Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:45 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12921 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 647  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

U mnie temp. bardzo wysoko i od kilku dni 37:-)Pierwszy raz mam taka PTC!!!!najwyższa to była 36,85 a przeważnie 36,70:-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam mam taki problem ostatnią @ miałam 10 stycznia a teraz jest juz 22 a @ dalej nie ma robiłam dwa dni temu test i wyszedł negatywny nie mam żadnych objawów poza tym że dzisiaj było mi niedobrze ale nie wiem z jakiego powodu czy poprostu z głodu nie nastawiam się na na to że jest dzidzia ale nie ukrywam że chciała bym i nie wiem co myślec o tym mam do lekarza zapisać sie musze ale najgorsze ze trzeba długooooooooooooooooo czekać
A temperatura utrzymuje sie od 4 dni 37/37,3
Napiszcie co o tym myslicie ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MAMA2009 pisze:
Witam mam taki problem ostatnią @ miałam 10 stycznia a teraz jest juz 22 a @ dalej nie ma robiłam dwa dni temu test i wyszedł negatywny nie mam żadnych objawów poza tym że dzisiaj było mi niedobrze ale nie wiem z jakiego powodu czy poprostu z głodu nie nastawiam się na na to że jest dzidzia ale nie ukrywam że chciała bym i nie wiem co myślec o tym mam do lekarza zapisać sie musze ale najgorsze ze trzeba długooooooooooooooooo czekać
A temperatura utrzymuje sie od 4 dni 37/37,3
Napiszcie co o tym myslicie ??

Myślę że jedynym sensownym rozwiązaniem jest zrobienie bety. Wtedy będziesz miała 100% pewności.

Obrazek

tabeleczka kwietnióweczek viewtopic.php?f=29&t=60230

10 kwietnia - cc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

i tez tak mysle ze chyba jutro zrobie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No i zrobiłam jutro bedą wynniki badania o 11 :)
A jak tam inne staraczki jak u was :)
Miłego dnia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

MAMA2009
Trzymam kciuki zeby fasolinka była:),daj jutro koniecznie znac:)

U mnie @ sie pojawiła,pierwszy raz tak wczesnie bo 27dc,zawsze mialam od 32dc.No i bardzo dziwna bo skapa i krotkA.Dzis jest 3dzien i juz jej nie ma...,zawsze mialam 5 dni.Piersi mi troche urosly,i czesto kreci mi sie w glowie i robi slabo.Ale nie wiem z czy nie ma to przypadkiem zwiazku z tym ze mam zapalenie płuc,i dostaje zastrzyki...,Zastanawiam sie czy zrobic test,ale nie sadze chyba aby to mogla byc ciaza,choc jakies przeczucie jest .pozdrawiam dziewczyny

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj ja za was też trzymam kciukaski :)
Dzisiaj znowu rano mieżyłam temperature i jest 37,2 wiec nie spada ponizej 37 :D
Kaska87 Oj może mieć to wspolne z zapaleniem ja też mialam takie @ krotkie i sama nie wiem czemu :( a teraz nie ma juz jej 13 dni

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

MAMA2009

Myslisz ze z zapaleniem płuc?Moze,w tym cyklu zaczelam brac luteine dopochwowo od 16dc do 25dc,wiec mozliwe ze dlatego dostalam tak wczesnie.A jakie masz objawy?Pozdrawiam :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zapalenie ploc moglo cie oslabic i stad sa zawroty glowy ale nie pisze na 100% a luteiny nigdy nie bralam wiec nie wiem czemu przyszla do ciebie wczesniej ta wredna @ ale ze krotka to też jest zastanawiajace moze zrob test bedziesz wiedziala a mowilas lekarzowi ze mozesz byc w ciaży bo zastrzyki bierzesz :P
A mi zaczyna sie robic niedobrze a wczesniej nic mnie nie ruszalo i czasem mnie jejnik zakuje a tak nic a miedzy 4-6 TG zaczynaja sie objawy a u mnie akurat wypada 5 tydzien
Ojej ile ja bym dala dla was zebyście mialy dzidzie ja mam już jednego synka jutro konczy roczek :) staralam sie o niego 2 lata
A i jeszcze sikam co godzine a nawet szybciej :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

