Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:28 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52888 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 2635, 2636, 2637, 2638, 2639, 2640, 2641 ... 2645  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Pyrciu no po prostu boskie dzieciaki. Wiktor jest cudny a Weronisia jaka duza dziewczynka. sliczne :D
Gosik super ze maluch sie posluchal i juz jest glowka w dol :D
Mila pewno ze pamietamy. Pokaz nam swoja Nastke :lol:
Misia moze nastepnym razem sie uda :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gosik pisze:
Pyrcia, Wiktor to cały tato :D śliczny i jaki juz duży!Werka, też już Panna jest, hehe!!!

Matasia, z tego wszystkiego zapomniałam żłożyć Igorkowi życzenia urodzinowe, składam więc spóźnione, ale szczere :D

Dziewczyny, czy drugi poród faktycznie łatwiejszy???Ja chyba nie chcę rodzić... :wink:
:D :D :D

Gosik haha zlozylas zyczenia Igorkowi w dniu urodzin Weronki :lol: :lol: :lol:

a co do 2 porodu to .....hmm u mnie 1 mial skurcze zwykle bardzo bolesne bo po oxy a parte to pikus a 2 porod byl na odwrot bo Igor byl wielki :( ale ty i Magdusie duza rodzilas wiec mysle ze spokojnie 2 porod bediesz miala latwiejszy

Pyraa sliczny chlopak i tak mi sie wydaje ze do ciebie podobny a Weronisia do Henia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Matasiu! Dla Weroniczki wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Co do mojego Wiktora to chyba przyznam ci racje. Widze w nim siebie. Weronika zas jak sie urodzila to dluuugo byla Heniu dopiero teraz zaczynam widziec w niej wiecej podobienstwa do mnie. No i te loczki ma po tatusiu.

I zgodze sie rowniez z toba jesli chodzi o drugi porod Gosik. Tez mysle ze smialo nie ma sie czego bac. Na dodatek teraz jak maly sie swietnie ulozyl to tym razem Gosiu bedzie jedno mocniejsze kichniecie, zobaczysz. :lol:

Mila dziekuje za gratulacje i faktycznie pochwalilabys sie swoja Anastazja!

Mk, a Ty jak sie czujesz? Juz panika w oczach jak u Gosik czy jeszcze spokojnie? Bedziesz rodzic w tym samym szpitalu co Kacperka?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pyrciu w sumie to nie mysle na razie zbyt czesto o porodzie. poza tym ja pierwszy porod wspominam bardzo milo mimo bolu wiec jakos sie szczegolnie nie boje.ale powiem jak bylo za jakis miesiac choc mam nadzieje ze troszke pozniej bo 1 wrzesnia przylatuje do mnie mamuska. a bede rodzila w tym samym szpitalu co Kacpra :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej jak Was tak czytam to sie nakrecam :roll:
Ja jeszcze nie wiem czy jestem w ciazy... ale po ostatnim porodzie (listopad 2008) troche bym sie bala. Samo wyjscie dziecka nietrwalo tak jak dlugo jak pierwsza faza porodu. pol dnia i cala noc przezywalam okropne bole. a kiedy dali mi oxytocyne (czy jakos tak) tonawet nie bylo zadnej przerwy w tym bolo tylko na okraglo.ah szkoda gadac, oczywiscie kiedy pojawila sie moja corcia bylo juz dobrze:) niestety kiedy ja wzieli mialam czyszczenie, stad pewnie moja reakcja na to ze moglabym byc w ciazy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej aniu! To koniecznie musialabys sie w opisach cofnac do porodu Matasiak badz Gosik, bo rodzily duze dzieciaczki. Moze bys sie troszke podbudowala. Mam tylko pytanie: co znaczy ze kiedy ja wzieli to mialas czyszczenie????????????

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hello!

gosik super wieści :D Co do bólu przy 2-gim porodzie to ja nie powiem nic bo miałam cesarki jak wiadomo i każda bolała tak samo :lol: Nie martw się nic szybko przejdzie i za niedługo będziesz się chwalić Mikołajkiem :wink: :D

pyraa twoje dzieciaczki są po prostu śliczne!!!! :D Aż mi głupio wstyd i szkoda że jeszcze się nie pochwaliłam Agatką Wam i nie pokazałam jak teraz wyglądają Wika i Karinka :oops: 8) Ale nadrobię obiecuję :wink:

mk kurczę u Ciebie też już niedługo :shock: Ale ten czas leci :shock:

mila pamiętamy!!!

