Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:31 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

dla pewności zrobiłam drugi test, głupie to no ale musiałam :) dzięki Tym oczekującym tez życzę jak najszybszego zobaczenia tych dwóch małych kreseczek a jak ważnych

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

GRATULUJĘ!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gratuluję!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gratulacje :D

....Matka trzyma Cię za rekę tylko przez chwilę, w sercu nosi całe życie.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

agnese moje gratulacje :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam
Jestem tu pierwszy raz i na początek gratuluje agnese:) Jestem bo potrzebuje rady. @ spóźnia się 13 dni i miałam już wczoraj (z okazji dnia dziecka) zrobić sobie test, ale rozbolały mnie piersi więc postanowi.am poczekać. Bo przed @ też mnie zawsze piersi bolały. Tylko dzisiaj to już naprawdę mocno mnie bolą. I nie wiem czy to ból związany z ciążą czy z nadciągającą @. Pozatym czasem kłują mnie jajniki. Jak myślicie czekać czy juz zrobić test? w zeszłum miesiący też mi sie @ spóźnił o 7 dni, ale tym razem to już prawie 2 tygodnie!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Szi jezeli spoznia ci sie @ juz 13 dni smialo mozesz robic test nawet teraz!!!!! :D :D :wink:

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

WItam serdecznie. Jestem po dwóch negatywnych testach:(:(:( ale nie tracę nadzieji. wczoraj powinnam mieć @ ale u mnie z tym różnie przez ostatnie 3 miesiące dostawałam regularnie co 26 dni a wczesniej to jak sie chciało tak sie pojawiało.ale wczoraj minął 26 dzień. na tescie nic nie ma ale od 4 dni delikatnie plamię. myślałam że to @ ale chyba nic. od 5 dni bolał mnie brzuch standardowo ale wczoraj przestał zupełnie. Piersi jak balonynie mieszczę się w staniki, od tygodnia chodzę jak pobita - niedospana (potrafiłam spać 10 godzin dziennie), zamyślona, jakiś utrudniony kontakt ze mna twierdza koleżanki. no i ciągle gazy, jakieś niestrawności ogólnie dziwnie. Trzymajcie za mnie kciuki, mam nadzieje że @ się nie pojawi. poczekam jeszcze do wtorku.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzisiaj nie zrobie bo nie mam testu a apteka juz zamknięta, ale jutro już chyba nie wytrzymam i kupie. Jeżeli jestem w ciąży to dokładnie od miesiąca. Czy po tak krótkim czasie bolą już piersi? Poza tym nie mam ani większego ani mniejszego apetytu, nie mówiąc już o mdłościach.
Przepraszam, że się tak dopytuje ale jestem tym wszystkim trochę zestresowana :P Bo z jednej strony cudnie byłoby mieć już dzieciątko, ale nie planowałam jeszcze tego (dopiero za rok). Zobacze jutro (jeżeli wcześniej nie zwariuje :lol: )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja zapomniałam dodać że że temp - 37,6 mam nadzieje ze tonie zapalenie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

szi ja na twoim miejscu pojechałabym do jakiejs nocnej apteki jesli żeczywiscie jak piszesz to juz miesiąc to na pewno wyjdzie na tescie. a ja mam przy okazji tez do was kochane pytanko, czy jesli przez ostatnie 2 dni wychodził test negatywnie to mam odczekać ileś czy dzis tez mozna zrobic - tak wiem ze zawsze warto poczekać ale jestem strasznie niecierpliwa, musze wiedziec jak najwczesniej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moja temperatura teraz to 37,47. To dużo?
karlakarla życzę powodzenia. Mam nadzieję, że Ci się uda :lol:
Jutro dam znać co u mnie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Szi temperaturka jak najbardziej ciazowa!!!! :wink:
Zrob jutro tescik i koniecznie daj nam znac!!!!! :D :wink:

karlakarla test najlepiej zrobic dzien po @ wczesniej moze ciazy nie wykryc :cry: albo idz i zrob bete! Beta predzej ciaze ci wykaze! Zycze powodzenia!

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A czy mogę zrobić test po południu? Czy ma znaczenie pora dnia? Pierwszy raz to będę robić, więc niewiele wiem na ten temat :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

szi pisze:
A czy mogę zrobić test po południu? Czy ma znaczenie pora dnia? Pierwszy raz to będę robić, więc niewiele wiem na ten temat :oops:

mozesz zrobić test nawet teraz. Nowoczesne testy są bardzo czułe i można je robić o każdej porze dnia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

szi
możesz po takim czasie i tak test wykaże ( ja robiłam 2 testy w ciągu dnia i ten popołudniu miał bardziej wyraźną II kreseczkę). U mnie to też jest tak,że ja teraz nie mam żadnych innych objawów praktyczni niż brak miesiączki i trochę bolały mnie piersi i jajniki ale tak jak zwykle przed @.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

trochę niestety jest mi trudno określić kiedy powinnam mieć @, z dwóch powodów - przez ostatnie trzy miesiące miałm co 26 dni, nawet co do godziny a wczesniej to różnie bywało. drugi powód jest taki, że zawsze @ zaczyna mi się jedno - dwudniowym plamieniem i przez to także nie wiem kiedy liczyć. Oj ciało kobiety jest zagadkowe. Ale jestem już po trzecim negatywnym teście. Moje plamienie które zaczęło się w środę juz ustało w piątek i dalej nic. Nie boli mnie brzuch jak na @. :) Poczekam jeszcze kilka dni, kilka z was mówiło że fasolinka czasem nie chce tak szybko pokazac się na teście - to mnie pociesza. Ale wczoraj rano obudziłam się z obsypana twarza jakimiś wypryskami, no i zaczęłam mierzyc temperaturkę - wczoraj w dzień 37,6 dziś rano 37,1 - jest jakaś nadzieja. Nie przestanę wierzyć nasz umysł czyni cuda. TRZYMAJCIE KCIUKI.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zapomniałam dodać - gratuluje agnese, i szi - czekam na informacje co u ciebie! zrób test. Ja na twoim miejscu bym nie wytrzymała tyle czasu czekając :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zrobiłam test....bardzo się bałam zobaczyć dwie kreski. I chyba tego nie chciałam, ale jak zobaczyłam jedną to strasznie smutno mi się zrobiło. Aż się popłakałam :cry:
Teraz muszę wybrać się do lekarza. Bo skoro to nie ciąża, to co?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

szi no widzisz tak na prawde każdy kto jest na tym forum to bardzo pragnie fasolinki.Ja bede czekała. Badanie krwi odłoże jeszcze, ale na pewno zrobię. Zobaczymy jak będzie jutro z temperaturką ojojoj nie moge sie doczekac jutra rano. haha. szi rozumiem że trochę ci ulżyło a trochę poczułaś instynktu macierzyńskiego :D :D :D
Pozdrawiam was wszyskie!!! umieram z niecierpliwości.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]