Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:35 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

serduszko18 pisze:
Wlasnie juz go zroblam bo nie moglam wytrzymac.i wiecie co.pokazaly sie dwie grubasne krechy :wink: Jestem w szoku

GRATULACJE!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

DZiekuje wam kochane.dalej nie moge w to uwierzyc::) :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gratuluje

ja mam tempke 37,1 rano wiec moze mi sie tez udało- juz 16 dzien z rzedu na wyzszym poziomie a 5 dni powyzej 37
jutro testuje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Manksss zycze ci aby sie udało,i zebys sie jutro podzelila z nami wspaniała wiadomościa :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

manksss pisze:
gratuluje

ja mam tempke 37,1 rano wiec moze mi sie tez udało- juz 16 dzien z rzedu na wyzszym poziomie a 5 dni powyzej 37
jutro testuje

Manks jeżeli jeszcze 2 dni będzie się utrzymywać taka temperatura to jest prawdopodobieństwo ze zaciążyłaś :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hmm ostatnio od 3 dni mam mala zgage i troszke mnie mdli .. piersi mnie zaczely bolec ale znosnie i co mi sie wydaje to wlasnie ze chyba mi sie powiekszyly hmm mnie ogolnie piersi bolaly przed okresem ale jakies 2 dni przed czasem w ogole ..wydje mi sie ze czesciej chodze do kibelka i trudniej jest mi sie zalatwic aj... moze przesadzam hmm... ja bynajmniej nie wmawiam ani nie doszukuje sie jakiegos objawy.. czuje ciagle ze na dole w brzuszku jest cos. .jakies powietrze i juz moze nie boli mnie brzuszek jak kiedys ale jak zakluje to..czasem czuje male mrowienie choc nie wiem czy mozna do tego porownac .... no ale zeby bylo jeszcze ciekawiej to znowu nam pekla gumeczka (wczoraj) juz nie wiem .. ale poczekam moze do @ dostane ja ok 21 22 maj.. tylko slyszalam ze mozna miec @ bedac w ciazy nawet do 3 miesiaca. hmm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

i co o tym mylicie? jeszcze tyle czasu do 21 :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyna za wcześnie na takie objawy... wmawiasz sobie i przez to spóźni Ci się okres- zobaczysz... Przestań się nakręcać.... Poczekaj do 21 i zrób test...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:cry: kurcze ale tych objawow nie wkrecalam sobie ani sie naprawde nie doszukiwalam :( no ale niestety@ dostalam dzien wczesniej czyli 20 jestem rozczarowana i zalamana :( .... jak czytam te mile wiadomosci o 2 kreskach to bardziej sie doluje :( i az lezki mi sie kreca w oczkach :( ale zeby ten dzien byl jescze bardziej okropniejszy to moj luby mnie rzucil :( ale wrocil jeszcze tego dnia :( i wszystko w tym dniu aj i jeszce trawe kosilam i zapomnialam o nakryciu na glowe to przez 2 dni bolala mnie glowa... nie mam juz sil :( :( :( :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ale co mnie zdziwilo od niedzieli mam @ a dzis wtorek i juz mam koniec ..po prostu mi sie skonczyl i troche mnie to dziwi poniewaz ja mam zawsze tak ok 5 ,6 dni a tu nie cale 3!czym to moze byc spowodowane czy cos mi moze byc? mam straszne zawroty glowy ,ciagle robi mi sie slabo ,ale myle ze to moze tak po prostu bo goraco(nigdy tak nie mialam z tymi zawrotami i slabnieciem podkreslam).. czy to moze z moim organizmem jest cos nie tak??pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WITAM SERDECZNIE WAS WSZYSTKICH.

Jestem po raz pierwszy na tym forum. Ostatnio bardzo czesto czytam wasze posty,ktore bardzo mnie interesuja. Tym ktorym wyszly 2 kreseczki na tesciku i nosza w sobie fasolke SERDECZNIE GRATULUJE :D a pozostalym i sobie zycze rowniez juz niedlugo pozytywnych tescikow :D .Niewiem co mam myslec o sobie gdyz wczoraj zrobilam tez i wyszedl mi negatyny a @ powinnam dostac jutro,a przeczytalam ze testy moga sie mylic i najlepiej je robic po dniu spodziewanej@ ale ja poprostu juz nie wytrzymalam,izaluje ze go zrobilam,bo tylko sie zdolowalam i sie poplakalam :cry: niewiem moze jeszcze jest jakakolwiek nadzieja na fasolke :?: zobaczymy czy juro przyjdzie @,ale nie ukrywam ze nie chce aby przyszla :)

