Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:28 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

a po jakim czasie jest wynik?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja nadal nie mam@ i oby nie przyszła tak sobie teraz myśle czy ja tą babke dobrze zrozumiałam? czekam do poniedziałku i kolejny test robie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja chyba też spróbuję w poniedziałek, o ile nie będzie @. Jak to mówią - do 3 razy sztuka! Ale nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lepiej wytrzymaj,wtedy bedziesz juz na 100% wiedziała o co chodzi :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pewnie masz racje...ale to megatrudne, szczegolnie ze juz kupilam nastepny test. Ale postanawiam: jesli do poniedzialku nie bedzie @, robie test. A jesli bedzie jedna krecha to jade na krew...Czy do takiego badania trzeba byc na czczo?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a wiesz że nie wiem nawet? ale chyba nie bo to krew jest to co to za róznica?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nie bo sie stwierdza poziom hormonu od jedzonka niezalezny :) choc-co lekarz to i inna opinia ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jednak tym razem testy nie klamaly... przyszla @. no i od nowa... :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja nie mam @ już ok.miesiaca, zrobiłam 3 testy i wszystkie negatywne!! Jak byłam w ciazy z pierwszym dzieckiem to tez zrobiłam 3 testy w róznych odstepach czas. I raz tylko wyszło ze negatywnie- za pierwszym potem 2 kolejne byly pozytywne.Dlatego nurtuje mnie to samo pytanie nie wiem co sie dzieje nie mam żadnych objawów,tylko częściej mam czkawke ale nie wiem czy to jest objaw ciąży. 3 miesiace temu przestałam brać tabletki bo tyłam lekarka mi je przepisała bo miałam nieregularne@!!! Boje sie iść do lekarza...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: test ciązowy

Hey. Mam pytanie odnośnie testów ciążowych. W styczniu uprawiłam z moim chłopakiem petting a teraz boje się że jestem w ciązy. Zrobiłam już 4 testy firmy Bobo Test i wszystkie wyszły negatywne. Robiłam je w pewnych odstępach czasu , a zdażenie to miało miejsce w styczniu czyli ok 5 tygodni temu. Zrobiłam też 2 testy firmy Romed i one wyszły pozytywne (co pradwa druga linia mało widoczna ale widoczna). Od jakiegos czasu często oddaje mocz, mam bolce i powiększone piersi. Czy to możliwe że wszystkie 4 testy negatywne kłamią? Zapomniałam dodać że w spodziewanym terminie dostałam mieśiączke i trwała jak zwykle 6 dni. Mam powody do niepokoju?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nie wydaje mi się, by wszystkie 4 testy kłamały, skoro miałaś normalnie okres przez 6 dni to chyba nie masz się czym zamartwiać.
No i ważne jest także to, czy sperma dostała się do Twoich dróg rodnych.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Także mam pytanie odnośnie prawdopodobnych wyników testów.
Dzisiaj rano zrobiłam sobie test.
Wynik negatywny.
Okres spóźnia mi się 6 dni.
Mam objawy.
Dodam, ze tydzien temu przechodziłam ospę a teraz mam cos na oskrzelach - zapalenie oskrzeli.
czy możliwe, że mam dzidziusia?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

@ dalej nie ma, powinna byc wczoraj, ale nie bylo, test negatyw ale @ nie ma a mam zawsze regularne....Wiec moze jest cien szansy???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiatam , jak bylam w ciazy z corcia wyszedl mi test neg. a robilam 2 dni po @ ale wszystkie ojawy wskazywaly na ciaze nie darowalam odczekalam 2 dni i zrobilam ponownie znowu neg. ale na 100 bylam pewna ze to ciaza dopiero lekarz po USG domacicznym potwierdzil ze to 7 tydz ciazy , wnio0sek nasuwa sie sam karzda kobieta zna swoj organizm ja nawet po tych 2 neg testach dalabym soebie reke uciac ze jestem w ciazy:) pozdrawiam wszystkie starajace sie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mialam objawy, nie miałam @ a 2 razy test wyszedł mi negatywny

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie, ja mam podobny problem, okres owinnam dostac 24 lutego, ale nie dostalamn, test ciazowy wykonalam w zeszy piatek i wyszedl negatywny, koejny wykonalam wczoraj i tdez negatywny. oprocz braku miesiaczki mam bolace piersi...i czasem chyab lekkie mdlosci( ale to juz moze byc wymysl psychiki). najrozsadniej byloby pojsc do gina, a wy co o tym sadzicice?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aniaT23 najlepiej chyba zrobić badanie krwi tzw. beta hcg. gin może jeszcze nic nie widzieć, a beta wyjdzie na pewno

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Test ciazowy robi sie mniej wiecej tydzien po spodziewanej miesiaczce i robi sie go z rana aby byl klarowny ;)
A jezeli wyszedl negatywnie i nie macie pewnosci to zrobic badanie krwi.
BO moga to byc urojenia od stresowania sie. Zanim zaszlam w ciaze rok wczsniej tez mialam takie urojenia ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć, wiecie co? Ja miałam test negatywny i byłam u ginka , powiedziała mi że jestem w ciąży i że musiałam zrobić test za wcześnie. Trzeba odczekać 30 dni buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć! mój problem jest następujący - 4-5 dni przed spodziewaną @ dopadł mnie jakiś wirus (wymioty, biegunka), zrobiłam test, bo bałam się brać jakiekolwiek leki - wynik negatywny. @ miała być 13-14, spóżnia się już tydzień. wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny test (Pre-test) - wynik znowu negatywny. dziś @ dalej nie ma, choć od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze ale moim sztandarowym objawem @ są bolące uda. @ zawsze były regularne co 28,29 dni. zastanawiam się czy ten wirus jednodniowy mógł tak wszytsko pokręcić? a może to, że się objadam ostatnio? poradźcie coś :(

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]