Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:35 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

malediv19 ja również brałam luteinę i nie zaobserwowałam u siebie takich objawów, najlepiej będzie jeśli poczekasz do dnia, w którym ma pojawić się miesiączka i zrobisz test. Pozdrawiam i życzę dwóch kreseczek.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc dziweczyny,
sama nie wiem co myslec o moich objawach... jestem po luteinie, bylam u lekarza, a okresu nie ma. nie wiem co o tym myslec, bo robilam test z krwii i dodatkowo usg i nic. po prostu nie mam fasolki. chcialabym dostac okres albo wiedziec co ze mna jest ne tak, moze jednak jestem w ciazy. ale jesli tak to leci mi juz 3 miesiac. oskarze konowala o to, ze nie potrafi dostrzec dzidzi. w ogole o siebie nie dbalam. macie jakas rade?
pozdroofka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie wytrzymalam zrobilam znowu test i nic:( a @ juz sie spoznia 6 dni we wtorek lece do lekarza. Mam nadzieje ze to fasolka i juz robi mamie psikusy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny. my zaczynamy staranka na poważnie ;) zastanawiam się czy powinnam brać jakieś witaminy, kwas foliowy czy coś w tym rodzaju. Czytałam ze niby powinnam, ale nie wiem co i kiedy. A jakie są wasze doświadczenia?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sweet zacznij brać kwas foliowy, raz dziennie jedną tabletkę, rzuć palenie jak palisz i nie nadużywaj alkoholu. Postaraj się zdrowo odżywiać, i nie myśl o zajściu w ciąże. Trzymam kciuki i życzę abyś się jak najszybciej zameldowała z fasolką.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: 4 tydzien

czy usg moze wykluczyc ciaze w 4 tygodniu? opisywalam moja historyjke i martwilam sie bo spozniał mi sie okres ale dostałam go z6-dniowym opoznieniem i był taki jak zawsze tylko ze zamiast rankiem dostalam go po południu. przypominam ze wszystko sie stalo na 5 dni przed okresem i wzielam tabletki(72h) poza nie mam zadnych objaw chociaz w jednej z brodawek zrobilo mi sie dziwne wglebienie.i sikam dosc czesto ale duzo pije.no i jak se ponaciskam na brzuch to pozniej jakos dziwnie boli.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny:) moje objawy wskazuja na to ze jestem w ciazy:) nie chce sie zbytnio nakrecac,ale czuje ze w koncu jestem w ciazy:) do @ jeszcze 2dni... dzis dostalam jakiegos plamienia,troche sie przestraszylam ze to @ ale plamienie juz minelo. boje sie ze jesli jestem w ciazy to jest cos nie tak:( chcialabym zrobic test ale nie wiem czy jeszcze nie za wczesnie... jutro tez ide do gin na kontrol... bez robienia usg powie mi czy jestem w ciazy?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

juz 8 dni nie ma @ jutro ide do gina trzymajcie kciuki. Mam przeczucie ze to tym razem fasolka. co jakis czas kuje mnie w okolicy jajnika czy to zle??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Pomocy

Witam
Mam duży problem okres miałam 25lutego cykl mam co 33dni . Nie dostałam jeszcze @ robiłam dwa testy przez święta i nic. A mam objawy bycia w ciąży pobolewa mnie w krzyżu pirsi mam bardzo wrażliwe i dużo jem. Ogólnie czuję się dobrze. Tylko nie wiem czemu nie mam @ jak test jest negatywny. Muszę dodać że miesiąc temu leczyłam prawy jajnik bo miałam zapalenie. Czy jednak jest możliwe żebym byłam w ciąży.

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Czesc laseczki wczoraj powinnam dostac @, od pol roku staramy sie z narzeczonym i tak jak wyliczylam sobie to kochalismy sie w dni plodne chociaz tego nie planowalismy, boli mnie strasznie prawy jajnik, ale dzis robilam test i wyszedl negatywnie, czy to moze juz kochana fasolka?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a masz poza tym jakies inne objawy? moze zrob test z krwi. w kazdym badz razie trzymam kciuki zeby to byla Wasza Kochana Fasolka:) mi niestety w tym miesiacu znowu sie nie udalo...:( a wszystko wskazywalo na to ze jestem w ciazy...:( teraz z Dzidzia musze poczekac...:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Niusiaczek w sumie przeciez nie musisz miec zadnych objawow zeby byc w ciazy:) moja siostra nie miala zadnych objawow na to ze jest w ciazy, tylko ja strasznie bolal prawy jajnik i klul brzuch. myslala ze to wyrostek a tu niespodzianka:)

