Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 10:19 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 156  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Nio to i ja wkleję swoje "stare" zdjątko teściku, który przyniosł tyle radości :D oto on :D już raz je wklejałam, ale niech będzie w temaciku, gdzie jego miejsce :wink:
Obrazek

to PRE-TEST... kreseczka bladziutka a to było 6 dni po spodziewanej @. W dniu @ była tylko I krecha...a dzidzia jednak była :D warto więc wierzyć :!: póki @ nie ma... :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!! Zeby bylo milej to wkleje tez i swoje tesciki, moje to juz naprawde sa stare!! Bo pierwszy robilam 30 wrzesnia i byl to mamatest a drugi dzien pozniej - bobotest, oba wyniki z popoludniowego moczu. Co do cykli to nic nie moge radzic bo w ciaze zaszlam niespodziewanie, i w zasadzie ich nie mialam :D no chyba ze liczyc ostatnie kilka przed ciaza ktore byly 60-cio dniowe :wink: Juz zrezygnowalismy z nadzieji ze kiedys bedziemy rodzicami a tu... maly cud u mnie w brzuszku! Teraz juz kopie na calego! Zycze wszystkim starajacym sie takiego CUDU!! Caluje Was mocno!!

Obrazek

nie pytajcie ktory test jest ktory bo kompletnie nie pamietam :D :D :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To wspaniale miec nadzieje i ja nigdy nietracic :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

ollli pisze:
kathrin, prosze bardzo, oto moj tescik :)

Obrazek

zrobiony z wieczornego siusiania :) 4 dni PRZED spodziewana @

Dzieki Ollli, chcialam tylko powiedzieć,że ten test musi być bardzo dobry i czuly, bo moja siostra robila go też 4 dni przed @ i to też z wieczornego siusiania i wyszly wyraźne 2 kreski!!! Ale niestety w Polsce go chyba nie ma , nazywa się First Response

Betinka, Terry, Justynaw, dzieki za teściki, są przepiekne!!!!!!!!

SŁONECZKO, PRZYJDŹ DO NAS

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Miejmy nadzieję że te testy podziałają jak fluidki :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kathrin12 pisze:
ollli pisze:
kathrin, prosze bardzo, oto moj tescik :)

Dzieki Ollli, chcialam tylko powiedzieć,że ten test musi być bardzo dobry i czuly, bo moja siostra robila go też 4 dni przed @ i to też z wieczornego siusiania i wyszly wyraźne 2 kreski!!! Ale niestety w Polsce go chyba nie ma , nazywa się First Response

Betinka, Terry, Justynaw, dzieki za teściki, są przepiekne!!!!!!!!

no wlasnie nie pamietalam nazwy :oops: , ale masz racje to jest First Response w rozowym pudelku :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny wklejam Wam moj tescik
Obrazek
mam nadzieje, ze sie podoba :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Monisia, tescik masz przepiekny!!! Dwie super mocne krechy!!!
Ale prosze tu szybciutko pisać:
-po jakim czasie staranek,
-przed terminem @ czy po,
-jakiej firmy test

itp. :lol: :lol: :lol: :lol:

SŁONECZKO, PRZYJDŹ DO NAS

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kathrinka udolo sie za trzecim razem, tescik robiony po 10 dniach od terminu @( pierwszy robiony po 4 dniach i kreseczka byla zdecydowanie slabsza), oba tesciki Quick Viue
buzka :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

przybywa tescikow :D
jak to milo na nie popatrzec :D :D :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Obiecałam że dokleję swój teścik z 17 lutego 2007 :wink: Proszę :)

Obrazek
Wykonany 39 dc (11 dni po spodziewanej @) z porannego moczu, teścik pre-test

A oto test wykonany 26 lutego 2007 (został się ostatni)

Obrazek

Wykonany 47 dc popołudniowym moczem (bobo-test) :wink:

Staranek w moim przypadku nie było (nie zdążyliśmy). Pierwszy cykl po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych Cilest :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Witam Wszystkie Kobietki.

Chciałam się pochwalić, że po 2 latach w końcu zobaczyłam 2 magiczne krechy na teście.

Jestem w 6 tygodniu ciąży i już widziałam swoją kropeczkę na usg.

