Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 10:50 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Może tak być mi mniej więcej 11 dni po owulacji (nie jestem pewna czy dokładnie w ten dzień +- jeden) rano była ledwo widoczna bardzo.. Zależy od poziomu hcg zrób test za kilka dni za 2 bądź 3 :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak zrobie, ale juz sie tak niecierpliwie...:) w tym miesiacu na usg byly 2 pecherzyki i obydwa pekly, wiec nadzieje sa duze:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj 10 dni po owu to nie tak dużo biorąc pod uwagę ze do zagnieżdżenia dochodzi około 7 dni po zapłodnieniu. A HCG wytwarzana jest dopiero po zagnieżdżeniu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

muszę się pochwalić :) zrobiłam rano test, ale kreska była tak słaba, że już myślałam, że to moja wyobraźnia, więc kupiłam drugi (czułość 10IU) i jest piękna różowa kreseczka!!!!! :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiście, pójdę na b-hcg, ale trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze. pozdrawiam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Super Kilia gratulacje!! ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzięki:) nie posiadam się ze szczęścia! ale też się boję, poprzednia ciąża trwała tylko 6 tygodni... mam nadzieję, że teraz wszystko pójdzie dobrze! trzymajcie kciuki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cd. mojej historii :

Kolejna wizyta u pani gin na NFZ 29 czerwca i kolejne opakowanie duphastonu. Tym razem pani gin powiedziała, że muszę brać duphaston co najmniej rok i wtedy ewentualnie zrobi monitoring :shock: . Była to moja ostatnia wizyta u tej "doktorki" . Nie wiem skąd się biorą tacy lekarze i po co robią to co robią.... po co wmawiają komuś choroby, "leczą " bez żadnych badań i zamiast pomóc zajść w ciążę to wręcz zakazują starań.
Nie życzę żadnej z Was trafić na tą panią "doktor".

Za radą butterfly92 od maja prowadziłam wykresy, a w zasadzie to tylko dwa bo obecnie jestem w 48dc i jak się okazało już w 6tc i 5 d.

Wróciłam do mojej sprawdzonej pani gin prywatnie i chyba u niej będę prowadzić ciążę.

Obecnie czuję się fatalnie, zawroty głowy, mdłości i wymioty towarzyszą mi przez prawie cały dzień.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam,my też się staramy z mężem od czerwca i jak na razie nic. Tabletki odstawiłam rok temu, cykle mam prawie regularne 25-29 dni. Nigdy wcześniej nie odczuwałam bóli piersi, jedynie brzucha w pierwszym dniu miesiączki. Ale przed ostatnia miesiączka czułam że moje piersi są bardzo twarde, nie wiem czy jestem już przewrażliwiona ale czy to jakaś oznaka???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam
13 sierpnia miałam ostatnią @. 27 sierpnia czyli w 14dc. miałam typowe objawy owulacji. Powinnam dostać @ 10.09, 11.09. zrobiłam test i wyszedł negatywny. Jednak zawsze myślałam, że @ przychodzi 14 dni po owu. Przynajmniej u mnie zawsze tak było. Co to może być?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]