POZDRAWIAM.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ilona.84 pisze:

Jestem po raz pierwszy na tym forum. Ostatnio bardzo czesto czytam wasze posty,ktore bardzo mnie interesuja. Tym ktorym wyszly 2 kreseczki na tesciku i nosza w sobie fasolke SERDECZNIE GRATULUJE :D a pozostalym i sobie zycze rowniez juz niedlugo pozytywnych tescikow :D .Niewiem co mam myslec o sobie gdyz wczoraj zrobilam tez i wyszedl mi negatyny a @ powinnam dostac jutro,a przeczytalam ze testy moga sie mylic i najlepiej je robic po dniu spodziewanej@ ale ja poprostu juz nie wytrzymalam,izaluje ze go zrobilam,bo tylko sie zdolowalam i sie poplakalam :cry: niewiem moze jeszcze jest jakakolwiek nadzieja na fasolke :?: zobaczymy czy juro przyjdzie @,ale nie ukrywam ze nie chce aby przyszla :)

POZDRAWIAM.

Nie wielu dziewczynom wychodzą testy pozytywne przed spodziewaną @.... Nie bierz wyniku do siebie... mi nawet badanie krwi w laboratorium nie pokazało prawdy (bo gdy byłam w 3tc wynik był negatywny), a o testach z apteki już nie wspomnę (zrobiłam ich chyba z 5 i ten ostatni 11 dni po spodziewanej @ pokazał mi 2 kreski - wcześniejsze były negatywne ) Nie dołuj się, tylko czekaj na @- a ona na pewno nie przyjdzie :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ilona.84 pisze:

POZDRAWIAM.

Trzymam za Ciebie kciuki! Ja właśnie dzisiaj dołączyłam czynnie do forumowiczek, do tej pory tylko się zaczytywałam ;)
Mi wypada @ w niedzielę i także bardzo się boję co będzie. Tymbardziej, że nie wytrzymałam i w zeszłą niedzielę zrobiłam pre- test. Wyszedł negatywny i spłakałam się jak bóbr :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

FunkyGirl dziekuje bardzo za kolejne slowa otuchy,dobrze ze istnieje takie forum na ktorym mozna,zapytac sie i poradzic cos w tych sprawach.
Dzis w pracy przez caly czas bylam bardzo senna, nie moglam sie na niczym skupic,chodzilam jak lunatyk,mam tak od kilku dni, niewiem... Reraz pozostaje mi tylko czekanie.
POZDRAWIAM

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Klaris dziekuje rowniez i tobie,tak wiec jestesmy 2 ktore nie chca aby przyszla wstretna@, w najblizszych dniach,kto wie moze los sie do nas usmiechnie.A tak na marginesie to ja tez jestem tu nowa, trafilam tu 2, 3 dni temu, tak wiec nie jestes sama.
POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE,ZA SIEBIE A ZA WSZYSTKIE FORUMOWICZKI

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martwię się trochę, bo dzisiaj NIC nie nie boli, ani nie kłuje, sutki ewentualnie przy dotknięciu... :( czy tak może być?
Juz nie wiem, co mam myśleć. Nie wiem czy się odważyć na test w niedzielę. O ile będzie co testować.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzis jest termin kiedy powinna pojawic sie @, ale jak narazie jej niema :D nie mam zadnych bolesci brzucha,tylko piersi mam bardzo powiekszone,ale to normalne przed okresem.Dzis rano przebudzilam sie i poczulam lekkie mdlosci,ale trwaly tylko kilka sekund,czyzby to ciaza :?: :) Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki.
POZDRAWIAM

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ehhhhhh a zawsze mi się wydawało, że to takie proste, że wystarczy przestać się zabezpieczać i już. Dziwna jest ta natura, nie sądzicie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WITAM @ jak nie bylo tak nie widac :D niewiem czy to moje wymysly czy co,ale mam wilczy apetyt,niewiem czy to spowodowane przyjsciem @ czy moze mam w sobie fasolinke :?: :D :?: :D :?: :D :?: :D :?: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Poniedzialek a ja nadal nie mam @-juz 4 dzien,kusi mnie zeby kupic test ale boje sie ze zobacze tylko jedna kreske :(

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]