Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:35 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ilona.84 pisze:
Poniedzialek a ja nadal nie mam @-juz 4 dzien,kusi mnie zeby kupic test ale boje sie ze zobacze tylko jedna kreske :(

a ja proponuje jednak tescik jutro z porannego moczu

wiem ze sie martwisz tym ze moze byc jedna kreska, ale przeciez nie koniecznie - w kazdym razie jesli nie zaryzykujesz to sie nie dowiesz i nadal bedziesz siebie gnebic i zamartiwac sie a to CI przeciez nie potrzebne...wiec testuj a my trzymamy kciuki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

@ brak nadal.Chyba jutro polece do sklepu i kupie test,chce w koncu wiedziec czy to ciaza.Mam wrzazenie ze objawy ktore u mnie sie pojawiaja to oznaka ze mam fasolke :D .Te czeste bole podbrzusza,i jajnikow oraz czeste swedzenie sutkow i nieraz bol piersi.A do tego jeszcze ten ciagly apetyt,co u mnie bardzo dziwne,bo zawsze bylam niejadkiem i ta okropna zgaga.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

widzę, że nie tylko ja boje się zrobić test. Postanowiłam poczekać do 1 czerwca, boję sie rozczarowania a @ spóźnia mi sie 3 dni

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

agnese pisze:
widzę, że nie tylko ja boje się zrobić test. Postanowiłam poczekać do 1 czerwca, boję sie rozczarowania a @ spóźnia mi sie 3 dni

Jak Cię się spóźnia 3 dni to śmialo możesz zrobić teścik dzisiaj :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam widze ze nie jestem sama w oczekiwaniu na to zeby pojawiły sie dwie upragnione kreski, ja o sobie niewiem co mam myslec w czwartek miałam dostac a tu nic robiłam test jeden wyszedł pozytywny w tym jedna upragniona kreseczka bardzo blad na drugi dzien zrobiłam nastepny test i ten wyszedł negatywny :( poczekam moze do piatku i zrobie nastepny

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

moje objawy to bol brzucha ale troche dziwny takie kłucie i rozciaganie mdłości raz mam wilczy apetyt raz jestem niejadkiem piersi pełne sutki brdzo wrazliwe bardzo bym pragne zeby to była fasolka i tego samego wam zycze :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wanilia26 pisze:
Witam widze ze nie jestem sama w oczekiwaniu na to zeby pojawiły sie dwie upragnione kreski, ja o sobie niewiem co mam myslec w czwartek miałam dostac a tu nic robiłam test jeden wyszedł pozytywny w tym jedna upragniona kreseczka bardzo blad na drugi dzien zrobiłam nastepny test i ten wyszedł negatywny :( poczekam moze do piatku i zrobie nastepny

moze ten drugi tescick byl poprostu wadliwy lub juz po terminie przydatnosci.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pewnie masz racje ale boje sie kolejnego rozczarowania poczekam do piatku jak jestem w ciazy to powiny wyjść dwie pienkne kreseczki :D
a jak nic to bende czekac do okresu :? i odnowa staranka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja jednak też poczekam, może sprawie sobie najpiękniejszy dzień dziecka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja starałam się dwa lata,i się doczekałam,@spóżniała mi się 6 dni,gdyby nie dziewczyny stąd mnie namówiły to pewnie bym tego nie sprawdziła za bardzo sie bałam rozczarowania ale wieczorkiem pobiegłam do apteki i zrobiłam nawet nie czekałam do rana,i wyszły dwie bardzo mocno czerwone kreski,nie mogłam w to uwierzyć.... :lol: a tu jednak po takim czasie się doczekałam...
Sprawiliśmy sobie prezent na pierwszą rocznice ślubu którą mamy 3 czerwca.

Vanessa albo Gracjan

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czy ktoras z was moglaby mi napisac czy mleczno-rozowy sluz to oznaka ciazy czy moze ze dostane @.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to raczej oznaka miesiaczki...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak to zaczyna sie @

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Dziewczyny, dzis jest 27 dzien cyklu, cykle mam 27/28, raczej 27 dniowe. Zwykle wcześniej @ zapowiada się lekkim różowym/czerwonawym plamieniem parę dni wcześniej (może dlatego, że kiedyś tj jeszcze 1,5 roku temu bralam pigułki). Tymczasem od paru dni mam naprawdę niewielkie białego śluzu i czasami podbarwione brązowymi "niteczkami". Jestem po leczeniu, wszystkich badaniach (biocenoza, cytologia itp) i nie powinnam mieć stanu zapalnego. Boli mnie podbrzusze jak na @, czasami odczuwam kłucie, brzuch wydaje mi się być bardzo ciężki. Piersi zawsze o tej porze bardziej bolały na @.
Nie chcę robić sobie testu (jeszcze), nadzieja jest słodka.
Co tym myślicie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to w takim razie poczekaj i się przekonasz...Trzymam kciukaski żebyś zobaczyła dwie kreseczki :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkie mamusie i oczekujące na II kreseczki.
Mam pytanko: czy przed terminem @ mogę przypuszczac że jestem w ciąży? Od kilku dni bardzo swędzi mnie całe ciałko, szczególnie na nogach i brzuchu(zero jakichkolwiek zmian), piersi nie chcą się zmieścić prawie w każdy stanik(dzisiaj troszeczke mniej bolą), śluzik biały chyba nawet bardziej niż przy owulce no i częste siku(ale to może być przyczyną picia kawy). A jeszcze dodam, że od kilku dni czuje się niewyspana, oczy same mi sie zamykają.
Nie wiem może za bardzo znów zaczęłam się wczuwać i boje się że znów sie rozczaruję:-(.
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

z tego co zapamiętałam z forum to dziewczyny radzą poczekać do @,
ja w końcu doczekałam sie 1 czerwca i jutro ( a w sumie dziś) raniutko robie test, 7 dni spóźnienia @ więc mam nadzieje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jestem już po tesciku i widzę 2 kreseczki, wprawdzie ta jedna taka słaba ale jest choć im dłużej patrze w ten test tym robi sie wyraźniejsza. Ale żeby uspokoić sama siebie kupie sobie drugi. :) Wam tez życzę tych upragnionych 2 kreseczek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gratulki !!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

AGNESE---GRATULACJE,POWODZONKA ,SUPER PREZENT NA DZIEN DZIECKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]