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Sama nie wiem co myslec, dzis mierzylam sobie temperatura i mam 37,3 a @ nadal nie ma a test mowil mi wczoraj ze nie. A wy co myslicie, czy temperatura moze cos wskazywac, tlumacze to sobie ze nie kazda z nas ma takie same objawy moze ja poprostu nic z takich objawow jeszcze nie mam jak np bolace sutki, poradzcie cos!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Niusiaczek czytalam ze dwa dni przed @ temperatura spada wiec skoro sie utrzymuje to wydaje mi sie ze dobrze. czytalam tez ze objawy wczesnej ciazy,tak gdzies do 6tyg, nie roznia sie od objawow ktore odczuwa sie przed @. dopiero pozniej,miedzy 7a11tyg możesz odczuwać typowe objawy wczesnej ciąży. Może być ci niedobrze, możesz wymiotować, być zmęczona, senna lub – odwrotnie – może cię roznosić energia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

monika646 pisze:
Niusiaczek w sumie przeciez nie musisz miec zadnych objawow zeby byc w ciazy:) moja siostra nie miala zadnych objawow na to ze jest w ciazy, tylko ja strasznie bolal prawy jajnik i klul brzuch. myslala ze to wyrostek a tu niespodzianka:)

Hej dziewczyny!
Wreszcie znalazłam coś, co daje mi nadzieję.....
monika646 Mam takie same objawy jak twoja siostra, z tą różnicą, że od dawna nie mam już wyrostka....
Możesz mi napisać coś więcej na ten temat ...? dzięki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nutk@ oprocz bolącego brzucha po prawej stronie, tak jak na wyrostek i odczuwalnego klucia jajnika to zadnych objawow nie miala. w nocy bolalo ja juz tak bardzo ze pojechala na ostry dyzur i na usg wyszlo ze to dzidzia:) dopiero pozniej zaczely sie mdlosci i wogole:)

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

[quote="Niusiaczek"]Sama nie wiem co myslec, dzis mierzylam sobie temperatura i mam 37,3 a @ nadal nie ma a test mowil mi wczoraj ze nie. A wy co myslicie, czy temperatura moze cos wskazywac, tlumacze to sobie ze nie kazda z nas ma takie same objawy moze ja poprostu nic z takich objawow jeszcze nie mam jak np bolace sutki, poradzcie cos![/quote]

Witajcie dziewczyny, ja tez czytalam ze temperatura sie obniza przez @, mam taka nadzieje, ze mnie sie nie obnizy, jestem w 31 dc i mam 37,4 od paru dni, jutro zrobie test bo juz jestem okropnie niecierpliwa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam
mam pewnien problem dzisiaj chcialem sprobowac z moja partnerka seksu analnego nie uzylismy zadnego zabespieczenia moj czlonek był suchy i dotknołem członkiem partnekre między pochwą a odbytem wtedy ona pzstraszyła sie i teraz obawiamy sie ze bedziemy mieli dziecko bo partnekra jest w 20 dniu swojego 34 dnowego cyklu...czy jest mozliwosc zeby zaszła w ciąze jezeli nie doszło do wytrysku i przed dotknieciem wytarlem czlonka? prosze o szybka odpowiedz poniewaz starsznie sie denerwujemy! z gory dziekuje i sory jesli pomylilem temat :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

krzysiek133 pisze:
witam
mam pewnien problem dzisiaj chcialem sprobowac z moja partnerka seksu analnego nie uzylismy zadnego zabespieczenia moj czlonek był suchy i dotknołem członkiem partnekre między pochwą a odbytem wtedy ona pzstraszyła sie i teraz obawiamy sie ze bedziemy mieli dziecko bo partnekra jest w 20 dniu swojego 34 dnowego cyklu...czy jest mozliwosc zeby zaszła w ciąze jezeli nie doszło do wytrysku i przed dotknieciem wytarlem czlonka? prosze o szybka odpowiedz poniewaz starsznie sie denerwujemy! z gory dziekuje i sory jesli pomylilem temat :)

Bez paniki... Jeżeli wytarłeś członka i jesteś pewny że był suchy to nie ma obawy... A jak bardzo się boicie to jeżeli będzie się jej okres spóźnial to zróbcie test z porannego moczu.... POZDRO

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:shock: :wink: :roll: :mrgreen:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]