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

trzymam za was kciuki babeczki :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny mi okres spoznia sie 5 dni zrobilam badanie beta wyszlo 1.0 mlu/ml wiec podobno to nie ciaza ale sie martwie bo nie mam okresu co mam robic i myslec

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny pragne was poinformowac iz dostałam @ niestety franca przyszla wrrr no ale coz od nowego cyklu zaczynamy staranka a slyszlam cos ze w drugim cyklu po odstawieniu mozna latwiej zajsc niz w pierwszym ? prawda to? niewiem kiedy to byloby najlepeij zebysmy sie zblizali ze soba z moim menem??? bo cykle mam zazwyczaj 32,33 dniowe no a teraz po odstawieni utabletek byl wyjatek 43 dni ;/ wiec niewiem kiedy jak myslicie? mozna sie poprzytulac?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kinia ja bym ci radzila isc do gina zeby ci wyregulowal te cykle :wink: ,zebys sie nie martwila.Ja mimo ze mam nieregularne cykle to owul mam od 12 do 15 dnia cyklu.A co do tego ze w drugim cyklu po odstawieniu latwiej sie zachodzi to tez slyszalam,zycze ci zeby sie udalo :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej, juz sie powolutku kończy dzień, a ja dalej bez @:)powiedzcie mi babeczki jaki test jest najlepszy?ja jak robiłam sj pierwszy test to był to Quick View, ale teraz może są jakieś lepsze, które wykrywają ciążę szybko?
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mania ja ci polecam pre-test :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ten test tak sie nazywa czy to jest po prostu jakis rodzaj testów które szybciej wykrywają ciaze?
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczynki, mam sprawę... @ spóźnia mi się niewiele, bo dwa dni, ale kilka dni temu brzuch bolał mnie jakby miała przyjść @, nie bolą mnie też piersi, chociaz ZAWSZE przed okresem bolały, mam pobolewania podbrzusza, robiłam też 2 testy QUICK coś tam ale oba wyszły negatywne, z tym że pierwszy robiłam za wcześnie, a drugi z "wyciśniętych" siuśków. Dodam, że wcale nie czuję się okresowo. Czy któras z Was miała podobnie i okazało się, że ma fasolinkę? Tak bardzo bym jej chciała, ale juz nie wiem co o tym myśleć, mam wrażenie, że się zwyczajnie oszukuję, a moja @ nie przychodzi ze stressssu... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewu. Ja tak miałam. Nawet 5 dni po terminie @ test wychodził mi negatywny, mimo, że fasolka już była. Zrobiłam sobie badanie krwi beta hcg i na podstawie wyników dowiedziałam się że jestem w ciąży. Testy mogą być wiarygodne tylko wtedy gdy są pozytywne, mimo, że na opakowaniach piszą co innego. Już niejedna dziewczyna z forum miała podobną sytuację. Głowa do góry, trzymamy kciuki :ok: . Ja też nie mogłam w to uwierzyć.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

belstar pisze:
kinia ja bym ci radzila isc do gina zeby ci wyregulowal te cykle :wink: ,zebys sie nie martwila.Ja mimo ze mam nieregularne cykle to owul mam od 12 do 15 dnia cyklu.A co do tego ze w drugim cyklu po odstawieniu latwiej sie zachodzi to tez slyszalam,zycze ci zeby sie udalo :lol:

łatwiej sie zachodzi?? tzn kiedy najlepeij sie poprzytulac jest? no moj cykl teraz byl 41 dniowy a tak to jest przewaznie 32,33 dniowy wiec kiedy mylisz zeby mozna było? dziekuje za odpowiedzi :* :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

KokOtu dzięki za wsparcie, niestety temat już nieaktualny, bo dostałam tę wstrętną @ w formie tak obfitej i bolesnej, ze nie mam żadnych złudzeń, jedyny plus jest taki, że już za kilka dni znowu z mężem możemy próbować :lol: :lol: mam nadzieję, że w grudniu wraz z Dzieciątkiem Jezus narodzi się we mnie nowe życie, czego Wam i sobie szczerze życzę POZDROWIONKA :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny
Cieszę się że mogę dołączyc o was-starających się. Ja z narzeczonym zekamy już 3 miesiąc po odstawieniu na malucha i nadal nic. Pozostaje mi trzymac kciuki za te małe komóreczki. Niech się połączą na Święta :) byłoby super. Generalnie z kalkulatora wynika ze moje dni to 29 każdego miesiąca :D no to będę czekac na owulkę może się teraz uda. A tak swoją drogą to dodam że moje miesiączki zmieniły się od czasu odstawienia tabletek, są dłuższe i praktycznie niebolesne jak to było dotychczas. Aż się powoli zastanawiam czy napewno je mam :D
Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kinia najwazniejsze zeby robic to wtedy kiedy ma sie ochote ja tak robie zawsze,dowodem na to jest moj szkrab i bede tak robic za drugim razem.Nie bede liczyc kiedy mam owulke,mierzyc tempki,obserwowac sluz poprostu pojde na zywiol :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No ja poszłam na żywioł przez ostatnie 2 miesiące i nic. Może teraz przemyślana strategia coś da czyli obserwacje i liczenie. Chyba się za bardzo nakręcam na malucha i może dlatego mi jeszcze nie wychodzi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

KokOtu pisze:
Ewu. Ja tak miałam. Nawet 5 dni po terminie @ test wychodził mi negatywny, mimo, że fasolka już była. Zrobiłam sobie badanie krwi beta hcg i na podstawie wyników dowiedziałam się że jestem w ciąży. Testy mogą być wiarygodne tylko wtedy gdy są pozytywne, mimo, że na opakowaniach piszą co innego. Już niejedna dziewczyna z forum miała podobną sytuację. Głowa do góry, trzymamy kciuki :ok: . Ja też nie mogłam w to uwierzyć.

hejka KokOtu- mam pytanie w związku z tym, że twój test był negatywny..w którym tygodniu byłas jak go robilaś? i czy Twoje cykle były regularne? i czy robiłaś test z rannego moczu?

ja niecierpilwiec zrobiłam test 5 dni przed @ i popłakałm sie, że negatywny...dzisiaj 28dc i @ nie ma, ale moje cykle bardzo nieregularne

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]