Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:29 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

U ginekologa narazie nie byłam. Okres spóźnia mi się 5 dni, chyba spróbuje zrobić jutro rano test i jeżeli wyjdzie negatywny a @ nadal nie będzie to po kilku dniach powtórzę. No do ginekologa tak czy tak będę musiała się wybrać... Wiem, że powinnam dokończyć to opakowanie ale źle się czułam po tabletkach byłam jakaś rozdrażniona, płaczliwa, wybuchowa i wogóle... Zazwyczaj przed @ mam dość zmienne nastroje ale teraz jeżeli o to chodzi to jest normalni...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To spokojnie możesz zrobić test.... i tak jak mówisz jeżeli wyjdzie 1 krecha, a @ nadal nie będzie, to powtórz test za pare dni :wink: POWODZENIA :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam, mam problem od 18 stycznia nie mam@ teraz jest juz koniec marca i tu nic. zrobiłam przez ten czas juz 4 testy i wszystkie negatywne. Nie mam żadnych objawów ciaży, zabespieczalismy sie w tym czasie. W listopadzie ubiegłego roku przestałam brać tabletki anty i nie wiem czy to nie przez to,prosze napiszcie co to moze byc albo czy ktos sie juz spotkał z takimi dziwnymi objawami. Przez tydzien piłam herbate z malwy bo dowiedzialam sie ze to wywołuje miesiaczke ale nic z tego!!! Prosze o szybka odpowiedz...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Idź do ginekologa... testy wykazały by już ciążę... Lepiej niech zbada cię lekarz bo Nasze forumowe spekulacje Ci w niczym nie pomogą.... On będzie wiedział co Ci dolega, ale moim zdaniem to nie jest ciąża.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zgadzam sie z przedmówczynią

biegiem do gina bo możesz sobie kłopotu tylko narobić i przestań palić herbatę, nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał.

zmykaj do lekarza

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Paulina84 pisze:
zgadzam sie z przedmówczynią

biegiem do gina bo możesz sobie kłopotu tylko narobić i przestań palić herbatę, nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał.

zmykaj do lekarza
Ona ją piła a nie paliła :wink: :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziekuje wam za odpowiedz, boje sie isc do gina. Mi tez sie wydaje ze to nie ciaza,mam nadzieje.Zrobie jeszcze jeden test i zobacze!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wesolo sie robi z tym paleniem hyhy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hmmm...A jak tam sie wogole czujesz FunkyGirl? Czesto czytam wszystkie posciki na tym forum i z racji, ze sama napisalas-jestesmy z tego samego rocznika:) jestem ciekawa jak sie czujesz?Mam nadzieje,ze wszystko wporzadku:). Ja tez niedlugo tescik bede robila hyhy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jak się czuję... normalnie :wink: mdłości mi przeszły, jem tak samo jak wcześniej, brzuszek rośnie... chodzę po sklepach i szukam ciuchów ciążowych hihihi ale ogólnie jest ok.... Dzięki za pamięć :!: Powodzenia przy testowaniu :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Witam wszystkich
Miesiączkę miałam dostać 32 dnia cyklu, jednak niezwykłe przeczucie spowodowało, że zrobiłam test rano 28 d.c. i wyszedł pozytywny, jednak po południu zaczełam plamić. Zadzwoniłam do mojej pani ginekolog, która kazała mi brac duphaston i przyjechac w środę. Dodam, ze 29 d.c. zrobiłam kolejny test i znowu zobaczyłam 2 kreseczki (jednak ciagle jedna z nich bardzo słabiutka). W srodę na wizycie ginekolog nie stwierdził ciąży, jednak okazało sie, że mam torbiele. Dostałam zastrzyk i kolejna wizyta w piątek rano (dzisiaj), czyli 33 d.c. Rano przed wizytą znowu zrobiłam test, który pokazał 2 bardzo wyraźne kreseczki, jednak na wizycie znowu nie została stweirdzona ciąża.
Pani ginekolog powiedziała, że ona uważa na 90%, że jestem w ciąży, ale musi to koniecznie zobaczyc na usg, jak również ocenić jak rozwija sie ta ciąża i czy ma szanse przetrwać (dałą mi to do zrozumienia).
Czy to jest możliwe, że jestem w ciąży, ale z moim dzidiusiem jest coś nie tak i mogę w każdej chwili go stracić?
Staramy się z mężem o dzidzię od 6 miesięcy, robiłam juz jakieś 4 razy test ciążąwy w tym czasie i nigdy wczesniej nie wyszedł mi pozytywny.
Bardzo proszę o pomoc, co sądzicie o tym?
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jeśli jest tak wczesna , że lekarz nie może jej stwierdzić badaniem a testy płytkowe wyszły pozytywne to według mnie dla pewności powinnaś zrobić bhcg wtedy bedzie wiadomo w przybliżeniu który to tydzień
jeśli zaś chodzi o zdrowie maluszka nie przejmuj sie bo na początku przy stwierdzeniach ciązy lekarze mówią rózne cuda
niestety każda bardzo wczesna ciąza niesie za sobą pewne ryzyko trzeba tylko mysleć pozytywnie i dbac o siebie :D
zrób sobie betę i trzymaj sie cieplutko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:oops: :oops: :oops: ale wstyd