A już myślałam że nic nie będzie ponieważ jak nie dostałam okresu to w tym samym dniu zrobiłam test i wyszedł negatywny. A jak zrobiłam 5 dni później okazało się że się udało.

Trzymam za Was wszystkie kciuki i Wy trzymajcie za mnie żeby kropeczka ładnie rosła.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak patrze na te testy to przypominam sobie co ja czułam jak zrobiłam test. Test zrobilam przypadkowo, poniewaz nie planowalam ciązy (mam 20 lat) i sie zabezpieczalam... A to było tak, że spozniał mi sie okres pare dni ale sie tym nie przejelam bo:mialam nieregularne miesiaczki, zabezpieczalam sie, wlasnie wrocilam z wakacji wiec zmiana klimatu, podróz... noi mialam bóle jak przed miesiaczka. No ale tak sobie zartowalam i mówilam mojemu Arkowi ze jestem w ciazy a on to zrob test a ja ok i on poszedl do apteki po teścik i jak zrobilam i zobaczylam 2 kreski to myślalam ze padne... poczulam ze sie dusze i strasznie sie ystraszylam... Arek pobiegl do apteki po drugi test i znowu 2 kreski... Popłakalam sie i generalanie bylam zalamana, ale teraz jestesmy szczesliwi ze bedziemy rodzicami :D Ale jak ogladam te teściki to jest mi smutno, że ja jak zobaczylam te 2 kreski to sie nie uciszelam tylko zalamalam :( ale przy 2 dziecku bede sie juz cieszyc :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a jeżeli wolno zapytac to jakiego zabezpieczenia uzywałaś...bo ja używam z moim od paru tyg gumek, a wczesnej brałam tabletki anty...ale odstawiłam bo bym juz chciała dzidzie ale moj nie bardzo chce tzn chce ale nie teraz...no więc gumke zakładamy w trakcie ...tak no w połowie :wink: kochania się :D ....najchetniej to bym te gumki podziurawiła :twisted: wiec powiedz mi jakie mam sznse na ..."wpadke"

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez kiedys używalam tabletek ale przez krótki okres bo mi nie słuzyly (bralkam 3 rodzaje i w koncu zrezygnowalam) ale tak juz ponad 1,5 roku nie biore... Wpadalam używając prezerwatyw Unimili... Nie pękły ani nie byly przeterminowane. nie wiem jak to sie stało. Tym bardziej ze ja juz sporo wspolzyje z moim A bo w czerwcu beda 4 lata jak stracilam dziewictwo (mialam tylko 16 lat :D) i przez ten caly czas uzywalismy prezerwatyw i nigdy nie zawiodły nie wiem co teraz sie stało. Przeznaczenie :)[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny:) od 3.03. wiem ze bede mama:) zrobilam tescik razem z moim przyszlym mezem:) i wyszly dwie kreseczki:D Bardzo sie ciesze, ale jestem i pelna obaw...czy sobie poradzimy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

natalia85 pisze:
czesc dziewczyny:) od 3.03. wiem ze bede mama:) zrobilam tescik razem z moim przyszlym mezem:) i wyszly dwie kreseczki:D Bardzo sie ciesze, ale jestem i pelna obaw...czy sobie poradzimy.

Witam Poznaniankę :D

I gratuluje II kreseczek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

te wasze tesciki sa cudowne i zbieram wasze fluidki.dbajcie o siebie i swoje brzuszki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Wreszcie i nareszcie zrobiłam teścik dziś rano no i wyszły dwie kreseczki :))Zrobilam sobie prezent na Dzień Kobiet :)) i swoijemu narzyczonemu bo obudzilam go o 6 rano żeby zobaczył ,że bedziemy mieli dzidziusia.Cieszę się bardzoooooo , ale też trochę się boję ;)nie wspominając ze cały czas jest mi niedobrze ;)ale bede miala dzidzie i to sie liczy.Pozdrawiam :)))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

Jestem tu nowa. Wczoraj zrobiłam teścik i 2 kreseczki:) Narzeczony od wczoraj nosi mnie na rękach:) Jest przeszczęśliwy, a ja bardziej przerażona. Ale już tak mamy, że ja jestem większą realistką i od razu zaczynam wszystko analizować. A on chodzi uśmiechnięty i ciągle powtarza: "będę tatą":))

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 156  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]