MAMA2009

Przynajmniej wiesz ze mozesz miec dzieci,jak masz juz synka:)I jest duze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy.Ja juz od roku lecze wysoka prolaktyne,gin ostatnio mi powiedziala ze ładnie spadla,wiec dala mi luteine na wywołanie owulacji.Bardzo chcialabym zajsc w upragniona ciaze.:)Na dodatek ostatnio dowiedzialam sie ze mam macice dwurozna,tak jak moja mama.Stad tez moga sie brac problemy z zajsciem.Coz,jeszcze sie troche postaramy,a potem pojdziemy chyba zbadac swoja plodnosc...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj ale ile starań było ile łez i wszystkiego zeby mi ktos powiedzial rok temu ze bede miala tak cudownego synka to bym nie uwiezyla i tzrymam kciuki za twoje dzidzi i napewno bedziesz miala dziecko i sie nie zamartwiaj ja zaszlam dzieki tabletkom Clostobegeryt moze i ty sprobuj i nie mysl tak duzo tylko poprostu sie zrelaksuj i wypij sobie drineczka z mezem i nie mysl ze teraz chce i kropka :) teraz jak oczywiscie jestem w ciazy to zaszlam przez to ze troszke polezalam a nie polecialam do wc :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć dziewczynki pierwszy raz odwiedzam Wasz wątek i od razu znalazłam coś ciekawego dla siebie my staramy ię o dzidziusia już dwa latka a tu ciągle cisza więc ostatnio byłam u lekarza i przepisał mi tabletki
i dlatego mam pytanko do MAMA2009 dostałam te same tabletki w pierwszym miesiącu nic niestety nie wyszło teraz wzięłam je 2raz i po 2 tabletki no i myślę,że i tym razem nici choć mam dostać jutro @ a nawet jak go nie dostanę to i tak nie będę zdziwiona bo mam nieregularny.
MAMA2009 jak się czułaś po tych tabletkach i za którym razem Ci się udało ja mam straszne wybuchy gorąca ale właśnie temperatura jest dla mnie dziwna bo w poprzednim miesiącu kilka dni przed @ miałam powyżej 37 no a dzień przed spadła. Dziś jestem 1 dzień przed @ i tempkę mam od 13 dni powyżej 37/3 a tak to mi nic nie dolega tylko bolą mnie strasznie piersi ale tak miewam przed @ no i siusiam może troszkę częściej ale nie co godz-jak piszą tu inne dziewczyny.Także czuję i jestem prawie pewna,że i tym razem @ przyjdzie. MYŚLĘ,ŻE JUŻ NIC NA MNIE NIE DZIAŁA :cry:
A wiem,że mąż badania robił,że jest wszystko ok no i mi lekarz też powiedział,by się starać i się nie martwić-ale jak tu nie myśleć jak się tak bardzo czegoś pragnie.
Pozdrawiam wszystkie Starające się i te którym się udało!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mam pytanko Czy można zajść w ciążę w dni nie płodne?? Bo dopiero @ miałam jakiś czas temu ale mdłości mam i nie wiem czy mam robić testy bo najlepiej sie je robi w pierwszy dzień spodziewanej miejączki, czy jak zrobie test teraz długo przed @ to bedzie odpowiedz prawidłowa czy nie??
Ahhh....wiece jak ja sie teraz czuja jak bym wszystko co na biologii w szkole miałam to jak bym zapomniała...hehehe....
Nie myśle o niczym innym tylko o tym czy jest fasolka czy nie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja nie wytrzymam do pierwszego spodziewanego dnia @...Ja już chce wiedzieć!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Na 99% wyjdzie negatywny :( a objawy ciążowe pojawiająsie między 4-5 tygodniem ciąży :)

Offline Wyświetl profil  

Hej mam pytanie ;) ostatnio okres zaczal mi sie 1 lutego trwal 5 dni, moj cykl wynosi 27-28 dni. Wspolzylam z chlopakiem 14 lutego bez zabezpieczenia ale nie konczyl we mnie! teraz czekam na @. Mam wrazenie ze jestem w ciazy.Mam pare objawow np bolace podbrzusze, wieksze i bolsne piersi,sterczace sutki,sluz bialy czasami zolty,bol glowy... czy jestem w ciazy??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nerowercia Wziełąm trzy tabletki i zaszlam w ciąże więc masz jeszcze szanse nie załamuj sie
Jestem w ciąży :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: ??

prosze odpiszcie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aa zapomnialam dodac ze mam podwyzszona temperature od 2-3 dni 37st.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a którego masz dostać @ troszkę zawczesnie na objawy ciązy ale nigdy nic nie wiadomo a temperatura zawsze moze spaść w dniu spodziewanej @ ale zycze powodzenia :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12921 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 647  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]