sorki za nie wiem dlaczego tak to przeczytałam

sama jestem tak bardzo przejęta chyba tym co sie ze mna dzieje że już widzę jakieś głupoty

34dc dzisiaj test negatywny załamka :cry:

ale @ nie ma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny, chętnie wchodzę tu i czytam. Bardzo wam kibicuję. Ja w zeszłym miesiącu miałam różne objawy ciążowe (bóle piersi, nudności, podwyższona temperatura i inne) i byłam pewna, że jestem. Niestety w dniu w którym się wybierałam do ginka się okazało, że @ mnie zaskoczyła w 26 dniu (a moje cykle są ok 30-32). Trochę to przeżyłam i się posmuciłam, no i do dziś myślę, że mogłam być ... :( No ale nic, teraz będę czekać na kolejny miesiąc (bo w tym nie mam żadnych objawów więc się nawet nie łudzę)
Trzymam kciuki za was wszystkie!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Bardzo Ci dziękuję Edyto za pocieszenie i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. W takim razie w poniedziałek wybiorę się na bete i wtedy wszystko się wyjaśni.
Pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny...
Mam pytanko. Miałam objawy ciążowe i to takie, które zauwazyłam nie tylko ja... Ale okres przyszedł tylko 1 dzień spóźniony. W dniu spodziewanej miesiączki test wyszedł niegatywnie. Czy możliwe, że jestem w ciąży? Warto robić test czy nie ma możliwości ciąży?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie ma za co Maleńka wszystko będzie dobrze trzymam kciuki:-)

Wenus jesli przyszła miesiączka tylko o jeden dzień spóźniona i jest taka jak zawsze , test negatywny-to raczej nie jesteś w ciąży.

juz tylko 5 dni...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej:). Wczoraj rano obudzily mnie straszne mdlosci...Kilka razy wymiotowalam...Myslalam,ze Dzidzia a co tu sie okazalo-moja mama w nocy tez zaczela wymiotowac...Grypa zoladkowa.Aj a juz myslalam...My to sie dziewczyny mamy z tymi naszymi brzuszkami i dolegliwosciami:|

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Czesc kobietki,niewiem co sie ze mna dzieje,mam nadzieje,ze nie uroiłam sobie ciąży,tylko w koncu zafasolkowalam,staralismy sie 5 cykl,od 21dc,strasznie rozbolal mnie pecherz,ciagle chodzilam siusiac,a i to sprawalo mi bol -podobny jak przy zapaleniu pecherza,do tego codziennie rano mierze temp,i jest powyzej 37,1 dzis nawet 37,3,bola mnie tez sutki przy dotyku,a wczoraj wydawalo mi sie,że tak jakby na jednym byla kropelka tak jakby wody,bo mnie zaswedzial sutek i dotykam a tu mokre,niewiem co to moze byc.Dzis juz tak sutki nie bola,tylko jak je dotkne.cykl mam 30 dniowy-regularny,od tego cyklu moja Pani gin przepisala mi luteine,zebym brala od 16-25 dnia cyklu.Czy to może ona powoduje takie objawy?Jak myslicie?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]