CZeść!!!!
Dziobaczku wiem że niestety coraz mniej piszemy

Przypuszczam że to raczej brak czasu

Ja postaram się zaglądać ale nie obiecuję cudów bo czasu nie mam dla siebie wcale

Dzieciaki zabierają mi 24h na dobę

A jak ty się czujesz? jak rodzinka zareagowała na wiesc o ciąży ?
mk dzięki za zyczonka

A jak twoje bąble rosną?
A u nas: Wika idzie od września do szkoły do 1-szej klasy a Karinka idzie już do przedszkola

Agatka będzie z babciami jak ja będe w pracy. Ja pracuję już od lutego. I w tym czasie małe były z babcią. Ale za ciężko dla jednej dwie tak małe królewny no i Karinka idzie do przedszkola. ALe nie martwię się bo ona barzdo chce isć

Agatka już chodzi ale jeszcze trzyama się za rękę. Pewniej się czuje. Ogólnie zdrowo się chowają. Jedynie starsze pyskować zaczęły i niesłuchają czasami

A ta najmłodsza daje mi popalić bo w dzień śpi tylko na rękach

( ja jej tego wcale nie uczyłam - sama tak rządzi

) Butelki nie chce i nadal jest na cycu ( szczególnie w nocy [ bo śpi z nami w łóżku

] ) Oczywiście jje noramlnie zupki kaszki itp ale cyc musi byc a ja chciałabym już ją odstawić

najgorsze to jest to spanie- w dzien zamiast odpocząć albo coś zrobić to ja ją trzyamć w fotelu na rękach muszę bo nie daje się odłożyć. Jak tylko ją próbuję odłożyć to ta w płacz

Teraz właśnie ją trzymam w kojcu, dałam podusię pościeliłam ładnie a ta co - nic zamiast spać bawi się a później zacznie ryczeć. No ale spróbuję ją prztrzymać. MOże jednak uśnie sama. Chciałabym ją nauczyć spać samą

Mam nadzieję że uda się.
Dobra koniec marudzenia o mnie . Zajrzę za kilka dni i znowu coś napiszę z życia moich Pań
Matasiak. Pyraa, Gosik, i inne meldować się

!!!!!!!!!!!!
To do następnego razu!!!!
Pa!