Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 10:56 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 193 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Agusia ja mam podobnie cykle mam 31 dniowe a bóle piersi zaczęły sie sporo wcześniej w 21 dc, napisz proszę co wyszło w twoim przypadku, będę wdzięczna.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

HEJ SYLWIK !!!
Nadal cię bolš? to tak jak mnie....do tego lekkie bóle podbrzusz ( zwłšszcza w pracy, jak siedzę 8 godz. non stop) i tempka rano 37...
Ty chyba w czwartek powinnaœ mieć @, to juz niedaleko - niedługo się przekonasz czy będzie bobo ( życzę ci żeby było ).
Moja @ w sobotę......

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nadal bolą i są ogromne (mojemu Miskowi się podobają :D )do tego jakby jakies dlekiatne zawroty głowy, ale może to na skutek przemęczenia i tak duszno mi starsznie, uderzenia goraca normalnie już sama nie wiem co robić, zaproponowali mi awans, własne biuro, pensje sporo większą i mam mało czasu, żeby się zastanowić więc tym bardziej musze wiedzieć co się ze mną dzieje i czy jest dzidzia. Mam nadzieję, że tak i Tobie tego z całego serca też życzę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to szykuje sie sporo zmian....

Mi w nocy dziœbyło tak potwornie goršco że ażspać nie mogłšm i jakoœ tak własnie duszno....

Jeszcze 5 dni.......

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Myslisz, że mogę być w ciąży - tyle razy się rozczarowałam, że aż się boję po raz kolejny tego uczucia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no niestety ale niew mogę tego stwierdzić !
Poczekaj te kilka dni -dasz radę - wiem, że ta niecierpliwosć nie daje spokoju, też czekam i nie mam żadnej pewnoœci tylko podejrzenia...

Trzymama kciukasy żeby się powiodło.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To prawda tylko podejrzenia nie moge znieść tego czekania a test juz w barku leży, tylko chyba za wczesnie, ja też trzymam kciuki za Ciebie - na pewno sie uda zobaczysz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martamp muszę czekać do piątku do 05.10 a tak bardzo chciałabym wiedzieć wcześniej bo mój mężulek ma urodzinki w piątek, ja jadę do szkoły i wracam dopiero w niedzielę, a ponieważ on też pragnie dziecka i czeka na wieści nie chciałabym przez telefon mu mówić, rozumiesz sama:)
Jak myślicie dziewczyny czy jak zrobię test wcześniej to się pomyli??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czy myslicie ze zapach farby i klejii moze zaszkodzic we wczesnej ciazy :?: .... gdzies czytałam ze ten ostry zapach moze miec skutki uboczne dla plodu :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ma kochana. Ja się tak samo zastanawiałam nad smordem akrylu od tipsów lub farby z amoniakiem, ale ma ma. Niestety :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj ma i to ogromny.
Moje poronienie mogło być spowodowane właśnie dłuższym przebywaniem w pomieszczeniu, w którym śmierdziało farbą... lepiej nie unikaj takich miejsc.
Jeśli masz ten zapach w domu to wyprowadź sie na te 2 dni do bliskich.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja już nie mogę się doczekac jutrzejszej wizyty, mam nadzieje że lekarka potwierdzi moje podejżenia o :smo: , mimo iz od dwóch tygodni spóźniania @ nie chca tego zrobic testy. Mam juz dość niepewności a mąż gwałtownych skoków nastrojów i wiecznie niemal zajetego kibelka.
Swoje zdanie na temat prawdomówności testów wyrażę najwcześniej jutro bo na razie jestem skołowana. :idea:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Skoro od 2tyg nie masz @ to na pewno ciaza...mi sie spoznia juz 4dni i tez do gin ide za 2 tyg.wtedy na pewno lekarz zobaczy juz dzidzie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gosia43 pisze:
Ja już nie mogę się doczekac jutrzejszej wizyty, mam nadzieje że lekarka potwierdzi moje podejżenia o :smo: , mimo iz od dwóch tygodni spóźniania @ nie chca tego zrobic testy. Mam juz dość niepewności a mąż gwałtownych skoków nastrojów i wiecznie niemal zajetego kibelka.
Swoje zdanie na temat prawdomówności testów wyrażę najwcześniej jutro bo na razie jestem skołowana. :idea:

witaj gosiu no i jakie efekty??
bedzie dzidzia?

Obrazek
ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam! ja tez mam pytanie o moje szanse na dzidzie... mam nastepujace objawy:
- brak @ (spoznia sie juz 1,5 tyg)
- bialy sluz
- temp 37,0 - 37,1
- wokol brodawek rozowa aureolka, sutki jakby wieksze, przez jakies 3 dni luszczyla sie z nich delikatne skora, cale piersi mnie troche swedza
- nudnosci zazwyczaj popoludniami
- wiekszy apetyt
- powychodzily mi pryszcze (co w moim przypadku jest co najmniej rzecza dziwna)
- co chwile biegam siusiu
- dziwne jakby pobolweanie w podbrzuszu ale inne niz na @

jak myslicie mam jakies szanse? wczoraj robilam test i wyszedl negatywnie, bralam wczesniej tabletki i wlasnie je odstawilam i czekam albo na @ albo na dzidzie choc wolala bym dzidzie :) mam szanse??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nicety pisze:
witam! ja tez mam pytanie o moje szanse na dzidzie... mam nastepujace objawy:
- brak @ (spoznia sie juz 1,5 tyg)
- bialy sluz
- temp 37,0 - 37,1
- wokol brodawek rozowa aureolka, sutki jakby wieksze, przez jakies 3 dni luszczyla sie z nich delikatne skora, cale piersi mnie troche swedza
- nudnosci zazwyczaj popoludniami
- wiekszy apetyt
- powychodzily mi pryszcze (co w moim przypadku jest co najmniej rzecza dziwna)
- co chwile biegam siusiu
- dziwne jakby pobolweanie w podbrzuszu ale inne niz na @

jak myslicie mam jakies szanse? wczoraj robilam test i wyszedl negatywnie, bralam wczesniej tabletki i wlasnie je odstawilam i czekam albo na @ albo na dzidzie choc wolala bym dzidzie :) mam szanse??

pewnie że masz szanse :!: Proponuję BetaHCG :) Badanie z krwi idziesz na nie bez skierowania - trzymam kciuki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wczoraj wieczorem szykowalam sie ze pojde na badanie krwi. W nocy niestety okazalo sie ze juz nie ma takiej potrzeby... zlapala mnie @ :( czyli nasze starania na nic... :(:(:( pozdrawiam i probuje dalej :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:-{:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ej dziewczyny!!!

Mam pytanko, albo może szukam potwierdzenia. Od jajeczkowania minęło zaledwie 6 dni, a ja cały czas czuje sie jakos dziwnie. Zawroty głowy bóle jajników jakies dziwne uczucie w żołądku, jak coś zjem to sie czuje jakby mi wszystko tam "siedziało", taki nabrzmiały brzuch i tak dziwnie kłuje. Wokół sutków zaczęły pojawiać sie małe grudki troche ich wiecej niz przed okresem, no i troche bardziej cieżkie twardsze i nabrzmiałe piersi (ale przed okresem zawsze takie są) no i jeszcze cos nie mam apetytu bo jakos tak mi niedobrze i ten brzuch jak cos zjem. No i ten najważniejsze objawy temperatura 37/37.2 *C i biały śluz. Czy to może ta moja upragniona fasolka Very Happy .... a moze to tylko moje urojenia bo tak bardzo bym chciała?????? Kiedy najlepiej zrobić test????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w dzien spodziewanej@

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 193 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]