Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:45 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:

No prosze! Czyzbym wywołała wilka z lasu? :)
Daj znac koniecznie, co wyjdzie jutro! Trzymac kciuki? Bo w sumie to nie wiem... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

na pewno dam znać. spania nie będzie dzisiaj... pierwszy raz w życiu mam taka akcję. A czy kciuki trzymać ... sama nie wiem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czekamy na newsy Lady_Cat :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

News z ostatniej chwili : zrobiłam test i kolejna blada kreska. @ brak. Palenie trzeba chyba rzucić bo nie mam żadnego wstrętu do fajek ( mam nadzieję że przyjdzie z czasem) zrobiłam test z krwi po 20 będą wyniki i wtedy będzie 100 % pewności. Jeżeli beta wykaże na TAK to będę mogła udzielać porad jak wpaść :twisted: a na razie mam taki mętlik w głowie że nie wiem. A teraz do pań wpadkowych słowo : zastanówcie się 3 razy zanim pomyślicie o wpadce, (dom- ewentualnie własne miejsce do spania ) praca, kredyt itp. Ja mam natłok myśli że sobie nie poradzę. chociaż silna ze mnie dziewucha i w każdej sytuacji sobie radzę to tutaj trochę trąci bezradnością. Zobaczymy po 20. Może nie ma co się denerwować.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To sie porobiło! :shock:
Czekam z niecierpliwoscia na informacje Lady_Cat!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

strasznie mi się chce śmiać - tu o wpadkach rozmowy, że nie... że trzeba się zastanowić. Moja druga połowa też się ze mnie śmieje :heh:

Do dwudziestej jeszcze trochę czasu.

Ona105959jak coś to będzie Twoja wina :) po co temat zaczynałaś :hil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lady_Cat dobra, biore wine na siebie jakby co 8)

ale sama na ten watek weszlas! hihihi cos moze byc na rzeczy...

A co druga polowa na te wiesci, jesli mozna spytac? :wink:

PS. Jak tu sie zaczyna robic tak rodzinnie, to moze powinnam usunac post z pierwszej strony jako zbyt drastyczny? :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zaraz coś mnie trafi. Luxmed sobie przyciął i nie wrzucił wyników do netu więc ciągle jestem w kropce. a dzisiaj mam wizytę u lekarza. Ciekawe czy USG coś pokaże. Tak ciągle myślę, że to nieprawda. chyba nie byłam na to przygotowana.
Ona105959pewnie że usuń pierwszy post bo jako prawdopodobna przyszła matka muszę być stateczna i mogę się zgorszyć. :twisted: :twisted: :twisted:

A jak zareagowała połowa? Jesteśmy od siedmiu lat razem. Właśnie niedawno podjęliśmy decyzję o wspólnym życiu i ... masz babo placek :D
Zachował się jak na faceta przystało. Spokój i "poradzimy sobie" . do wieczora lekka panika. Ale to dlatego, że martwi się jak to będzie. Obyło się bez kwiatów, pisków "kochanie to cudownie" ( bo to nie jest cudownie). Myśli intensywnie jak zapewnić mi warunki i byt. I o to chodzi. W ogóle to my nie jesteśmy normalni. :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Uuuu czyli dalej nic nie wiesz Lady_Cat?

Jak tylko wrocilam z pracy, to od razu na forum z nadzieja na wiesci od Ciebie :lol: :lol:

Ze "wszystko sie jakos ulozy, bedzie dobrze" itd zaczekam poki nie bedziesz miała 100% potwierdzenia ;-)

A test robilas kolejny?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Beta <1,00 :shock: dzisiaj po południu test i... znowu blada krecha. Lekarz powiedział, że nic nie widzi. O co chodzi? ta kreska jest strasznie bladzieńko różowa. Ludu czy ja mogę coś zrobić normalnie? Babcia zniesmaczona bo już bajki kupowała i oglądała domek barbie ( baby górą :D ). może ja chora jestem na coś ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hmmm..dziwne :? Szczerze mowiac nie znam sie za bardzo na medycznej stronie zachodzenia w ciaze ;) i etapow krotko po zajsciu, wiec nie mam pojecia o co chodzi!

Chociaz beta pewnie by wykazała ciąże, jesli bys w niej była... Kurcze. Sama nie wiem.

PS
A domki dla barbie sa naprawde wypasione :):) kiedys kupilam mojej chrzesnicy :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pies to trącał w ciąży nie jestem i tej wersji będę się trzymać.

kobiety zanim urządzicie wpadkę warto się zastanowić czy jestem gotowa na macierzyństwo. Ja z racji swojego charakteru chyba nie jestem. Strasznie żal mi było tych nocy do przetańczenia, zagrania, moich Marlboro, koszatniczek ( spróbujcie wyczyścić klatkę w ciąży dwóm wiewiórkom :twisted: ), życia na luzie, w ogóle życia.

Chyba jednak mój czas jeszcze nie nadszedł.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lady_Cat jak sytuacja? Cos sie zmienilo?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w sumie to bez zmian :) wsuwam luteinę żeby dostać @ zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie nie zanosi się na nic :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jest znikoma szansa ze wpadniesz ;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]