A u nas po staremu. Tyle tylko że Agatka ma wzdęcia ( na szczęście espumisan na razie pomaga). POza tym ja mam okropne ataki woreczka. Dzisiaj aż pogotowie u mnie było bo nie dało się wytrzymać :? Chcieli mnie wziąść do szpitala ale poprosiłam o zastrzyk bo zkim Agtakę zostawić miałam jak akurat nikogo nie było bo wszyscy gdzieś pojechali :? A poza tym to ona jest tylko na piersi i mleko sztuczne dopiero zaczyna popijać ale niezbyt chętnie. No ale muszę ją nauczyć bo długo już nie wytrzymam chyba i będę musiała iść na operację :? :( Ach.....

Pozdrawiam!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka czy was tez bolaly jajniki pare dni przed @???
i mialyscie taki dziwny brzuch
sama tez nie chce sie nakrecac .....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pyraa :) Tzn. łyżeczkowanie czyli zostaly mi resztki łożyska w macicy i lekarz musial je wyskrobac ze tak powiem :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anka_18 pisze:
pyraa :) Tzn. łyżeczkowanie czyli zostaly mi resztki łożyska w macicy i lekarz musial je wyskrobac ze tak powiem :shock:

Że łyżeczkowanie to wiedzialam, tylko nie wiedzialam z jakiego powodu. No cóz to tylko współczuć, bo nie czesto sie zdarzaja takie sytuacje jak Twoja przy porodzie akurat. Ja mialam 2 razy ale w innej sytuacji stad moje male zdziwienie ze po porodzie tez łyżeczkują. Ale na rozsądek- no to FAKT!

ewell20, mnie zawsze jajniki bolaly na dzien przed @ czasem nawet dwa dni.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale mnie wlasnei boli inaczej niz jak przed @

mam nadzieje ze to nie torbiel
pozostaje mi czekac do @ a jak nie przejdzie to do gina :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gosik i jak tam Mikołajek??????????????

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A mikolajek jest juz w srod nas :))))54cm,3,750
Gosik GRATULACJE KOCHANA :P :P :P :P :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a witam!!!

Gosik wlasnie tez podczytalam ze Mikolajek juz z Wami!!!! serdeczne gratulacje i widac nie taki kolosek jak Madzia:D

Noemi witaj! co slychac :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No wlasnie to chcialam napisac ze Gosik juz urodzila :) gratulacje :) Wow :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Podczytuje i ja :wink:

Gosik wielkie Gratulacje!!!! :brv: pozdrawiam :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gosik, ale numer, ja chyba wywolalam poród u Ciebie swoimi myslami hihi.

noemi pisze:
A mikolajek jest juz w srod nas :))))54cm,3,750
Gosik GRATULACJE KOCHANA :P :P :P :P
Male sprostowanie, ja mam sms od Gosi ze Mikolaj mial 3890 i 57cm. Wspaniale te dzieciaczki duze rodzisz Gosiu! Zuch dziewczyna z Ciebie, doslownie szok. Gratulacje dla obojga rodziców.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gosik... WIELKIE GRATULACJE !!!!! :):):)

Pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziobaczku hello.....kochana ale się stęskniłam....

Gosiaczku moje gratulacje.......OMG ale duży synuś.....dzielna kobitka z ciebie..
Ja Ci chciałam napisać ze drugi poród dla mnie był o wiele łatwiejszy a tu taka wiadomość....a zobaczysz trzeci to już w ogóle szybko pójdzie .....

W ogóle to jak zwykle wpadam jak po ogień ,całuje WAS wszystkie mocno mocno mocno.......

Ja ostatnimi czasy mam doły......nie wiem co się dzieje ale nie czuję się najlepiej.Męczy mnie bezsenność tzn zasnąć nie mogę-smutasek jestem i płakać mi się chce.
Może to przez monotonne życie jakie mam.Nie wiem czy wam pisałam że w grudniu zmarła mi babcia-to była moja 2 mama.....i jak sobie pomyślę ze nie mam nawet do kogo do Polski lecieć to strasznie mi smutno....przepraszam że Wam marudzę :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja wiem że ci babcia zmarła, bo czytałam o tym jak pisałaś :( :( :( ...przykro mi :( :(

Najgorsza jest monotonia życia...jak nic się nie dzieje, ja tak miałam rok temu a potem wylądowałam u specjalisty, ale już jest oki u mnie :)

Żebym za bardzo nie rozpaczała z braku dzidzi to mąż kupił mi pieska 8) heehe...mam 3 miesięcznego KOKSA :D :D (tzn Cocker Spaniela Angielskiego )
Na tym zdjęciu miała 2 miesiące :)
Obrazek
A na tym ma 3 miesiące :wink:
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52888 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 2635, 2636, 2637, 2638, 2639, 2640, 2641 ... 2645  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]